reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
HEJ
mamcia ale cudny slodziak... maluszek taki :happy2::happy2::happy2:
poziomki wow :rofl2: to udanego planowania :-D

Gdyby nie durna sytuacja w polsce to ja moze tez bym sie bardziej zmotywowala o kolejnego brzdaca, a tak to trzeba kazdy grosz ogladac dwa razy, wiec nie ma sensu :p ale za was trzymam kciuki, zawsze to sie napatrze na brzuszki i maluszki i mi moze przejdzie :-D

Poziomki podziwiam naprawdę i życzę Ci tego upragnionego chłopca :-). Dawaj znać jak tam przygotowania :-).

Mamartusia wprawdzie to nie ja Cię rozsmieszylam ,ale bardzo sie cieszę ze sie usmialas :-). A na jakim etapie u was starania kochana ? Narazie plany ? Czy dzialacie ? 3 mam mocno kciuki :-).

Tak piszecie o tych dzieciach ze ja ostatnio jadąc na usg polowkowe śmiałam sie do M ze ta ciaza oprócz tych biegunek to jest wzorowa :-), i w porównaniu do poprzednich ta jest naprawdę super i smialam sie ze za kilka lat 4 :-). A wy tu teraz o tych dzieciach hi . No u mnie raczej to nierealne bo już lekarze dziwnie na mnie patrzą ,a pozatym byłabym już po 40 :-).

Wszystkim które planują kolejne ,naprawdę życzę szybkiego zafasolkowania :-).

Mamcia jaki sliczny ,naprawdę wzruszylam sie :-), ja sie już mojej małej doczekać nie mogę jak patrzę na takie fotki :-). Która mialas cc ? 3 ? I jak porownujesz ? Życzę szybkiego powrotu do dobrej kondycji :-).

M zawiózł oliwke do szkoły . Tym sposobem ja ranek mam wolny :-).

Miłego dnia .

hej z rana:)

po przebuszowaniu mnostwa or zdecydowałam,że nie kupuje maszyny tylko oddaje do naprawy mamy starego łucznika:) dzis jade ja zawieść i niech sie dzieje wola nieba:)

poziomki ja nadal jestem w szoku naprawde, podziwiam:)

ale wiecie mój mąż taki troche anty dziecciowy, krzyczał ,że chce tylko jedno, ja zaszłam w 3 ciąże to w ogóle był załamany a kilka dni temu wypił troche i mówi........jakby nie sytuacja finansowa to i z 4 był się cieszył heheheh
jak sobie pmyśle jak oni podrosną i trzeba ędzie takim nastolatkm dac kieszonkowe, kupić buty i kurtki na zime to trzea będzie brać pożyczke:nerd:

mamarstusia jak cudnie czytać,że sie uśmiałaś:)

uciekam bo mam dziś mnóstwo roboty

Hej

Dawid już z rana zaliczył dentystę i mam małego szczerbolka :tak: jedną górną jedynkę mu sama wyrwałam a druga tak się trzymała na jednym włosku że szok, a Pani zrobiła psik i pyk i po zębie :-D więc mogę spać spokojnie bo już miałam wizję że mu wypadnie w czasie snu i się zadławi :sorry2:

wczoraj Wam nie pisałam że jak siedziałam w poczekalni pogadałam z dziewczyną, z którą razem chodziłyśmy na wizyty tyle że ona już 7.02 urodziła córeczkę 4200g i 62 cm :szok: biedna, dobrze że lekarz się zorientował, wziął ją na usg i cesarka bo naturalnie by nie dała rady
a co do wieku, dorota to wczoraj przyszła kobitka zdrowo po czterdziestce i położna zakładała jej kartę ciążową, była chyba jeszcze w szoku po usg bo cały czas się śmiała :tak: więc proszę się tu wiekiem nie zasłaniać ;-)
hej z rana:)

