ania138
miłość w trzech wymiarach
no teraz to już tylko można z tego żartować i tak jak mówiła kasa już wyda więc trudno, daliśmy radę ale naprawdę liczyłam na uczciwe potraktowanie sprawy skoro mnie nie poinformowali o zmianie pobierania raty ale oni nie poczuwają się do odpowiedzialności już teraz na 10 dostanę 200zł więcej bo zaznaczyła w komputerze że mam nadpłacone na ten miesiąc, niech jej będziehej wieczornie !
ania trzy głębokie oddechy ! nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. będziesz sobie mogła poszaleć jak się dzidzia urodzi będziesz o 200 zł do przodu ... wiem marne pocieszenie ale dobry rydz niż nic!
ja dziś cały dzień miałam bieganinę z zębem, mam coś z krzepliwością krwi i nie chcieli mi wyrwać, ale to może i dobrze bo okazało się, że ból był w 80% z piątki reszta z ósemki.. Dentystka powiedziała mi, że teraz zobaczę, że bóle wzrostowe nie są tak straszne jak te bóle zepsutego zęba i póki wyniki mi się nie polepszą to spokojnie będę żyła .. tak więc zaliczyłam kanałowe leczenie piątki !
jeden plus taki, że nie odczuwałam dziś takiego ogromnego strachu co zazwyczaj.. nie była spocona, nie miałam uczucia duszności a co najważniejsze nie było mi słabo ! Krok do przodu z dentofobii może się wyleczę !
Jakie macie plany na weekend ? Bo u mnie zapowiada się samotnie.. Małż wędki szykuje i jedzie jutro moczyć kija
tylko jestem najbardziej wkur..... z tego powodu że żeby dopłacać tą cholerną ratę zrobiłam sobie dług gdzie indziej a tak bym była na czysto
my w weekend mamy projekt ściana
brrr ja też nie lubię dentysty, nie aż tak jak Ty ale nie lubię, a widzę że po porodzie mnie czeka wizyta bo trochę mi ząbki się w tej ciąży posypały
ja taki stres mam jak muszę wypełnić jakieś dokumenty masakra, pocę się, ręce mi się trzęsą i nie mogę nic napisać bo ledwo długopis trzymam