reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Kurczę dziewczyny bliźniaki miały w kwietniu ale suwaczka jeszcze nie zmieniłam (zawstydzony)

Liza Gabi miała gryczana podobnego jak była mała:) oby pomogło

Marta właśnie jakieś plany?? Zapytam znajomej moze coś wie, na skupie dziś ja będę miała

Kate moje gdyby tak posypały to by do 3-4 siedzialy potem

Mamcia aaa by Ty masz na dole tylko kuchnie... Buuu

reklama
Mamcia i co teraz zrobicie z ta sofa ?

Poziomki a wiesz ze dziś rano rozmawialismy z m o zmywarce :-), ale narazie są ważniejsze wydatki ,no ale moze kiedyś :-),
100 lat dla blizniaczek :-). A jak Twój inplant?

U mnie też leje cały czas ,na 11 umowiona jestem na kawke :-), dzieci wezmę w plaszczach i kaloszach ,będą zadowolone :-).

mamcia a oknem, balkonem nie wejdzie? u mnie raz szafe balkonem wciągali, nie było wtedy barierek jeszcze

poziomki wiesz, ze moje dzieci śpią non stop, Alan idzie zaraz spać, musi odespać wczorajszy wieczór, cały czas ziewa

Hej dziewczyny....
sorki, że się nie odzywam... czas się zawsze znajdzie, więc nie wykręcam się, ale jakoś weny brak...

Doris, przykro mi z powodu straty... również trzymam kciuki, by się znowu udało...

pysia witaj

no i Alan już śpi ,zobaczymy czy będzie już spał na południową dzremkę
czy pójdzie spać drugi raz

Witam u nas pogoda piekna sloneczko swieci ludzie juz na letnio chodza ubrani:-)Poziomki sto lat dla dziewczynek:-)ja sie tez pochwale narazie tylko Olus bo Max spi IMGP2925.jpg

Załączniki

• IMGP2925.jpg
    IMGP2925.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 61
Stefa po pani z broda, zaczelam sie bardzo intensywnie zastanawiac, co sie z tym Swiatem dzieje. Ja staram sie byc tolerancyjna, ale przeraza mnie fakt, ze moje dzieci beda dorastac w swiecie, gdzie normalny jest transseksualizm, zwiazki partnerow jednej plci wychowujacych dzieci i inne odbieznosci od normy, ktore kiedys tez byly ale ludzie sie z tym ukrywali, a krytykowane, pietnowane jest np. karmienie piersia w miejscu publicznych, a juz w ogole patologia jest rodzina 2 plus wiecej niz 2....:baffled: to ostatnie to moze nie wszedzie, ale wiele znajomych z takim podejsciem sie spotyka, ze co one nie wiedzialy co to antykoncepcja, po co im 3 dzieci, nie wazne ze pracuja, placa podatki, nie zyja na koszt panstwa, ale wazne ze maja "za duzo" pociech :crazy:itp... ja tez nie raz tutaj sie spotykam z dziwnymi komentarzami. Chociaz sa i tacy ktorzy szczerze gratuluja.

poziomki powodzenia na jazdach, nie taki wilk straszny jak go maluja, zobaczysz :tak:
mamcia ojj, przykro mi ... trzeba uciac ;-) a tak serio nie mozna jej oddac?
Dorota no moze traficie na jakas okazyjna zmywarke, ja sobie bez niej zycia nie wyobrazam ;-)

mama sliczny Olus, slodziak do schrupania :-)

Ostatnia edycja:
mamcia a przez okno nie da się wciągnąc ablo moze da się ja rozręcic.. szkoda .. ale na posiadówki garażowe będzie git !

Marta ja też myslałam o napisaniu ksiażki .. kiedyś czytałam, że najlepiej zacząc od napisania e-booka. Piszesz i wysyłasz do wydawnictwa oni to czytaja i moze się im spodoba :) A na jaki temat planujesz? Polecam najpierw swoją przygodę zaczać od redagowania krótkich tekstów jest wiele firm które tak zatrudniają.. Ja ostatnio znalazłam też ciekawy zawó copywriter b. dużo firm zatrudnia własnie takie osoby które piszą tekstu na strone interenetową, na aukcje, na kampanie reklamowe itp

kate cale życie przespicie :p

mama a to dziś urodzinowo ? sto latek :)

martika ja nie wiedzialam co mam powiedzieć mojemu dziecku, jak zadał mi pytanie : to pani czy pan ? eurowizji nie ogladałam, nie lubię też, wkurzyał mnie nasz PL zespół, ktory pokazał PL tak jak inni widzą, baby piorące ręcznie, ubijające masło z cycami na wierzchu! Totalnie 3 świat bez cywilizacji. Ja nie dziwię się dlaczego wiele zachodnich Państw myśli. że PL to Afryce się znajduje ;/

Dziś miałam lekcje angielskiego oczywiscie temat seksu ogólnie bardzo poularny się pojawił i wiecie co mój nauczyciel ( facet 31 lat) powiedział ze seks 3 razy w tygodniu to nuda ! Max 2 razy w miesiącu... nie mogę się pozbierać po ten informacji haha bo chyba ja jestem dziwna !

Stefa dziwny ten 31 latek ;-)nauczyciel angielskiego... chyba ma poped seksualny starca...
a nowy teledysk (obejrzalam z ciekawosci po przeczytaniu komentarzy) naszego reprezentanta, jeszcze bardziej upewni Europe, ze my w Afryce sie znajdujemy, bo praktycznie caly czas widac shakujace pupy, no i biust tez oczywiscie ma swoje 5 minut :no: moje dzieci nie widzialy "pani z broda" bo juz spaly, no ale co tu odpowiedziec?

reklama
Stefa to ja tez dziwna jestem hahahha
Ja jestem tolerancyjna i jeżeli ktoś zmienia płeć ...ok rozumiem ale k... Takie coś jak ta/ten na eurowizjii to kpina!

Dorota to niech maz się postara i zarobi na zmywarkę;) w końcu będziesz miała kupę roboty

Martwiła po Pl ja śmiałam i umiem jeździć ale tutaj wiesz po lewej stronie...;)

Mama buziole i czekam na fotę drugiego.

Ja się wzięłam za wiosenne porządki w szafach i się okazało ze mam maaase za małych ubranek na dzieciaki a szczególnie Jagode

Do góry