reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Martika oj niedobrze ze Ciebie tak co chwilę coś lapie:-(. Ja mam podobnie ,najpierw dzieci chore ,później ja od nich łapie . Zdrowia dla was wszystkich . Kiedy masz teraz usg ?
Jakiego masz psa bo ja krowke hi labradora, ona taka wielka ze ja sie śmieje ze 3 dzieci już mamy :-), Lili bedzie 4 :-).

Przed chwilą u mnie sloneczko piękne ,teraz ponuro i zaraz lunie :-(.

reklama
Dorota 9 kwietnia mam wizyte, teraz jeszcze na dniach musze isc na zastrzyk z przeciwcialami, bo mam konflikt serologiczny z m...
no to rzeczywiscie miejsce wam potrzebne :) my mielismy tez wielkoluda bo alaskana malamute, ale niestety jak livia miala 2 latka, zachorowal na gruczolakoraka mozgu i po polrocznej walce musielismy go uspic mial tylko 7 lat i byl wspanialym psem, teraz od roku mamy jak to mowi moja mama wypierdka psiego, bo cavaliera, wielkosci kota...
dla Ciebie tez zdrowka, bo bedac mama jest ciezko chorowac, a co dopiero bedac mama w ciazy :/

witajcie.....

ja to sie chyba drastycznie starzeje...!! czuje sie jak starucha... jak nie podejrzenie złamania ( czekam jeszcze na rezonans) to teraz jak mi łupnęło i gruchnęło w plecach to szok.:szok: to teraz jestem kulejąca i skrzywiona.:szok::szok:

starośc nie radość...

buziaki miłego dnia w tą pochmurna pogodę

masakra

witam nową mamę, bo jeszcze sie nie witałam...

Matika nie przejmuj sie tym co kto mówi, bo ludziom nigdy nie dogodzisz,
jak mi mówili, ojej nie dziewczynka, to ja od razu nie, tym razem nie i koniec był dyskusji,
albo ciągłe pytania, za Alan to wpadka na pewno, co to kogo obchodzi a jak mówiłam,że planowany
to i tak nie wierzyli, to po co pytają
Dorota to trzymam &&&& aby sie udało z tym mieszkaniem i faktycznie wysokie ceny,
my tez płacimy kredyt za dom, ale chociaz dom zostanie
Annaoj dziękuje, kciuki się przydadzą, i zdrówka życzę
Madi witaj

My też mamy psinkę, labradorkę, czekoladową

Martika ja też mam konflikt tylko ja zastrzyków nie dostaje ,ponoc przy moim konflikcie się tych zastrzyków nie dostaje . Przy synu też byl konflikt i też bez zastrzyku :-). Jaki masz ? Bo ja anty kell , a ty anty d ? Czy są jeszcze jakieś inne ? Bo ja znam te .

Madii oj boroko ,to zdrowka ,to skoro już jesteś stara hi to co bedzie później :-).

Kate no bez porównania kredyt a wynajem . Ja mam biszkoptowa labradorke :-).

Ja nadal leze ,zaraz wstaje i na dwór sie szykuje z dziecmi .

Ostatnia edycja:
Madii Witaj, ojej niech juz nic Cie nie lamie, nie lupie i nie boli...
Kate no jak to planowane? niemozliwe, przeciez ludzie wiedza lepiej :D
Dorota dokladnie mam anty D , wiec profilaktycznie teraz i jakby co po porodzie....
same labradory na forum :)

Ja tez mam labka czarnego Marleya bidulek lekko nie ma ze mną bo ja go odchudzam ciągle niestety wczesniejsza pani go zapasla i do tego to kastrat śmieje się ze na jesień jego życia czorty go zamecza ja jestem rozłożona na łopatki choroba mnie dziś chce wykończyć spalam do 10 nie pamiętam jak dzieci poszły do szkoły a chłopaki spali razem ze mną do10 pamiętam tylko ze dalam im an sniadanie gorączkę mam40stopni umieram chyba

Mama ojej boroko taka chora ? Pomoc przy dzieciach masz ? Da sie wykończyć przy takiej gorączce :-(, zdrowka .
Moja labradorka też jest ja diecie hi ,tzn ona by jadła non stop ale ja jak dla niej to ja glodze hi ,1 raz dziennie dostaje jedzenie :-).

No i po spacerku ,zaraz zupę będziemy jeść :-). Zimno strasznie u mnie :-(.

Martika no właśnie wiem ze przy anty d daje sie ten zastrzyk ,przy anty k ponoć nie :-).

To nie choroba to umieranie czekam na mojego jak na zmilowanie siedzę w czapie mój pies to notoryczne pożeracz zje wszystko jedzenie ze śmietnika ganek zupy plus raczki od garnka obiad ze stołu cukier z cukierniczki pudełko po pizzy a i surowe ziemniaki długopisy kredki awizo ważne listy nawet wypił mleko z butelki dzieci a na koniec zrzarl smoczek

reklama
mama jestem pod wrazeniem jego niezwyklego i niewbrednego apetytu :eek: moj malamute co prawda podkradal maslo i chowal papierki pod zabawki, zdarzylo mu sie wyniesc 3kg rolady z zlewozmywaka mojej mamie niepostrzezenie, ale takich rarytasow to on nie jadl ;) OOO Matko :) i nic mu nie dolega?

Do góry