reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

witam się tylko
nie mam siły na czytanie i pisanie :zawstydzona/y::no:
znowu nie mogę spać a pogoda jeszcze dodaje swoje :eek: ledwo zipię, nawet Dawida dzisiaj zostawiłam w domu bo nie mogłam się zwlec z wyrka a jeszcze tak lało że psa żal wywalić na dwór było
w piątek zaczynamy dzielić więc muszę trochę przygotować a padam na twarz :-(

pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna i oby do jutra

reklama
Psu nic nie jest:-) wykopal i zezarl wszystkkie drzewka owocowe w ogrodzie sieka na miazge kazdy patyczek ktory napotka na swojej drodze my go zaadoptowalismy pare lat temu bo jego stara pani dostala stwardnienie rozsiane taki mial byc grzeczny a jest szogun poprostu ja z nim nie wychodze bo mi wyrwal bark przy drugim spacerze ma taka pare ze moglby robic za konia pociagowego jest psem rasowym z bardzo czystej lini ale ze wzgledu na to ze ma dysplazje jest wykastrowany nawet jak spi to ciagle przebiera lapami nawet we snie biega taki egzemplarz z adhd:-)

mama290- no niezły ten twój psiak:-D

ania- na końcówce już jesteś więc ciężko ale zaraz już będziesz miała maluszka, mój jutro dwa miesiące kończy a dopiero co czekałam na poród:szok:

maritka- witaj u nas:-) długo już mieszkasz w DE?

Ostatnia edycja:
Witam z rana...
Ania duzo sil Ci zycze, bo widze, ze spadek formy Cie dopadl...
Mama niezly ten wasz psiak :D mozecie go zatrudnic w lesnictwie :-D
happymama witaj, widze, ze rowiesnicami jestesmy :) no chyba ,ze 82 w nicku to nie rok urodzenia :cool2:ja w DE mieszkam z przerwami 8 lat, bo na poczatku poki nadia byla mala i nie chodzila do przedszkola to wiecej bylam w PL niz tutaj...
milego dnia wszystkim zycze

martika- tak to mój rocznik!:-)

zapowiada się ładny i słoneczny dzień. Mam górę prasowania i w ogóle lista rzeczy do zrobienia nieustannie mi się wydłuża, mam nadzieję że mały trochę pośpi dzisiaj i po ogarniam.

miłego dnia!

hej
ja sie tylko witam, nie wiem co mi jest mam jakąś chandrę czy cos:cool: milego dnia

Kochana poprawy nastroju życzę .

Mama niezły ten Wasz pies :-), a Ty jak się czujesz ?

Aniu jak nastruj u Ciebie ? Mam nadzieję ze lepiej ,my jak coś od piątku zaczynamy przeprowadzke a Wy oddzielanie pokoju :-)

Wszystkie mamy pozdrawiam. Ja niewyspana ,od 1 do 5 nie spalam bo alergia straszna mnie zlapala ,oliwka sie budziła i płakała :-(, a po 6 już oliwka wstała .

U mnie sloneczko ,więc popołudniu spacerek :-).

Miłego dnia .

Marta szybkiego powrotu dobrego humoru, moze to takie jakies "wiosenne przeciazenie"
happymama oby lista rzeczy do zrobienia szybko sie skrocila i maly dlugo ladnie pospal, bys miala tez chwilke dla siebie :)
Dorota widze, ze nie tylko ja dzis nie spalam, od 1 do 4 sie krecilam, jak zasnelam to nadia przyszla do nas do lozka, potem mala w brzuchu zaczela harce, a o 6.30 chcac nie chcac trzeba bylo wstac, a na dzien dobry zlapal mnie skurcz w udzie, ledwo zeszlam na dol :/ ale co tam to taka zaprawa przed nieprzespanymi nocami ;) rozumiem, ze najemca oddal czesc pieniedzy jak obiecal? no to milego i bezproblemowego pakowania ;)

Hej,
witam nową mamę, martika, happy mama, ja też rocznik 82 :-)

dorotce naszej życzę wszystkiego najlepszego z okazji urodzin... dawno były, pewnie zapomniałaś ;-) ale ja też nie pisałam...
też weny nie mam, M wyjechał w delegację, wraca na szczęście jutro w południe, Mati chory, musiał antybiotyk dostać, a już tak ładnie się trzymał, prawie 2 lata nie miał... wczoraj w robocie byłam 13 godzin, a Młody chory, na szczęście rodzina mi pomogła, brat z żoną siedział, potem drugi brat, dziadek...
dziś u nas z pogodą lepiej, to może i z humorem będzie inaczej... na razie roboty full... dzieciaków do szkoły mało i tak się skrobiemy, czy będzie etat, czy nie...:confused::sorry2:

to tyle... nawet nie poczytałam, co u Was.... może w weekend...

reklama
witam
U nas też piękna pogoda, słonko świeci,
musze zakupy zrobić przez internet,
parę spraw pozałatwiać
Troche mnie brzuch dzisiaj boli, chociaż wczoraj sie oszczędzałam

mama szalony ten Wasz pies, nasza to oaza spokoju w porównaniu do Waszego,
tylko my ją mamy na zewnatrz, jak jest zimno to jest w garażu a tak ma bude,
oczywiście nie jest uwiązana, biega na wolności, ale straty jaki zrobiła to pogryzione buty
i dzieciom zabawki czasem gryzie
martika Ty się wysypiaj ile się da teraz
Ania, Marta oby siły i humory wróciły
Dorota sprawy z mieszkaniem załatwione?
miłego dnia !!!!

Do góry