Witajcie
puszki były ale jedną wymieniłam z mamą na słoik kawy rozpuszczalnej
i zbieram dalej
coś Majka chyba gorzej z gardłem
a dzisiaj wieczorem dzieci jadą do moich rodziców do niedzieli więc stracę kontrolę nad tym.
Dawid miał wczoraj taki płaczący dzień że cudem lania nie dostał ale tak mnie wyprowadzał z równowagi że wrrrrrrrrrr
oby dzisiaj było lepiej,no już taka pierdoła z niego że szok
misiarka zdrówka, moja Majka też ma usunięty trzeci migdał z powodu ciągłych infekcji i już jej trochę na słuch zaczęło padać
a teściową to bym chyba utopiła za coś takiego
powiem Ci że też bym się obawiała że pomylę dzieci
a tatuaże to całkiem dobry pomysł ;-) a poważnie to może dziewczynki będę miały jakieś drobne różnice, może pieprzyk lub coś innego co pozwoli Tobie je rozróżnić
doris nadal nie wiem jak Ty kobieto funkcjonujesz, to już chyba kwestia przyzwyczajenia
kate na zakupach nigdy dość ;-)
dorota super że wizyta udana, współczuję akcji z synkiem, a ruchami tak się nie przejmuj bo na początku to możesz nie czuć wszystkich
Hej, jestem i ja.......
Dzis juz lepiej nie ma tyle skurczybykow
, to jestem spokojniejsza.
Poziomki nie daj sie!!!!
Ania slicznie wygladasz i brzuszek masz juz spory, doganiasz mnie
:-).
Misiarksa zdrowka bidulko :-(.
JA siedze i jem, jem i jeszcze raz jem
i ciagle glodna jestem
.
no i zaczynam dzis 36 tydz.
mamcia ja też ciągle głodna jestem
kto wie, ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić że brzuch jeszcze urośnie
rety ale zleciało
Ania ja teraz nosze 40-42 i nie narzekam
Suszarke Beco czarną kupiłam,chciałam Indesuta ale nigdzie ich nie ma bo powykupowali a ja już nie chciałam czekać
Kate jeszcze sie przydasz w kwesti porad dotyczacych urzywania:-)
A otulacze też suszysz? Chyba nie można no nie
ja też ma ubrania w rozmiarze 40 bo to zależy jaka firma
super, widziałam że Beco wypuściła pralki czarne i czerwone ale one muszą extra wyglądać
co to są te otulacze?
hej jestem i jak dziś w lepszym humorze
znaczy się nie dałam sobie go zepsuć. O nie!
poziomki no widzisz ruch jak na bazarze! poziomki się pojawią i dziewczyny z lasu wychodzą
doris zakupy pochłonęły mnie bardzo ! może któraś chce jakieś ubrania z Primarku
organizujemy zakupy zbiorowe hihi
dobry sposób na dobry dzień, nie dać go sobie zepsuć, jakie to proste ;-)
a to śmieszne że jak poziomki wróciła to wszystkie z lasu wyszły
no właśnie stefaa ja bym chciała ale coś dla siebie czy mogę na priva podesłać Ci co a Ty czy da radę?
pytałam jakiś czas temu ale zapytam jeszcze raz, w czym pierzecie i płuczecie ubranka dla noworodka?