reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ja na chwilę.

Chorowitkom dużo zdrowka .
Mamcia odpoczywaj .

Idę spac :-), pisze z tel . Jutro na 9 mam gina liczę na usg. Ale pewnosci nie mam ze mi zrobi .
Dobrej nocy .

reklama
Doris trudno powiedzieć bo ja w 9 tyg, ważyłam 57 kg a w 13 tyg. schudłam do 55 kg a w 27 tyg. ważyłam 61,5 kg a nie mam wagi i nie wiem ile teraz ważę ale wyglądam tak :happy:
bb.jpg

dorota dobranoc, koniecznie daj znać czy miałaś usg :tak:

spadam bo M szuka filmu :-)

:sorry: nie wiem czemu dwa zdjęcia wskoczyły

Załączniki

• DSC_0747.jpg
    DSC_0747.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 36
  • bb.jpg
    bb.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 59
Hej Dziewczeta:-)
Widze ze jak Poziomki nie ma to marny ruch na BB:-D
A tak na powaznie..musze Was przeprosić za nieobecnosc:-:)-(
M mnie tak wkór.. ze wszystkiego mi się odechciało.. Czasem mam wrazenie ze podcina mi skrzydła.. Najgorsze jest to ze chyba nie do końca sobie zdaje sprawe z tego jakie skutki mają jego słowa:-(
Naprawde mi czasu brak,M teraz pracuje na noce wiec cały dzień mam go na głowie:baffled:
Cały czas usiłujemy sie zagospodarować w domu,oczywiscie zaczelismyod dupy strony:-p i kupujemy meble zamiast zrobic sciany:rofl2:
Jagodzie wyszedł pierwszy zab:-)..nawet nie zauwazyłam kiedy:eek: jakos spokojnie poszło.

HAPPY OGROMNE GRATULACJE!!!!!!

Ania piekny brzuchol

Lece poczytac co u Was

Mamcia brzuchol super! o skurczach juz Ci pisałam..odpoczywaj:)

Misiarska moje bliżniaki tylko 2 piżamy mają takie same,od poczatku ubierałam je róznie:)
To całkiem normalne że co chwila zmieniasz zdanie haha
Ja mojemu czasem zazdroszcze nawet jego podłej roboty..czasem mam ochote na chwile uciec żeby odpoczac..

Happy ja tez zamiast coś robic gapie sie na dzieci:) Uszy do góry musisz odpoczac i zregenerować siły

Ania ja mam dosłownie wszystko w domu na swojej głowie a M nie robi dosłownie NIC

LIza gratulacje:) Zaraz będziesz Pani mężatka fiu fiu

dontforgettosmile witaj:)

Co do imion to staralismy się wybierac w miare oryginalne..co sie okazało Lenek i Gabryś jest dużo
Śmiać mi się chce bo angole Gabi wymawiają normalnie,na Ide mówią Ajda,na Lenke Lina nawet Małgorzata im w miare wychodzi ale nie sa w stanie przebrnąc przez Jagode

WSZYSTKIM CHORYM ZDRÓWKA

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Poziomki 5+ za odpowiedź ;-)
a poważnie, przykro mi że małż doprowadził Cię do takiego stanu :no: trzymaj się i pamiętaj, że zemsta najlepiej smakuje na chłodno :tak:;-)

to tyle na tą chwilę, muszę się obudzić

Hej

Dziewczyny piekne brzuszki! :-)
poziomki WITAJ!!! ;-) dzieki :zawstydzona/y::-D

kurde jakos mi sie wiecej postow nie otworzylo tylko ostatnia strona :confused:
U mnie dzis cieplo i slonecznie ale... wietrznie... :sorry2: musze isc do sklepu jeszcze po zarowke do Hani lampki :p ehhhh

aniu jaka z Ciebie kruszyna, pieknie wyglądasz

mamcia ale brzuchol pokazny,a Lili cudna

poziomki wczoraj wszyscy płci męskiej tak mnie wkurzali że szok, łącznie z najmłodszym, z facetami już tak jest, marsy cholerne,ale co tam oni, dasz radę, zepnij poslady i do przodu

cos mi weny brakuje do pisania

ale uwaga uwaga sobote i ndz bede miala wolną, chłopcy wybywają , brat m ich zabiera:-)

lenka dziękuję, ja to już trochę taki okruch ;-) kruszyna to ja byłam jak ważyłam 43 - 45 kg :sorry2:

kolejny raz okazało się, że zbieractwo się opłaca :tak:, jakiś czas temu była akcja Jacobsart na puszki ceramiczne, zbierałam opakowania po kawie i mam 4 puszki, niestety puszki się skończyły a opakowania zostały i ja je schowałam, przed wczoraj sprzątałam w szafce i mówię do M że chyba bez sensu je trzymać tyle miesięcy i wywaliłam do śmietnika w domu, całe szczęście to śmietnik na plastik i papier więc tylko je przed chwilą wyjęłam bo wznowili akcję i ....... dzisiaj jadę odebrać kolejne 2 sztuki :tak::tak:bo na tyle jeszcze miałam opakowań :-D:-D
http://www.jacobsart.pl/

czy reszta dziewczyn pojechała z dorotą na usg? ;-):rofl2:

Oj coś widze że naprawde przez kolano będzie trzeba poprzekładać:-D:-D:-D

Ania faktycznie "kawał" z Ciebie kobiety:-p Ja jak ważyłam 62 to nosiłam 38

Lenka czasem mam ochote tak jak na kreskówkach kowadło mu na łeb zrzucic:dry:

Musze sie Wam pochwalic! Kupilismy dzisiaj suszarke!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

poziomki w porównaniu z tym patykiem co był to tak :tak: ale teraz mi dobrze i też noszę 38 a nosiłam 34 bo 36 wisiało jak na strachu na wróble :baffled: jak kiedyś znalazłam worek z rzeczami to nie wierzyłam że były na mnie dobre :no:

rozumiem że chodzi o taką elektryczną :tak: a jaką masz suszarkę? ja sobie życia już bez niej nie wyobrażam
ile czasu będziesz miała zaoszczędzone :tak:

a chłopu, no cóż,...... podkowa to całkiem dobry pomysł ;-)

Hallo gdzie jesteście ?????

jadę po puszki :tak::-D

reklama
hej
Ania mamcia śliczne brzuchy i kruszynki jesteście
poziomki ja chyba jakąś nagrode musze dostać za reklamowanie suszarki :confused:
juz chyba z 10 osób kupiło dzięki temu ze jestem taka z niej zadowolona

ja przed chwilką przyjechałam z miasta, haha
poszalałam na zakupach, powiem nieskromnie przesadziłam
ale za to jaka happy jestem, M jak wróci to już taki happy nie będzie,
ale co tam, od zcasu do czasu trzeba, dobra lece mierzyć wszystko jeszzce raz

Do góry