reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
jestem i jak !

jak miło wejść i poczytać

i poziomkę tutaj zobaczyć :)

wciągnęło mnie to handlowanie strasznie:cool2: czuje się jak bizneswomen !

ania
dawaj foty co byś chciała, moja siostra jutro jedzie na shopping więc mogłaby się zorientować jak cenowo i takie tam :)

liza ślub to ślub.. Wasz ślub! staraj się trzymać swojego ale wiesz tak bez nerwu spokojnie wytłumaczyć :) wiem, że ciężko się negocjuje jak ktoś kasę na wesele wykłada .. My swoje robiliśmy sami, mieliśmy ograniczony budżet i było trochę rzeczy które teraz bym zrobiła inaczej ;) ale ogólnie nie miałam wielkiego parcia na wesele.. teraz myślę miałabym większe hehe .. ten pierwszy taniec, gołębie, lampiony miłości i takie tak pierdy :)

kate a jak te spor dziewczyn z grupy się rozwiązał kupiła coś ?

annaoj ojj tam pomyśl, że już w maju Włochy zwiedzicie :) wczasy w Grecji polecam, niekoniecznie na wyspach :)

anulaa wiesz, że musiałam ! haha jak być twardzielem to na maksa ! pojawią się tu jeszcze ze 3 Twoje wpisy to Cię przywrócę :cool2: obiecuję :)

mamcia kup tak jak poziomki pisz 2-3 na próbe i zobaczysz czy Ci pasują
Stefa kupuje ta co powinna,

Stefaa nie dziwie się bo ja to zakupoholiczka jestem z tym że ja to lubie latać cały dzień po sklepach i wybierać oglądać... nie ide na łatwizne :-D bo przynajmniej wtedy akumulatory ładuje :tak: :cool2::-p
Poziomki a gdzie kupiliście?

Moje panny już śpią też zaraz załączę jakiś filmik wezme redsika i będę się delektować :-) Mój ma urlop 3 tydnie więc zbijamy bąki podwójnie :-D
Jutro zebranie trójek klasowych u dyrektora :szok: uwielbiammmmm :dry:

leci kopniak w cztery litery !!!

poziomki zbieraj się bo chce efekty zobaczyć

a jak M wylooozował?

Recepta na nie danie zepsuć sobie humor jest prosta :) uśmiech od ucha do ucha i cała reszta w wielkim ty**

A tak na poważnie to zawsze powtarzam ( komu mogę to na głos a komu nie to w duszy sama do siebie) chociaż nie wiem jak bardzo chciałbyś mnie wkurzyć to CI się nie uda :) Nie dam się :) i koniec aa ja jestem ten zaborczy charakter co satysfakcji nie da wiec często to działa ..

reklama
Witam się wieczornie, po pracy
Dziękuję za wyrazy współczucia odnośnie mojej pracy, przyzwyczaiłam się już ale zejdę na zawał pewnie przed pięćdziesiątką :szok::tak::-D
Głowa mi pęka 2 dzień, chciałam wczoraj zrobić sobie romantyczny wieczór z M ;-), no i oczywiście jak M wrócił z pracy po 22 to ja.....już spałam na lewym boczku przytulona do Julietty :-) i tyle dobrego, że się wyspałam bo wstaliśmy dziś o 9.30, Julia też tak długo spała.
Jutro mam wolne więc wiecej czasu na pisanie bedzie z Wami :-)
Buziaki przesyłam Wszystkim!!!!!!

Do góry