reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Doris ja wiem, że zabrzmi to brutalnie ale właśnie kiedyś rozmawiałam na ten temat z lekarzem .. on nazwał to naturalną selekcją.. zostają tylko najsilniejsze organizmy, ogólnie takie praktyki stosują w wielu krajach nie podtrzymują ciąży poniżej 3 miesiąca aby naturalnie wyeliminować słabe, być może z błędem genetycznym organizmy... może coś w tym jest

Cieszę się że się nie podasz i nie zaprzestajesz starania, ją trzymam kciuki .. mam nadzieję że tak szybko się uda jjak teraz :)

Może opuścimy sobie temat ciąży i objawów na pewien czas ? Myślę, że zabardzo się tu ciazowo zrobiło a my przecież wiemy jak to jest być w ciąży, mamy dzieci więc może skupmy się na nich i na nas ..

Pochwale się wam, że mój 8 jest niesamowity.. sam chodzi i wraca że szkoły, ostatnio dostał klucze żeby na świetlicy nie musiał być tak długo, dziś przychodzę a dom poodkurzany, zmywarka zaladowana, poprostu szok oby tam mu zostało na zawsze !

Kto oglądal eurowizje ?

reklama
Witam się i ja

Doris sciskam Cię mocno, do lipca szybko zleci i tak jak Kate mówi tuż po poronienia łatwiej zaskoczyć trzymam &&&&&&&&&

Kurczę u nas czasu na wszystko za mało ,cały czas gdzieś coś i w końcu czasu na BB nie starcza. :(
Wzięłam się za angielski i nie mogę się odnaleźć w grupach tzn myślałam ze będę miała trochę wyzwania a jak na razie trochę nudy... Muszę iść na level 3 moze będzie lepiej.
W piątek zaczynam jeździć wiec trzymajcie mocno kciuki żebym żadnego drzewa nie zaliczyła hahahha

Buziak Was i podpisuje jak poczytam dokładnie.

Liza niezle się załatwiała z ta ręka ale nie tego złego,przynajmniej małż pomaga więcej:)

Dorota teraz jak znalazł bo przy trójce bez pralki to masakra a suszarka mmmm bajer jakich mało.

Ania jak tam domowa rzeczywistosc? Ogarnęła towarzystwo juz? Początki są ciężkie ale na szczęście przynajmniej hormony nam odpuszczają na trochę hehe

Kurczę nie mogę z tel edytować postów wrrrrr

Mma290 biedaku ja pamietam moja ciąże to wszystkie objawy podwójne

Annaoj pewnie to żabki toz to juz ten wiek:)

Marta zazdraszczam gdybys wcześniej się rozpakowała bylibyśmy razem na majowkach:)

Doris bardzo mi przykro :(, wiem co czujesz bo przezywalam to samo, tyle ze u mnie wykryto zaniad groniasty i to byla przyczyna straty maluszka. Trzymam kciuki za starania.

Dziewczyny to co teraz moda na brode, kurde masakra....ja nie zapuszcze ;).
Staffa fajnie ze mlody taki ogarniety, u nas nie mozna tak do szkoly musze latac do 12 roku. Ale w domu mi pomaga duzo ;).
Poziomki zdawaj prawko i przyjedziesz do mnie ;), fajnie by bylo ;).
U mnie 2 nocki cale przespane ;).

Wczoraj bylam taka podjarana bo kupilismy sofe okazyjnie, wieczorem M pojechal odebrac i co? Nie miesci mi sie i nie mozemy jej do domu wsadzic!!!!!!!!! Stoi w garazu, zalamka :(

Mamcia organizuj stolik ja przywiozę wino:)

Stefa to super:) dzieciaki nie są głupie I swietnie sobie radzą z "poważnymi rzeczami"

Ja na szczęście Goski juz nie muszę odprowadzać a jeszcze we wrześniu dochodzą bliźniaki i bym się juz nie roztroila hehehe

reklama
Do góry