reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej
ale mnie nie było, cały tydzień co latam, załatwiam ale jak się dobrze zastanowię to nie wiem co :confused: a zmęczona jestem ze najlepiej bym zasnęła na stojąco a jak mam zasnąć to nie mogę :dry:

poczytałam tak po łebkach :zawstydzona/y:
co do psów to mój cocker spaniel to już chyba całkiem sfiksował, patrzeć na tego psa nie mogę, tak się przed chwilą wydarłam że znowu ochrypłam :dry: a co najgorsze to zaczęła się rzucać na tego naszego małego kundla :szok: aż dzisiaj od sąsiadki leciałam do domu go ratować bo słyszałam ja ujadał a ta warczała i szczekała :no: na mnie zęby szczerzy, znowu ze stołu kradnie, do zmywarki wchodzi :confused: i rozwala wszystko w łazience, wszystko czyli na zlewie, pralce i w kabinie
no poprostu brak słów, już nie wiem czy się wkurw...... czy płakać :-(

trochę rzeczy dla malutkiej kupiliśmy i zmieniliśmy koncepcję że nie kołyska tylko łóżeczko bo będzie bardzie funkcjonalne, przewijak na nim położę coś schowam pod i zyskam tym samym trochę miejsca :tak: tyle że musimy kupić łóżeczko i całą resztę

a jutro Wan napiszę newsa odnośnie mieszkania

Aniu jak nastruj u Ciebie ? Mam nadzieję ze lepiej ,my jak coś od piątku zaczynamy przeprowadzke a Wy oddzielanie pokoju :-)
no my chyba zaczniemy w sobotę bo M na imieniny idzie a że on nie pijacy lub pijący tyle co nic to napewno będzie na chodzie :tak:

Hej,
witam nową mamę, martika, happy mama, ja też rocznik 82 :-)
ja też jestem 82 :-)

spadam trochę pomóc M szafki przestawić
jutro rano jadę do pracy zrobić małą zadymę i jak wrócę to obiecuję odazu wszystko opowiedzieć :tak:

kate jak ja się cieszę że dobrze się czujesz :-D
steffa ale extra fotka :-D

to ja się synkiem pochwalę

Załączniki

• foto004.jpg
    foto004.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Witam z rana...
Ania wyglada na to, ze torche tego rocznika 82 tu jest :-Dale masz przystojniaka w domu :tak:ten wasz spaniwl to juz starszawy jest? czy tak mu odbilo? czekamy na newsy o mieszkaniu i z zadymy w pracy :-p
Dorota to kolejny stres z glowy super :-Dteraz tylko niech przeprowadzka gladko pojdzie i bedzie cacy :laugh2:
happymama gdzie Ty w DE mieszkasz?
milego dnia wszystkim :tak:

Witam piatkowo .

Martika tak następny stres z głowy :-), dziękuję .

Dziś w nocy nie umiałam spac ,chyba z podekscytowania nowym mieszkaniem .

Dziś po szkole oliwki byłam tam z akankiem i aklimatyzowalam sie trochę :-).
Trzeba będzie sie do tego mieszkania przyzwyczaić bo teraz mamy mniejsze ale ładniejsze ,wiecie komfortowe . A to nowe jest super duże :-), 3 oddzielne pokoje ,większy balkon ,za oknami cisza :-), tylko jest bardzo proste ,pomalowane ściany ( moze nie wszędzie ) na podlogach jest prosto i zwyczajnie ,nie ma ładnych płytek czy kafelek i meble stare ,ale jak pisprzatam i sie wprowadzimy ,jakieś drobne nasze rzeczy to bedzie super :-), najważniejsze ze duzo miejsca i nie będziemy się gniesc :-).

Dziś po pracy M będziemy zwozic łóżka ,pralkę ,lodowke i dziś pierwsza noc na nowym . Bedzie to wszystko bardzo późno bo koło 19 dopiero zaczynamy .

Miłego dnia

hello
Wczoraj nie dałam rady zajrzeć. Byłam u mamy, a potem wieczór się średniawo czułam i w końcu poszłam spać i tego mi było trzeba, dzisiaj się już lepiej czuję.
Umówiłam Młodego na szczepienie na początku tygodnia, mam nadzieje, że nic się nie przypałęta i się uda.
Annaoj zdrowiej, szkoda, ze nie mozesz tego wylezec, niestety mamy nie moga sobie pozwolic na chorowanie :no: kciuki by dziec sie nie zarazily i wyprawa do wroclawia sie udala :tak:zapraszam na Bawarie :tak: lasy, rzeki gory, jeziora, zamki , palace :cool2: i inne atrakcje przynajmniej w moim rejonie wszystko dosc blisko ;-)cavaliery sa ok, ale jednak moim pierwszym psem byl malamute i najchetniej znowu bym takiego misia wielkiego chciala miec, moze kiedys
a u mnie sie skurcze pojawily i jak nie mialam mdlosci na poczatku ciazy , to od wczoraj mnie mecza...
mnie szzcególnie te zamki i pałące nęcą:-)
witam Monico. zapraszamy do pisania

Stefaa super fotka. To jest plus jak się jest w domu, też, jeśli wrócę do pracy, będę tesknić za takimi dniami
Liza zdrówka dla Hani.
Ania czekam na newsa. Pies z tego co pisyesz lekko na głowę dostał. Ona stara jest?
Kate jak się czujesz?

spadam obiad kończyć, dzisiaj mam rybkę (już dawno nie jadłam, ciekawe czy Młodemu nic nie będzie)

Stefa - boskie zdjecie twoich dzieci! :tak:

happymama - śliczny awatar. śliczny!!

Aniu - ja się łaczę w bólu, co do psa. mój od tygodnia jakichś hormonów wiosennych dostał. i spieprz...a mi codziennie!!! już dziś ryczalam przez to ze złości i bezsilności. :no::wściekła/y:

i prosze nas tu nie trzymać w niepewności, tylko mówić co i jak z mieszkaniem ale już!! :tak:

dorota - gratuluję mieszkania. teraz tylko przeprowadzka i nic tylko sie cieszyć.

Pysia - witaj. ;-)

reklama
Do góry