Stefaa 21 paluszkow powiadasz...
ja przy dziewczynkach po wszystkim bylam tak wykonczona, ze o nic nie pytalam... tylko jak nadie pierwszy raz zobaczylam, to pierwsza moja mysl to byla taka:" wygladasz jak Quasimodo, ale i tak Cie bede kochac". Bo nie dosc, ze gdzies tam sie w brzuchu wgniotla, to jeszcze podczas porodu glowka wyszla z barkiem i miala glowke przyplaszczona i nos jak po walce bokserskiej, na szczescie po paru godzinach wyladniala
Marta wierze Ci na slowo
i mysle, ze sie tutaj zadomowie
widze temat szczepien, to co slysze, czytam przeraza mnie, a wlasciwie tu w DE jak odmowisz szczepienia to masz na karku pracownikow socjalnych :/ a jak nie ich , to potem do szkoly nie chca przyjac :/ moja Nadia po pneumokokach bo sa w standarcie, miala doslownie krawe rany na nogach :/
Kate sper masz tych synow, a najstarszy sie spisal brawo
zwykle starszyzna unika takich obowiazkow
a tu prosze. Co do komentarzy ludzi, to ja czasami za wrazliwa jestem, raz drugi trzeci przelkne, a potem swoje wyrycze, ale przeciez to nie wina dziecka ,ze nie spelnia oczekiwan otoczenia, jakby prawdziwa rodzina byla tylko taka ktora ma dzieci obu plci :/ ale co tam, niech gadaja ja to przetrawie, byle wara od moich corek, bo jak ktos im cos na temat ich plci powie to nie recze za siebie...
Dorota mam nadzieje, ze odda polowe jak obiecal
fajnie, ze wam idzie na reke i zycze powrotu dobrego samopoczucia... oby nic sie do ciebie nie przyczepilo... widze, ze masz wesolo w domu dzieci pies
to tak jak u mnie
annaoj zdrowiej, ciagle jakies chorobska wokol, ja to od pazdziernika ciagle z czyms walcze :/ jak nie przewklekly kaszel, to grypa, jak nie grypa to zapalenie zatok, a 2 tygodnie temu walczylam z zapaleniem oskrzeli :/ co ktos w domu chory to i ja musze przeciez :/ oby juz wiecej nikt nic nie przyniosl...bo i tak ciagly strach mi towarzyszy czy ktoras z chorob nie odbila sie na malej ...
A u mnie mlodsza livia zastrzelila mnie wyznaniem, wiesz mamo ja kocham Levi (to taki chlopiec 6 latek, bo tu grupy przedszkolne sam ieszane od 3 do 6 lat dzieci razem), jak bede juz dzieckiem szkolnym to wezmiemy slub
w poprzednim przedszkolu miala 2 adoratorow ktorzy jej prezenty przynosili, ale zadnego nie wybrala, a tu prosze