reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Hej dziewczyny ja tylko na chwile, jestesmy juz w domku.

Załączniki

• 1394137600861.jpg
    1394137600861.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 58
Noooo bo chcielismy jeszcze jedno jak wyjme implant czyli za jakies 2 lata. Ostatnio zle sue czulam a poniewaz niczemu nie ufam zrobilam test i wyszedl bladzioch ledwo widoczny...
Bendac w lekkim szoku w sekunde ulozylam w glowie caly plan dzialania na najblizsze lata hahaha.
Rano zrobilam 2 test i nic nie wykazal.
I tak sobie pomyslalam ze skoro mam sie jeszcze pakowac w pieluchy to lepiej od razu bo przeciez nigdy z nich nie wyjde. Hahaha Postaram sie skorzystac z porad madrych glow odnosnie plci i musze jeszcze troszcze sie podreperowac no i co najwazniejsze pozbyc sie implantu. Tak wiec na razie sa plany i przygotowania:)

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

ale jestescie:cool: phi...
wlazłam na watek staraczek i zobaczyłam wpis happymumy i az mnie wgięło, przeciez ona dopiero urodziła ,ale po chwili sie zorientowalam,ze nick podobny ale nie ten sam:-D
też widziała tą dziewczynę i chwila konsternacji i dojrzałam różnicę :tak:

poziomki powodzenia, decyzja i plan to najważniejszy krok :tak: wykonanie go to już sama przyjemność :-D:-D:-D:-D:-D
ale i tak jestem w szoku

mamcia witaj, jak się czujesz, wiem że się powtarzam ale taki śliczniutki okruszek :-D

Ostatnia edycja:
Czuje sie ok ale musze sie poskladac, masakra jest wstanie z lozka, siku robie w locie. Zszyta jestem jak mama kamikadze i rana jeszcze bardzo siweza. Ogolnie nie jest lekko. Do tego pecherz mnie nie slucha, jak nie pojde siku to nie czuje potrzeby :/..mam nadzieje se szybko wroce do siebie. Ale maly jest cudowny i to jest najlepsza nagroda.

Ostatnia edycja:
reklama
Jeszcze nie stsraczka ale planowaczka:p

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

drugi raz w ciągu jednego wieczoru się uśmiałam! :-D a to u mnie żadkość ostatnio. :sorry2:

ty "planowaczka" :-D:-D:-D:-D:-D a ja pamiętam jeszcze twoje posty z sierpnia!!!! kiedy to się zażekałaś że jak chłopiec to już "TYLKO WNUK". :-D:-D:-D:-D:-D

ściskam.:-)

Do góry