reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Hej dziewczyny ja tylko na chwile, jestesmy juz w domku.

Załączniki

• 1394137600861.jpg
    1394137600861.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 56
Noooo bo chcielismy jeszcze jedno jak wyjme implant czyli za jakies 2 lata. Ostatnio zle sue czulam a poniewaz niczemu nie ufam zrobilam test i wyszedl bladzioch ledwo widoczny...
Bendac w lekkim szoku w sekunde ulozylam w glowie caly plan dzialania na najblizsze lata hahaha.
Rano zrobilam 2 test i nic nie wykazal.
I tak sobie pomyslalam ze skoro mam sie jeszcze pakowac w pieluchy to lepiej od razu bo przeciez nigdy z nich nie wyjde. Hahaha Postaram sie skorzystac z porad madrych glow odnosnie plci i musze jeszcze troszcze sie podreperowac no i co najwazniejsze pozbyc sie implantu. Tak wiec na razie sa plany i przygotowania:)

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

ale jestescie:cool: phi...
wlazłam na watek staraczek i zobaczyłam wpis happymumy i az mnie wgięło, przeciez ona dopiero urodziła ,ale po chwili sie zorientowalam,ze nick podobny ale nie ten sam:-D
też widziała tą dziewczynę i chwila konsternacji i dojrzałam różnicę :tak:

poziomki powodzenia, decyzja i plan to najważniejszy krok :tak: wykonanie go to już sama przyjemność :-D:-D:-D:-D:-D
ale i tak jestem w szoku

mamcia witaj, jak się czujesz, wiem że się powtarzam ale taki śliczniutki okruszek :-D

Ostatnia edycja:
Czuje sie ok ale musze sie poskladac, masakra jest wstanie z lozka, siku robie w locie. Zszyta jestem jak mama kamikadze i rana jeszcze bardzo siweza. Ogolnie nie jest lekko. Do tego pecherz mnie nie slucha, jak nie pojde siku to nie czuje potrzeby :/..mam nadzieje se szybko wroce do siebie. Ale maly jest cudowny i to jest najlepsza nagroda.

Ostatnia edycja:
reklama
Jeszcze nie stsraczka ale planowaczka:p

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

drugi raz w ciągu jednego wieczoru się uśmiałam! :-D a to u mnie żadkość ostatnio. :sorry2:

ty "planowaczka" :-D:-D:-D:-D:-D a ja pamiętam jeszcze twoje posty z sierpnia!!!! kiedy to się zażekałaś że jak chłopiec to już "TYLKO WNUK". :-D:-D:-D:-D:-D

ściskam.:-)

Do góry