reklama
lenka21*
2+3 = MY
witam si e
mama290 coż to za pies wszystkożerny , zdrówka dla bąbli i i Ciebie
dorota to rzeczywiscie Wam się udało z tym mieszkaniem, miejsce się przyda
annaoj dla Ciebie też zdrówka
pysia czasem tak jest ze antybiotyk potrzebny, to i tak długo udało się byc bez , zdrowia życzę
stefa Ty to masz z tymi zebami, niech wyrwą i bedzie spokój, ja nigdy nie miałam rwanego zeba nieruszającego się , masakra
poziomki pewnie kolekcje tworzy albo płacze za Gabi- uczennicą
monico witaj
ale sie tu nowych mam namnożyło
liza Ty się dziw tylko olej bo się tylko niepotrzebne zdenerwujesz
a ja dziś agresty posadzilam wisnie porzeczki, a zasiac już nie zdązyłam bo Olo zastrajkował,, dziś spał tylko raz w dzien, wstał o 7 i jakoś senny nadal nie jest
mama290 coż to za pies wszystkożerny , zdrówka dla bąbli i i Ciebie
dorota to rzeczywiscie Wam się udało z tym mieszkaniem, miejsce się przyda
annaoj dla Ciebie też zdrówka
pysia czasem tak jest ze antybiotyk potrzebny, to i tak długo udało się byc bez , zdrowia życzę
stefa Ty to masz z tymi zebami, niech wyrwą i bedzie spokój, ja nigdy nie miałam rwanego zeba nieruszającego się , masakra
poziomki pewnie kolekcje tworzy albo płacze za Gabi- uczennicą
monico witaj
ale sie tu nowych mam namnożyło
liza Ty się dziw tylko olej bo się tylko niepotrzebne zdenerwujesz
a ja dziś agresty posadzilam wisnie porzeczki, a zasiac już nie zdązyłam bo Olo zastrajkował,, dziś spał tylko raz w dzien, wstał o 7 i jakoś senny nadal nie jest
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Hej
Witam sie wieczorem.
Witam nowa mame :-).
Widać nasza Kate zna wszystkich :-).
Pysia najważniejsze ze antybiotyk pomógł :-). Dziękuję za życzenia :-)
Liza olej to :-).
Ja popoludniowy spacerek i plac zabaw z dziecmi zaliczony :-). Reszta w domu ,ale dzień minął dobrze .
W nocy nie spalam od 1 do 5 bo mialam taka alergie ze nie dalo sie zasnąć ,a po 6 już oliwka sie wyspala.
No i nie moze być zawsze tak prosto . Właściciel zadzwonił wieczorem i jednak ma być z kasa jutro kolo 12 . Dobrze ze na nowym jestem umowiona na godz 20. Tylko oby jutro nic sie nie wydarzyło i kasę przyniósł .
Dobrej nocy .
Witam sie wieczorem.
Witam nowa mame :-).
Widać nasza Kate zna wszystkich :-).
Pysia najważniejsze ze antybiotyk pomógł :-). Dziękuję za życzenia :-)
Liza olej to :-).
Ja popoludniowy spacerek i plac zabaw z dziecmi zaliczony :-). Reszta w domu ,ale dzień minął dobrze .
W nocy nie spalam od 1 do 5 bo mialam taka alergie ze nie dalo sie zasnąć ,a po 6 już oliwka sie wyspala.
No i nie moze być zawsze tak prosto . Właściciel zadzwonił wieczorem i jednak ma być z kasa jutro kolo 12 . Dobrze ze na nowym jestem umowiona na godz 20. Tylko oby jutro nic sie nie wydarzyło i kasę przyniósł .
Dobrej nocy .
M
mama290
Gość
U nas katar wirusowych wiec bez antybiotyku a o sobie z tego wszystkiego zapomniałam mój pies ze wzgledu na swoje imię książkowego i filmowego bohatera nie chce splamic swojego honoru i nie chce odbiegać charakterem od niego:-) i sieje pogrom
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie
Ja tak na szybko bo my w podróży do Ostrowca Świętokrzyskiego. Jeszcze mamy 282 km do celu a było z domu 670
Buziaki dla Wszystkich
Ja tak na szybko bo my w podróży do Ostrowca Świętokrzyskiego. Jeszcze mamy 282 km do celu a było z domu 670
Buziaki dla Wszystkich
Hej, witam nowe mamy .
