reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Witam!Poczytałam was.Jak ciekawie tu się zrobiło i spokojnie jakoś.Nie wiem jak ze mną,czy jeszcze mogę pisać czasem,czy macie mnie dość,to nie muszę.
Młodym mamom życzę wszystkiego najlepszego.
U nas to tyle że wreszcie odezwała się pani z fundacji i Inia może od poniedziałku przyjeżdżać na rehabilitację.Tym które nie pamiętają, to ma mieć zajęcie z logopedą,zajęcia ruchowe i zobaczymy jeszcze co,w pon się okaże.

Ania super wiesci, fajnie ze mala sie obrócila :-) napewno bedziesz teraz spokojniejsza :tak::tak::-p
Monika to daj znac jak po pierwszych zajeciach sie malej podobaly :-)

Ja tez niewiem o kim mowa :p tu jakis spisek węszę.... :dry::-D:-D:-D:-D:-D :cool2::-p
Pisac a nie tajemnice :wściekła/y::nerd::confused::blink:

A ja już też wiem kto to i też szacun :-).

Monika oby zajęcia pomogły córce :-).

Ja już w łóżku ,zaraz chyba usne :-), dzieci śpią ,ali sam przed 20 poszedł już spac :-).
Dobrej nocy .

ale jestescie:cool: phi...
wlazłam na watek staraczek i zobaczyłam wpis happymumy i az mnie wgięło, przeciez ona dopiero urodziła ,ale po chwili sie zorientowalam,ze nick podobny ale nie ten sam:-D

reklama
ale jestescie:cool: phi...
wlazłam na watek staraczek i zobaczyłam wpis happymumy i az mnie wgięło, przeciez ona dopiero urodziła ,ale po chwili sie zorientowalam,ze nick podobny ale nie ten sam:-D
no nie jeszcze nie zwariowałam:-p :-):-D

ha! i ja już też wiem o kogo chodzi, chociaż trochę jestem zdezorientowana teraz:-p no ale może staraczka sama się ujawni!

Ostatnia edycja:
Do góry