reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Witam!Poczytałam was.Jak ciekawie tu się zrobiło i spokojnie jakoś.Nie wiem jak ze mną,czy jeszcze mogę pisać czasem,czy macie mnie dość,to nie muszę.
Młodym mamom życzę wszystkiego najlepszego.
U nas to tyle że wreszcie odezwała się pani z fundacji i Inia może od poniedziałku przyjeżdżać na rehabilitację.Tym które nie pamiętają, to ma mieć zajęcie z logopedą,zajęcia ruchowe i zobaczymy jeszcze co,w pon się okaże.

Ania super wiesci, fajnie ze mala sie obrócila :-) napewno bedziesz teraz spokojniejsza :tak::tak::-p
Monika to daj znac jak po pierwszych zajeciach sie malej podobaly :-)

Ja tez niewiem o kim mowa :p tu jakis spisek węszę.... :dry::-D:-D:-D:-D:-D :cool2::-p
Pisac a nie tajemnice :wściekła/y::nerd::confused::blink:

A ja już też wiem kto to i też szacun :-).

Monika oby zajęcia pomogły córce :-).

Ja już w łóżku ,zaraz chyba usne :-), dzieci śpią ,ali sam przed 20 poszedł już spac :-).
Dobrej nocy .

ale jestescie:cool: phi...
wlazłam na watek staraczek i zobaczyłam wpis happymumy i az mnie wgięło, przeciez ona dopiero urodziła ,ale po chwili sie zorientowalam,ze nick podobny ale nie ten sam:-D

reklama
ale jestescie:cool: phi...
wlazłam na watek staraczek i zobaczyłam wpis happymumy i az mnie wgięło, przeciez ona dopiero urodziła ,ale po chwili sie zorientowalam,ze nick podobny ale nie ten sam:-D
no nie jeszcze nie zwariowałam:-p :-):-D

ha! i ja już też wiem o kogo chodzi, chociaż trochę jestem zdezorientowana teraz:-p no ale może staraczka sama się ujawni!

Ostatnia edycja:
Do góry