reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ojcom miało być
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Widzę ze schadzki w garażu sie szykują :-)
Mamcia a jak mały ?Lili zazdrosna o brata ? I co teraz z ta sofa ? Oddać nie możecie ?
Liza moze malz zaskoczy Cię i jednak zmywarke kupi :-).
Doris 3 mam kciuki za staranka :-).
U mnie nic nowego ,dziś oliwke też zostawię w domu ,wczoraj bardzo bylo mi to ja rękę ze siedziala w domu ,przynajmniej nie musiałam po nią lecieć w ten deszcz . Dziś od rana leje , my po chorobie , oliwka z nosem zatkanym , a pozatym umówiłam sie dziś z koleżanka bo ma dla Oliwki kilka ciuszkow
:-).
Miłego dnia , idę polezec póki lobuzy śpią :-).
Mamcia a jak mały ?Lili zazdrosna o brata ? I co teraz z ta sofa ? Oddać nie możecie ?
Liza moze malz zaskoczy Cię i jednak zmywarke kupi :-).
Doris 3 mam kciuki za staranka :-).
U mnie nic nowego ,dziś oliwke też zostawię w domu ,wczoraj bardzo bylo mi to ja rękę ze siedziala w domu ,przynajmniej nie musiałam po nią lecieć w ten deszcz . Dziś od rana leje , my po chorobie , oliwka z nosem zatkanym , a pozatym umówiłam sie dziś z koleżanka bo ma dla Oliwki kilka ciuszkow
:-).
Miłego dnia , idę polezec póki lobuzy śpią :-).
mamcia, poziomki to ja kupie bilet i do Was dolece uwielbiam garażowe schadzki. Jak przystało na patologie wina się napije i piwa też
Ja już brodę zapuściałam jestem lepsza niż kiełbasa, teraz tylko pozostało mi nad wokalem popracować i kto wie może o mnie w TV usłyszycie haha
Poziomki level 3 powiadasz a fajna grupa? Jak Gośka sobie radzi?
Misiarska, Pysia, Anulaa,Madii , Mamrtusia nie widać Was wcale gdzie jesteście ??????????
Ja już brodę zapuściałam jestem lepsza niż kiełbasa, teraz tylko pozostało mi nad wokalem popracować i kto wie może o mnie w TV usłyszycie haha
Poziomki level 3 powiadasz a fajna grupa? Jak Gośka sobie radzi?
Misiarska, Pysia, Anulaa,Madii , Mamrtusia nie widać Was wcale gdzie jesteście ??????????
hej
annojce jak wiktorek?
dorotka ale mieliscie farta z ta pralko -suszarka
stefa moja Dominika juz tez bardzo samodzielna fajnie jest mieć dzieci w tym wieku
poziomki ja urodziłam w maju, ale zapisałam sie do czerwcówek, bo mialam termin na 1czerwca 100 lat dla bliźniczek!!!!!!!!
mamcia ale jaja z sofa heheeheh wiessz mój mąz ciagle siedzi w garażu z kolegą
poziomki ja niby ukończyłam kolegium językowe, ale chetnie bym sie dalej szkoliła językowo
nienawidze eurowizji, to jakaś parodi W OGÓLE I NA SAM WIDOK CHCE MI SIE WYMIOTOWAĆ BLEEE
doris smutne i brutalne ale prawdziwez tą selekcją naturalna, na pewno szybko wam sie uda....tulam
dziewczyny mam pytanie: czy któraś z was ma jakiegoś znajmoego w wydawnictwie jakimś alebo wiecie jak sie zabrać ,żeby wydać książę, ale nie żadną powieść?????
annojce jak wiktorek?
dorotka ale mieliscie farta z ta pralko -suszarka
stefa moja Dominika juz tez bardzo samodzielna fajnie jest mieć dzieci w tym wieku
poziomki ja urodziłam w maju, ale zapisałam sie do czerwcówek, bo mialam termin na 1czerwca 100 lat dla bliźniczek!!!!!!!!
mamcia ale jaja z sofa heheeheh wiessz mój mąz ciagle siedzi w garażu z kolegą
poziomki ja niby ukończyłam kolegium językowe, ale chetnie bym sie dalej szkoliła językowo
nienawidze eurowizji, to jakaś parodi W OGÓLE I NA SAM WIDOK CHCE MI SIE WYMIOTOWAĆ BLEEE
doris smutne i brutalne ale prawdziwez tą selekcją naturalna, na pewno szybko wam sie uda....tulam
dziewczyny mam pytanie: czy któraś z was ma jakiegoś znajmoego w wydawnictwie jakimś alebo wiecie jak sie zabrać ,żeby wydać książę, ale nie żadną powieść?????
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hejjj Lasencje
Stefa fajna i nauczyciele super co do Goski to nawet nie wiem dokładnie jak jej angielski bo się wstydzi ale wszystko wyjdzie w szkole. Nie ma wyjścia musi się nauczyć
No dobra to ja jeszcze jakaś zagrywce wezmę
Marta zawsze jest się czego nauczyć ja chcąc nie chcąc muszę znać angielski. Jest mi łatwiej bo do okola Anglicy chociaż pogadać z kimś o czymś nienarodzonych mam okazje.
