reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Doris ja wiem, że zabrzmi to brutalnie ale właśnie kiedyś rozmawiałam na ten temat z lekarzem .. on nazwał to naturalną selekcją.. zostają tylko najsilniejsze organizmy, ogólnie takie praktyki stosują w wielu krajach nie podtrzymują ciąży poniżej 3 miesiąca aby naturalnie wyeliminować słabe, być może z błędem genetycznym organizmy... może coś w tym jest

Cieszę się że się nie podasz i nie zaprzestajesz starania, ją trzymam kciuki .. mam nadzieję że tak szybko się uda jjak teraz :)

Może opuścimy sobie temat ciąży i objawów na pewien czas ? Myślę, że zabardzo się tu ciazowo zrobiło a my przecież wiemy jak to jest być w ciąży, mamy dzieci więc może skupmy się na nich i na nas ..

Pochwale się wam, że mój 8 jest niesamowity.. sam chodzi i wraca że szkoły, ostatnio dostał klucze żeby na świetlicy nie musiał być tak długo, dziś przychodzę a dom poodkurzany, zmywarka zaladowana, poprostu szok oby tam mu zostało na zawsze !

Kto oglądal eurowizje ?

reklama
Witam się i ja

Doris sciskam Cię mocno, do lipca szybko zleci i tak jak Kate mówi tuż po poronienia łatwiej zaskoczyć trzymam &&&&&&&&&

Kurczę u nas czasu na wszystko za mało ,cały czas gdzieś coś i w końcu czasu na BB nie starcza. :(
Wzięłam się za angielski i nie mogę się odnaleźć w grupach tzn myślałam ze będę miała trochę wyzwania a jak na razie trochę nudy... Muszę iść na level 3 moze będzie lepiej.
W piątek zaczynam jeździć wiec trzymajcie mocno kciuki żebym żadnego drzewa nie zaliczyła hahahha

Buziak Was i podpisuje jak poczytam dokładnie.

Liza niezle się załatwiała z ta ręka ale nie tego złego,przynajmniej małż pomaga więcej:)

Dorota teraz jak znalazł bo przy trójce bez pralki to masakra a suszarka mmmm bajer jakich mało.

Ania jak tam domowa rzeczywistosc? Ogarnęła towarzystwo juz? Początki są ciężkie ale na szczęście przynajmniej hormony nam odpuszczają na trochę hehe

Kurczę nie mogę z tel edytować postów wrrrrr

Mma290 biedaku ja pamietam moja ciąże to wszystkie objawy podwójne

Annaoj pewnie to żabki toz to juz ten wiek:)

Marta zazdraszczam gdybys wcześniej się rozpakowała bylibyśmy razem na majowkach:)

Doris bardzo mi przykro :(, wiem co czujesz bo przezywalam to samo, tyle ze u mnie wykryto zaniad groniasty i to byla przyczyna straty maluszka. Trzymam kciuki za starania.

Dziewczyny to co teraz moda na brode, kurde masakra....ja nie zapuszcze ;).
Staffa fajnie ze mlody taki ogarniety, u nas nie mozna tak do szkoly musze latac do 12 roku. Ale w domu mi pomaga duzo ;).
Poziomki zdawaj prawko i przyjedziesz do mnie ;), fajnie by bylo ;).
U mnie 2 nocki cale przespane ;).

Wczoraj bylam taka podjarana bo kupilismy sofe okazyjnie, wieczorem M pojechal odebrac i co? Nie miesci mi sie i nie mozemy jej do domu wsadzic!!!!!!!!! Stoi w garazu, zalamka :(

Mamcia organizuj stolik ja przywiozę wino:)

Stefa to super:) dzieciaki nie są głupie I swietnie sobie radzą z "poważnymi rzeczami"

Ja na szczęście Goski juz nie muszę odprowadzać a jeszcze we wrześniu dochodzą bliźniaki i bym się juz nie roztroila hehehe

reklama
Do góry