reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
witam si e
mama290 coż to za pies wszystkożerny :szok:, zdrówka dla bąbli i i Ciebie

dorota to rzeczywiscie Wam się udało z tym mieszkaniem, miejsce się przyda

annaoj dla Ciebie też zdrówka

pysia czasem tak jest ze antybiotyk potrzebny, to i tak długo udało się byc bez , zdrowia życzę

stefa Ty to masz z tymi zebami, niech wyrwą i bedzie spokój, ja nigdy nie miałam rwanego zeba nieruszającego się , masakra

poziomki pewnie kolekcje tworzy albo płacze za Gabi- uczennicą :-p

monico witaj

ale sie tu nowych mam namnożyło :-D

liza Ty się dziw tylko olej bo się tylko niepotrzebne zdenerwujesz

a ja dziś agresty posadzilam wisnie porzeczki, a zasiac już nie zdązyłam bo Olo zastrajkował,, dziś spał tylko raz w dzien, wstał o 7 i jakoś senny nadal nie jest:confused:

Hej
Witam sie wieczorem.
Witam nowa mame :-).
Widać nasza Kate zna wszystkich :-).

Pysia najważniejsze ze antybiotyk pomógł :-). Dziękuję za życzenia :-)

Liza olej to :-).

Ja popoludniowy spacerek i plac zabaw z dziecmi zaliczony :-). Reszta w domu ,ale dzień minął dobrze .
W nocy nie spalam od 1 do 5 bo mialam taka alergie ze nie dalo sie zasnąć ,a po 6 już oliwka sie wyspala.

No i nie moze być zawsze tak prosto . Właściciel zadzwonił wieczorem i jednak ma być z kasa jutro kolo 12 . Dobrze ze na nowym jestem umowiona na godz 20. Tylko oby jutro nic sie nie wydarzyło i kasę przyniósł .

Dobrej nocy .

U nas katar wirusowych wiec bez antybiotyku a o sobie z tego wszystkiego zapomniałam mój pies ze wzgledu na swoje imię książkowego i filmowego bohatera nie chce splamic swojego honoru i nie chce odbiegać charakterem od niego:-) i sieje pogrom

Witajcie
Ja tak na szybko bo my w podróży do Ostrowca Świętokrzyskiego. Jeszcze mamy 282 km do celu a było z domu 670
Buziaki dla Wszystkich

hej wieczornie:) poszyłam na maszynie i mi sie humor poprawił, jutro wam pokazęmoje dzieła na blogu:)

doris to tak niedaleko mnie bedziesz:) moze wpadniesz na kawe?

Hej, witam nowe mamy :).
U nas czas leci i ciagle go brak na zagladanie tutaj, ale sie poprawie ;).
Stafaa bidulko ty, naprawde mi cie zal z tymi zebami. Ja mam awaryjnie ketanol ale jeszcze nie bralam. Zab boli ale nie jest tak zle, wytrzymam do wizyty.
Karolina jak u Was? Jak malutkie?
Moj maly to po kapieli zamienia sie w sowe :). Potrafi 1,5 godz. lezec i patrzec :).
Co do psow to nasz sunia nigdy nic nam nie pogryzla ani nie zjadla, ale ona ogolnie niejadek taki.
Chcialam wiecej napisac ale juz nie pamietam co :/.
Dorota fajnie ze powiekszacie mieszkanie :).
Marta czekam na fotki twoich wyrobow :).

Ostatnia edycja:
Monico witaj
Dorota kciuki, bys o 12 dzisiaj miala te pieniazki, by sie bez stresu odbylo spotkanie z nowym najemca oraz byscie mogli ruszyc z przeprowadzka juz jutro :tak:
Kate zazdroszcze takich spiochow, moje spaly malo i tak im zostalo, pozno spac, wczesnie wstac to ich plan :cool2:
mama to jak on sie zwie? ten wasz bandziorek?
marta widze, ze tu wiecej utalentowanych mam, zazdroszcze bo ja do wszysktiego mam lewe rece heh
Stefa jak tam dzisiaj z Twoimi zebami? mam nadzieje, ze lepiej
Wszystkim mamom zycze milego, slonecznego dnia

hej :D dziś wyjątkowo nadaje z domu :d mam dwa dni wolnego i nawet cholerny ząb nie popsuje mi humoru :d

słoneczko świeci, aż pachnie wiosną - uwielbiam.... dzieci do przedszkola poszły, Adik ma na 12 więc jeszcze w domu. Ja zaraz zabieram się za ogarnianie domu no i zobaczymy na ile później sił starczy :D

marta ja też czekam na Twoje dzieła.. ja mam w planie firanki zmienić więc już maszyna odkurzona :D i czeka cierpliwie na moją wenę twórczą haha :D

miłego dnia dziewczynki :*

reklama
Witam
u nas też wiosna, piękna pogoda, ja jeszcze troche
wolniejsza jestem, ale powoli wracam do siebie

Miłego dnia dal wszystkich !!!!!!!!!!

Do góry