reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Widzę ze schadzki w garażu sie szykują :-)

Mamcia a jak mały ?Lili zazdrosna o brata ? I co teraz z ta sofa ? Oddać nie możecie ?

Liza moze malz zaskoczy Cię i jednak zmywarke kupi :-).

Doris 3 mam kciuki za staranka :-).

U mnie nic nowego ,dziś oliwke też zostawię w domu ,wczoraj bardzo bylo mi to ja rękę ze siedziala w domu ,przynajmniej nie musiałam po nią lecieć w ten deszcz . Dziś od rana leje , my po chorobie , oliwka z nosem zatkanym , a pozatym umówiłam sie dziś z koleżanka bo ma dla Oliwki kilka ciuszkow
:-).

Miłego dnia , idę polezec póki lobuzy śpią :-).

mamcia, poziomki to ja kupie bilet i do Was dolece :) uwielbiam garażowe schadzki. Jak przystało na patologie wina się napije i piwa też :D
Ja już brodę zapuściałam jestem lepsza niż kiełbasa, teraz tylko pozostało mi nad wokalem popracować i kto wie może o mnie w TV usłyszycie haha :)

Poziomki level 3 powiadasz :) a fajna grupa? Jak Gośka sobie radzi?

Misiarska, Pysia, Anulaa,Madii , Mamrtusia nie widać Was wcale gdzie jesteście ??????????

hej

annojce jak wiktorek?

dorotka ale mieliscie farta z ta pralko -suszarka :)

stefa moja Dominika juz tez bardzo samodzielna fajnie jest mieć dzieci w tym wieku:)

poziomki ja urodziłam w maju, ale zapisałam sie do czerwcówek, bo mialam termin na 1czerwca:) 100 lat dla bliźniczek!!!!!!!!

mamcia ale jaja z sofa:) heheeheh wiessz mój mąz ciagle siedzi w garażu z kolegą:)

poziomki ja niby ukończyłam kolegium językowe, ale chetnie bym sie dalej szkoliła językowo

nienawidze eurowizji, to jakaś parodi W OGÓLE I NA SAM WIDOK CHCE MI SIE WYMIOTOWAĆ BLEEE

doris smutne i brutalne ale prawdziwez tą selekcją naturalna, na pewno szybko wam sie uda....tulam

dziewczyny mam pytanie: czy któraś z was ma jakiegoś znajmoego w wydawnictwie jakimś alebo wiecie jak sie zabrać ,żeby wydać książę, ale nie żadną powieść?????

Hejjj Lasencje

Stefa fajna i nauczyciele super:) co do Goski to nawet nie wiem dokładnie jak jej angielski bo się wstydzi ale wszystko wyjdzie w szkole. Nie ma wyjścia musi się nauczyć:)

No dobra to ja jeszcze jakaś zagrywce wezmę :)

Marta zawsze jest się czego nauczyć:) ja chcąc nie chcąc muszę znać angielski. Jest mi łatwiej bo do okola Anglicy :) chociaż pogadać z kimś o czymś nienarodzonych mam okazje.

Dorota tez namawiał męża na zmywarkę;)

Samochód nam się spieprzyl i do szkoły z Gabi z buta heh dobrze ze pogoda jest :)

Hej :)
Doris jestem z Toba.... :*
Poziomki - Diablice maja dzis urodzinki? Jak tak to wszystkiego najjj!!! :-)
Stefa ale super :-) ja moja córe musze tak troche usamodzielnic bo ma prosta droge do szkoly, ale szczerze powiem ze sie boje tego -_- jest ogarenita i bardzo "poukladana" jak to jedna z nauczycielek mi powiedziala, ale jakos ciezko ten pierwszy raz uczynic :p
Marta nie pomoge, nie znam sie...:no: i wtyków tez nie posiadam :-p

Wczoraj u ortodonty z Hania bylismy, i taki korektor zgryzu musialam zakupic -_- musi to ssac z takim "dziubkiem" :p mów ze ją boli troche warga ale nie ma zmiłuj... musi chodzic bo i tak czeka ją aparat... juz w kolejce jest :nerd:
o cos takiego ma 17053ec02ba1da72596f13fa25ce41a3.jpg
Coz damy rade, bo kto jak nie my :p
Ma w tym chodzic i po paru dniach nawet spac...

Pogoda dzis w miare, Hania na urodziny dzis idzie na 18:30 :p troche pozno w sumie o 20:30 bedzie koniec bo sie pytalam :p prezent zakupiony takze uffff :p\
Z reka chyba ok :p bede miala dziare ze ho ho z gtego co widze :p :blink: :rofl2::zawstydzona/y: no ale to tylko reka :p i nie tak rzucac sie bedzie w oczy :p

Milego dnia i buziaki :)

Załączniki

• 17053ec02ba1da72596f13fa25ce41a3.jpg
    17053ec02ba1da72596f13fa25ce41a3.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 41
hej

kurcze u nas dalej leje ale podobno
od poniedziałku ma byc ciepło,
wczoraj dzieci na tą pogode zasneły mi o 16,30 spali do 20
i poźniej do 22,30 chodziły, ale szybko zasneli

mamcia, poziomki prosze nie chowac wina, przyjeżdzam do Was
mamcia a sofa jest za duża do pokoju czy nie dacie rady jej wnieść bo się nie mieśći?
marta nie pomoge nie mam pojęcia
Stefa nie, ja brody nie chce

Takiego posta napisalam i mi wcielo :(.
Staffa wpadaj garaz duzy to sie wszyscy zmiescimy ;).
Annaoj jak Wiktorek? U mnie z najstarszym mialam od 3-6 masakre zebowa, jak skonczyl 6 mies to mial 6 zebow wszytkie wyszly w 1,5 mies.
Marta plany na napisanie ksiazki?
Wlasnie gdzie nam sie misiarska podziala? Ciekawe jak blizniaczki.

reklama
Lenka co z reka? Bo nie moge znalezc co sie stalo?
Kate wpadaj wino tez bedzie ;).
Sofy nie da sie wniesc :(, zq waskie mam wejscie po schodach :(

Ostatnia edycja:
Do góry