po przebuszowaniu mnostwa or zdecydowałam,że nie kupuje maszyny tylko oddaje do naprawy mamy starego łucznika:) dzis jade ja zawieść i niech sie dzieje wola nieba:)
ja kiedyś łucznika dostałam po babci i nie wiem gdzie jest ale bardzo mi zależało na stoliku z takimi kutymi bokami i tym pedałem na dole ale dostałam samą maszynę :sorry2:, z którą i tak nie wiedziałam co zrobić :sorry2:

dziewczyny a ja tez z Polski jestem i nie wykluczamy z M że kolejne będzie, no wiecie ten "przyjaciel dal Marcelki ;-)", tak naprawdę jak byśmy mieli patrzeć na zarobki to nawet na jedno nie powinniśmy się decydować bo takie marne grosze zarabialiśmy te 10 lat temu, ja do teraz a M dopiero jak zmienił pracę a to praktycznie na dniach to jest nieco lepiej, a trzecie już w drodze :tak:

mamartusia cudownie, że się uśmiechasz
marta tylko nie przepracuj się

Ostatnia edycja:
Marta zgadzam sie z ta pożyczka :-(, wybrać 3 do szkoły w 1 roku to bedzie masakra . No kwestia finansowa też u mnie powoduje ze to koniec z dziecmi :-).

Aniu fajne takie histerie takich starszych mamusiek ,tylko ja nie wiem czy ja bym tak chciała .

Witajcie

Ania138..... jesli chodzi o wiek to ja juz po raz kolejny spotkałam sie z informacja od lekarzy ze w dzisiejszych czasach do 42 roku zycia SPOKOJNIE I BEZSTRESOWO można zachodzić w ciąże. No to mam jeszcze 4 lata hi hi

Poziomki...a ja wcale nie jestem zaskoczona Twoja decyzje i szczerze życzę Ci powodzenia i szybkiego zafasolkowania. Mnie zmylił ten implant, bo tak jak napisałam na Ciebie stawiałabym od razu. Ty jesteś stworzona do tego aby być mama wielodzietna, nie boisz się ciąży, nie stresujesz sie.

Mamartusia...robilas test owulacyjny? Bo jakos chyba teraz ppwinnas robic, wiem mniej wiecej bo w takich samych okolicach mamy @
Reszte potem bo jestem w pracy

Ostatnia edycja:
ania138-na te zajęcia w fundacji to zapisałam Inię 14.11.Przed feriami byłam tam w pobliżu i weszłam się przypomnieć.
Niedawno wróciłam z zakupów.Jechałam z przyczepką i przewaliłam się.Zmiażdżony mam serdeczny palec i to u prawej ręki.

reklama
hejka
Aż mi wstyd tak marudzić, ale stresa łapię jeszcze większego. Przez to zmierzła i warcząca chodzę:baffled:
Wiktor wykazał dzisiaj taki sam entuzjazm na jabłko jak przez ostatnie dwa dni na marchewkę:baffled::sorry2: Moje Starsze były takie chętne do nowych jedzonek, a ten patrzy z wyrzutem:crazy:

Mamcia Loiuse przesłodki:-) Mam nadzieje, że szybko dojdziesz do siebie.
ty "planowaczka" :-D:-D:-D:-D:-D a ja pamiętam jeszcze twoje posty z sierpnia!!!! kiedy to się zażekałaś że jak chłopiec to już "TYLKO WNUK". :-D:-D:-D:-D:-D
a ja jakoś czułam, że Poziomki z żoną jeszcze nie powiedzieli ostatniego słowa;-) I bardzo się cieszę, bo myślę, że z Poziomki jest fajna mama, więc zaciskam &&&&
Marta u mnie przy trzecim mąż najpierw był na nie, a potem bardziej nakecony niż ja. Teraz jak ktoś podgaduje o czwarte to mówi, że na pewno nie, chociaż jak w ciąży jeszcze byłam to mówił, że to nie będzie ostatnie.
Ja to chyba niestety zbyt poukładana jestem w tej kwestii, więc raczej czwartego nie przewiduję, chociaż ogólnie uważam, że jak ktoś ma warunki i chce to czemu nie:-)

spadam objeść się spaghetti:-)

Do góry