U nas czas leci i ciagle go brak na zagladanie tutaj, ale sie poprawie .
Stafaa bidulko ty, naprawde mi cie zal z tymi zebami. Ja mam awaryjnie ketanol ale jeszcze nie bralam. Zab boli ale nie jest tak zle, wytrzymam do wizyty.
Karolina jak u Was? Jak malutkie?
Moj maly to po kapieli zamienia sie w sowe . Potrafi 1,5 godz. lezec i patrzec .
Co do psow to nasz sunia nigdy nic nam nie pogryzla ani nie zjadla, ale ona ogolnie niejadek taki.
Chcialam wiecej napisac ale juz nie pamietam co :/.
Dorota fajnie ze powiekszacie mieszkanie .
Marta czekam na fotki twoich wyrobow .
U nas czas leci i ciagle go brak na zagladanie tutaj, ale sie poprawie .
Stafaa bidulko ty, naprawde mi cie zal z tymi zebami. Ja mam awaryjnie ketanol ale jeszcze nie bralam. Zab boli ale nie jest tak zle, wytrzymam do wizyty.
Karolina jak u Was? Jak malutkie?
Moj maly to po kapieli zamienia sie w sowe . Potrafi 1,5 godz. lezec i patrzec .
Co do psow to nasz sunia nigdy nic nam nie pogryzla ani nie zjadla, ale ona ogolnie niejadek taki.
Chcialam wiecej napisac ale juz nie pamietam co :/.
Dorota fajnie ze powiekszacie mieszkanie .
Marta czekam na fotki twoich wyrobow .
Ostatnia edycja:
Monico witaj
Dorota kciuki, bys o 12 dzisiaj miala te pieniazki, by sie bez stresu odbylo spotkanie z nowym najemca oraz byscie mogli ruszyc z przeprowadzka juz jutro
Kate zazdroszcze takich spiochow, moje spaly malo i tak im zostalo, pozno spac, wczesnie wstac to ich plan
mama to jak on sie zwie? ten wasz bandziorek?
marta widze, ze tu wiecej utalentowanych mam, zazdroszcze bo ja do wszysktiego mam lewe rece heh
Stefa jak tam dzisiaj z Twoimi zebami? mam nadzieje, ze lepiej
Wszystkim mamom zycze milego, slonecznego dnia
Dorota kciuki, bys o 12 dzisiaj miala te pieniazki, by sie bez stresu odbylo spotkanie z nowym najemca oraz byscie mogli ruszyc z przeprowadzka juz jutro
Kate zazdroszcze takich spiochow, moje spaly malo i tak im zostalo, pozno spac, wczesnie wstac to ich plan
mama to jak on sie zwie? ten wasz bandziorek?
marta widze, ze tu wiecej utalentowanych mam, zazdroszcze bo ja do wszysktiego mam lewe rece heh
Stefa jak tam dzisiaj z Twoimi zebami? mam nadzieje, ze lepiej
Wszystkim mamom zycze milego, slonecznego dnia
hej dziś wyjątkowo nadaje z domu :d mam dwa dni wolnego i nawet cholerny ząb nie popsuje mi humoru :d
słoneczko świeci, aż pachnie wiosną - uwielbiam.... dzieci do przedszkola poszły, Adik ma na 12 więc jeszcze w domu. Ja zaraz zabieram się za ogarnianie domu no i zobaczymy na ile później sił starczy
marta ja też czekam na Twoje dzieła.. ja mam w planie firanki zmienić więc już maszyna odkurzona i czeka cierpliwie na moją wenę twórczą haha
miłego dnia dziewczynki :*
słoneczko świeci, aż pachnie wiosną - uwielbiam.... dzieci do przedszkola poszły, Adik ma na 12 więc jeszcze w domu. Ja zaraz zabieram się za ogarnianie domu no i zobaczymy na ile później sił starczy
marta ja też czekam na Twoje dzieła.. ja mam w planie firanki zmienić więc już maszyna odkurzona i czeka cierpliwie na moją wenę twórczą haha
miłego dnia dziewczynki :*
reklama
Podziel się: