reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Jestem kobitki jestem tylko zanim ja wejde i przeczytam to już odpisywać nie mam czasu :-D
Doris dzięki za pamięć ;-)

Ja dziś powera miałam od rana okna myłam sprzątałam cudowwnaaa cisza bez dzieci :-) 10stopni w cieniu a w słońcu wiosna no taką zimę to ja uwielbiammmmm :-D:-D
My już po feriach od poniedziałku zaczęła się szkoła ;-) chociaż jakoś niechętnie chodzimy :-p no chyba,że coś nowego ma to wtedy leci się pochwalić moja mała pannica :-p
A dziewczynki jak to dziewczynki cycki mamine czasem wchodzą na głowe ale najważniejsze,że jak mam chęć odpocząć to wychodze... na cały dzień i odpoczywam psychicznie :-)

Annaoj a czemu nie lecicie?? bo nie doczytałam. Szkoda ale tydzień szybko zleci ;-) patrz ile będziesz miała czasu żeby np na kawe wpaść :-p :-D
Ania138 masakra teściowa :angry: boszzz czemu one muszą być takie wredne :confused: przecież to matka jakby nie było ...
Eliza oby zrozumiał bo mój na szczęście wie jaka jest jego mamusia i ma gorsze zdanie o niej niż ja, o czym się w końcu przekonałam :dry: nie utrzymujemy kontaktu i mam spokój w końcu chociaż dzieci wiadomo wolałabym żeby miały babcie ale skoro ona nie chce kontaktu utrzymywać to jej problem... ja jej nie wybacze już!! Raz to zrobiłam i bardzo żałuje! Przykro mi, że Twoich rodziców nie będzie :zawstydzona/y: co za wytłumaczenie :confused: ja tam uważam,że dla chcącego nic trudnego...no ale rodzice... moim też już czasem "odwala" wszystko jest dobre na odległość
Poziomki ja też czasem myle moje ale jak mają te same czapki np :-D pytałam kiedyś jak robiłaś to łóżko? te materiały szyłaś sama?
Stefa do Ciebie nie pisze bo się focham :-p:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
anulaaa witaj
u mnie moja matka mi tak dała do wiwatu z weselem ale teściową też mam po byku :tak:;-)ale u Lizy teściowa wiedzie prym

ja też mam o tyle dobrze że M zawsze trzyma moją stronę

hej
Ania te otulacze co piszemy z poziomki to pieluchy wielorazowe
wiesz te dla dzieci do prania a zamiast pampersów
poziomki suszrake już masz?
annaoj kce nie moja suszrka nie niszczy anie nie kurczy ciuchów, tylko ja mam
ta z pompą ciepła, praktycznie nic nie prasuje, moge Ci j a śmiało polceić,
dlaczego nie lepisz do Turcji?
liza współczuje sytacji z rodziną, znam to też z życia,
u mnie co prawda nikt się do ślubu nie wtrącał, bo wiedzieli, ze sobie nie pozwole na to,
ale mój ojciec nawet północy nie doczekał , musieli go wyprowadzic bo na nogach już
nie stał, my mieliśmy dosyć duże wesele ponad 150 osób, ale u nas raczej wszyscy takie wesela robią
anula33, pysia witajcie

coś mnie głowa boli, zmykam dalej do pracy

Ania ja używałam dla Alana zaczełam jak miał 8 miesięcy,
takie kieszonki, zadowolna byłam, fajne, szybko schły i zdrowsze niz pampersy,
ale pampersy tez na noc mu zakładałam

Ania ja młodego przebierałam tak co 1,5- 2 h, chyba ze spał to
co 4 h bo on tyle śpi, przcieki się czasem zdarzały, ale zadko, tak jak i w
pampersie,też czasem dziecko przesika

ja już nie pamiętam jak to było, 9 lat minęło, a papmers też czasem przecieknie to fakt, a Dawidowi jak przeciekał :tak: miał takie luzy w pieluszce że jak sikał to jak wąż ogrodowy luzem, na wszystkie strony :-D

Hej Laseczki:-)
Jaki kredens dzisiał dorwałam!!! Bo wiecie ja lubie stare meble nie koniecznie antyki bo za drogie ale nie znosze płyty.
Mam już wszystko do kuchni teraz musze ściany pomalować i meble przerpbić po swojemu:-) Już sie nie moge doczekać!!!!!!!

Liza rób po swojemy choćby teściowa miała się dorzywotnio obrazić bo to Twój ślub i nie możesz potem żałować

Kate jeszcze nie mam dostawa ma być pomiędzy 6-12 lutego

Ania ja miałam kilka przy bliźniakach i się sprawdziły. Tylko ja urzywam tych kieszonek nie otulaczy i pieluch:) Jagoda przesikuje pampka przynajmniej 2 razy dziennie:dry: A oryginalne pampersy to wogóle porażka:no:

Annaoj ciesze się i czekam na focie.

Anulaa ja się najczęsciej mylę jak coś narozrabiają i chce nakrzyczeć to wtedy leci imię ,które pierwsze do glowy przyjdzie:-D
Zapominam ciągle Ci napisać.. miałam zrobić sama ale M wolał kupić i kupiliśmy. Ne mam maszyny i było by ciężko

​Mamcia,Stefa i reszta!!

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem i ja M ma wolne i jakos tak dzien leci.
Wlasnie robie kopytka ;), zaraz bedziemy sie obzerac :D, a tylek rosnie ;).

Do góry