reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej wieczornie !

ania trzy głębokie oddechy ! nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. będziesz sobie mogła poszaleć jak się dzidzia urodzi ;) będziesz o 200 zł do przodu ... wiem marne pocieszenie ale dobry rydz niż nic!

ja dziś cały dzień miałam bieganinę z zębem, mam coś z krzepliwością krwi i nie chcieli mi wyrwać, ale to może i dobrze bo okazało się, że ból był w 80% z piątki reszta z ósemki.. Dentystka powiedziała mi, że teraz zobaczę, że bóle wzrostowe nie są tak straszne jak te bóle zepsutego zęba i póki wyniki mi się nie polepszą to spokojnie będę żyła .. :) tak więc zaliczyłam kanałowe leczenie piątki ! :confused:

jeden plus taki, że nie odczuwałam dziś takiego ogromnego strachu co zazwyczaj.. nie była spocona, nie miałam uczucia duszności a co najważniejsze nie było mi słabo ! Krok do przodu z dentofobii może się wyleczę !

Jakie macie plany na weekend ? Bo u mnie zapowiada się samotnie.. Małż wędki szykuje i jedzie jutro moczyć kija :(
no teraz to już tylko można z tego żartować i tak jak mówiła kasa już wyda więc trudno, daliśmy radę :tak: ale naprawdę liczyłam na uczciwe potraktowanie sprawy skoro mnie nie poinformowali o zmianie pobierania raty ale oni nie poczuwają się do odpowiedzialności :dry: już teraz na 10 dostanę 200zł więcej bo zaznaczyła w komputerze że mam nadpłacone na ten miesiąc, niech jej będzie
tylko jestem najbardziej wkur..... z tego powodu że żeby dopłacać tą cholerną ratę zrobiłam sobie dług gdzie indziej a tak bym była na czysto :dry:

my w weekend mamy projekt ściana :tak::-D

brrr ja też nie lubię dentysty, nie aż tak jak Ty ale nie lubię, a widzę że po porodzie mnie czeka wizyta bo trochę mi ząbki się w tej ciąży posypały :baffled:
ja taki stres mam jak muszę wypełnić jakieś dokumenty :confused: masakra, pocę się, ręce mi się trzęsą i nie mogę nic napisać bo ledwo długopis trzymam

reklama
ania no tak akcja ściana ! bardzo przyjemna perspektywa :d a ja pierwszym weekend od niepamiętnych czasów nie będę sprzątała ! Dom jeszcze błyszczy hihi

ja z pisaniem nie mam problemu ale dentysta ! po co nam w ogóle zęby! Jak teraz wszystko w proszku jest hihi

hahaha stefaa moja Majka już ma podobne spostrzeżenia, parę dni temu marudziła, że po co nam zęby, bo tylko problem z nimi i że są bez sensu :-)

mój na imieninach u kolegi a ja nie wiem co mam robić :baffled: gdyby był w domu to bym chociaż miała na kogo pokrzyczeć ;-)

mój na imieninach u kolegi a ja nie wiem co mam robić :baffled: gdyby był w domu to bym chociaż miała na kogo pokrzyczeć ;-)

Tys jest aparatka :-), zdrowka dla Majki, mój Ali ostatnio bez jakichkolwiek objawów i 1 dzień gorączka i przeszło :-), oby u Majki tak bylo :-), no to weekend pod znakiem ścianki :-), a u mnie pakowania i rozpakowywanie :-).

Nie bede się przemeczac ,mam tu tyle do zrobienia, ze chyba do świat wielkanocnych mi zejdzie :-), ale biorę sobie to pomału
:-).

My na nowym ,dzieci śpią dziś na 1 łóżku ,położę sie dziś z nimi ,a m wygonie do innego pokoju na wersalke. Niedawno skonczylismy na dziś i M pojechał odwieść kumpla i busa ,czekam na niego i nyny .
Dziś przewiezione kilka rzeczy osobistych ,łóżko piętrowe dzieci i nasza kanapa , lodowka i pralka . A gdzie cała reszta ? Przeraza mnie ze tyle roboty , ale jestem dobrej myśli :-).

Doris tule Cię ,nie doluj sie kochana ,choć wiem ze łatwo sie mówi .

Mamartusia czekam też na fotki tatuażu :-).

Witam sobotnio.

Nic mi się nie śniło bo nic nie spalam , no moze udalo usnac mi sie na 2 godz ,reszta to takie czuwanie . Dzieci po 6 już mi powstawały ,tym sposobem my już po śniadaniu, dzieci sie bawią ,ale chcą abym im ksiazeczke poczytala ,więc zaraz lecę .

Ja lodowke sobie już wyszorowalam . Zaniedlugo do tamtego mieszkania pójdę z dziecmi ,muszę zacząć pakować . M po 6 już do pracy pojechał i pewnie 19 ściągnie :-(

Miłego dnia i weekendu .

witam się i ja :-)

dzieci zrobiły na pobudkę o 7:30 :eek:
Majka wygląda że jest ok ale nie chciała jechać na basen więc sobotni poranek mam bez latania :-) w tygodniu pojedziemy z nią wieczorem i sobie popływa

materiał na ścianę przywieziony więc jest dobrze, no wiecie:
"cieszmy się z małych rzeczy bo, wzór na szczęście w nich zapisany jest" :rolleyes:

Aniu :-). To dodziela :-).

Pokuj dzieci wysprzatalam , sypialni pół :-). Okno u dzieci i w sypialni umyte. Teraz chwilę na placu z dziecmi ,zaraz pakowanie i obiad byle jaki :-), a miałam na spokojnie a pali mnie w tyłek i usiąść nie potrafię hi .

witam się,

zdjęcia wrzucę wieczorem albo jutro bo jeszcze trochę opuchlizna jest, więc jeszcze nie wygląda tak ładnie jak będzie wyglądał.

Doris, łączę się w dołku. :-( ja chyba niestety muszę wrócić na leki. :-:)-(

reklama
mamartusia będzie dobrze :) wiosenne przesilenie.. depresja dosięga każdego.. nie tylko osoby z dramatycznymi przeżyciami.. Ja mam taką huśtawkę emocjonalna, że zastanawiam się czy przypadkiem jakiś dobry specjalista by mi się nie przydał.. Raz jestem na szczycie a zaraz potem spadam na samo dno ! Niby wszystko jest wporządku alee jest jedno wielkie ALE..

ciekawa jestem Twojego dzieła !

ania pięknie powiedziane i tego się trzymajmy ! uwielbiam aforyzmy, mam cała lodówkę w pięknych przesłaniach.. co tydzień pojawia się coś nowego ! dziś bylaś moją inspiracją !

Do góry