reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej laski

dziewczyny zdjęcia juz wkleiłam na bloga:) mówicie,że to talent hmmmmi sie wydaję,że kazdy by cos takiego uszył, tylko trzeba to po protu lubic:)

dorota jaka alergia? katar taki masz?

stefa korzytsaj z wolnego ale szczerze ci wspolczuje tych zeboli:(

lenka ale fajnie,że juz tyle posadziłaś, ja sie do porzeczek przymierzam:)

doris dojechałaś? no i sie nie spotkamy ech...

mamcia dobrze,ze lezy i patrzy a nie wyje:) slicznie wygladasz:)

ja zaraz po dzieciaki jadę a mój bobasek śmieszek właśnie zasnął:)

reklama
Hej

Marta tak od zawsze mam alergie ze mam katar a jak już mnie bardzo weźmie to swedzi gardło i oczy .

Martika dzięki ,ale wiesz jakiego stresa mam ze zaś coś sie wydazy i kasy nie bedzie :-(. No nic czekam na niego z niecierpliwoscia .

Byłam dziś u gina . Podczas badania tetna Lili kopla w ten aparat :-). Hemoglobina ciut spadła teraz jest 10,4 i dostałam zastrzyki żelaza . Przytylam 3 kg :-), jupi .
W najbliższy wtorek usg :-).

Mam kasę :-), jupi :-), dziś tylko jeszcze klucze z nowego mieszkania i bedzie super .
Dziś M bedzie rozkrecal łóżko dzieci ,bo jutro zaraz po pracy M będziemy przewozić łóżka :-), więc dziś dzieci będą spały z nami hi .

już pisałąm to 1000 razy ale napiszę jeszcze 1001 :D uwielbiam ten spokój, dom posprzątany, obiad ugotowany, ja wyszykowana .. bez pospiechu, bez pędu.. bez nerwów :D tego brakuje mi najbardziej !

pochwalę się swoją trójeczka .. właśnie otrzymałam przedsmak naszej ostatniej sesji :)
dna.jpg

Załączniki

• dna.jpg
    dna.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 67
Hej

Stefaa super fotka, wygladaja jak trojaczki :-D
dorota super wiesci , udanej przeprowadzki ;-)

My wczoraj zaliczylismy lekarza o 21, bo Hanie wieczorem zaczelo bolec ucho, i potem juz coraz bardziej, apap wogole nie pomagal, i stekala co chwile.... okazalo sie ze gardlo bardzo czerwone ze prawdopodobnie od kataru to poszlo, i antybiotyk dostala... do konca tyg mam ja w domu.... :baffled:
duzo dzis zalatwiania mialam i totalnie padam.... jeszcze pierogi ruskie zrobilam na dwa dni.... :confused::shocked2::cool::nerd::baffled:

Dzięki dziewczyny, też tak myślę :)
Kurka spanie mnie zmoglo ... a czekam na koleżankę bo mam jej włosy farbowac

reklama
Do góry