Dorota tez namawiał męża na zmywarkę
Samochód nam się spieprzyl i do szkoły z Gabi z buta heh dobrze ze pogoda jest
Stefa fajna i nauczyciele super co do Goski to nawet nie wiem dokładnie jak jej angielski bo się wstydzi ale wszystko wyjdzie w szkole. Nie ma wyjścia musi się nauczyć
No dobra to ja jeszcze jakaś zagrywce wezmę
Marta zawsze jest się czego nauczyć ja chcąc nie chcąc muszę znać angielski. Jest mi łatwiej bo do okola Anglicy chociaż pogadać z kimś o czymś nienarodzonych mam okazje.
Dorota tez namawiał męża na zmywarkę
Samochód nam się spieprzyl i do szkoły z Gabi z buta heh dobrze ze pogoda jest
Liza
Fanka BB :)
Hej
Doris jestem z Toba.... :*
Poziomki - Diablice maja dzis urodzinki? Jak tak to wszystkiego najjj!!! :-)
Stefa ale super :-) ja moja córe musze tak troche usamodzielnic bo ma prosta droge do szkoly, ale szczerze powiem ze sie boje tego -_- jest ogarenita i bardzo "poukladana" jak to jedna z nauczycielek mi powiedziala, ale jakos ciezko ten pierwszy raz uczynic
Marta nie pomoge, nie znam sie... i wtyków tez nie posiadam
Wczoraj u ortodonty z Hania bylismy, i taki korektor zgryzu musialam zakupic -_- musi to ssac z takim "dziubkiem" mów ze ją boli troche warga ale nie ma zmiłuj... musi chodzic bo i tak czeka ją aparat... juz w kolejce jest
o cos takiego ma
Coz damy rade, bo kto jak nie my
Ma w tym chodzic i po paru dniach nawet spac...
Pogoda dzis w miare, Hania na urodziny dzis idzie na 18:30 troche pozno w sumie o 20:30 bedzie koniec bo sie pytalam prezent zakupiony takze uffff \
Z reka chyba ok bede miala dziare ze ho ho z gtego co widze no ale to tylko reka i nie tak rzucac sie bedzie w oczy
Milego dnia i buziaki
Doris jestem z Toba.... :*
Poziomki - Diablice maja dzis urodzinki? Jak tak to wszystkiego najjj!!! :-)
Stefa ale super :-) ja moja córe musze tak troche usamodzielnic bo ma prosta droge do szkoly, ale szczerze powiem ze sie boje tego -_- jest ogarenita i bardzo "poukladana" jak to jedna z nauczycielek mi powiedziala, ale jakos ciezko ten pierwszy raz uczynic
Marta nie pomoge, nie znam sie... i wtyków tez nie posiadam
Wczoraj u ortodonty z Hania bylismy, i taki korektor zgryzu musialam zakupic -_- musi to ssac z takim "dziubkiem" mów ze ją boli troche warga ale nie ma zmiłuj... musi chodzic bo i tak czeka ją aparat... juz w kolejce jest
o cos takiego ma
Coz damy rade, bo kto jak nie my
Ma w tym chodzic i po paru dniach nawet spac...
Pogoda dzis w miare, Hania na urodziny dzis idzie na 18:30 troche pozno w sumie o 20:30 bedzie koniec bo sie pytalam prezent zakupiony takze uffff \
Z reka chyba ok bede miala dziare ze ho ho z gtego co widze no ale to tylko reka i nie tak rzucac sie bedzie w oczy
Milego dnia i buziaki
Załączniki
so_happy
Fanka BB :)
hej
kurcze u nas dalej leje ale podobno
od poniedziałku ma byc ciepło,
wczoraj dzieci na tą pogode zasneły mi o 16,30 spali do 20
i poźniej do 22,30 chodziły, ale szybko zasneli
mamcia, poziomki prosze nie chowac wina, przyjeżdzam do Was
mamcia a sofa jest za duża do pokoju czy nie dacie rady jej wnieść bo się nie mieśći?
marta nie pomoge nie mam pojęcia
Stefa nie, ja brody nie chce
kurcze u nas dalej leje ale podobno
od poniedziałku ma byc ciepło,
wczoraj dzieci na tą pogode zasneły mi o 16,30 spali do 20
i poźniej do 22,30 chodziły, ale szybko zasneli
mamcia, poziomki prosze nie chowac wina, przyjeżdzam do Was
mamcia a sofa jest za duża do pokoju czy nie dacie rady jej wnieść bo się nie mieśći?
marta nie pomoge nie mam pojęcia
Stefa nie, ja brody nie chce
Takiego posta napisalam i mi wcielo .
Staffa wpadaj garaz duzy to sie wszyscy zmiescimy .
Annaoj jak Wiktorek? U mnie z najstarszym mialam od 3-6 masakre zebowa, jak skonczyl 6 mies to mial 6 zebow wszytkie wyszly w 1,5 mies.
Marta plany na napisanie ksiazki?
Wlasnie gdzie nam sie misiarska podziala? Ciekawe jak blizniaczki.
Staffa wpadaj garaz duzy to sie wszyscy zmiescimy .
Annaoj jak Wiktorek? U mnie z najstarszym mialam od 3-6 masakre zebowa, jak skonczyl 6 mies to mial 6 zebow wszytkie wyszly w 1,5 mies.
Marta plany na napisanie ksiazki?
Wlasnie gdzie nam sie misiarska podziala? Ciekawe jak blizniaczki.
reklama
Podziel się: