reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki wyczerpala limit na suwaczki :p

No jest masakra z tym usg ze tak rzadko i tyle czekania na pierwsze.No ale co zrobic.

W poprzedniej ciazy miałam 3 jeszcze przed tym genetycznym.
Teraz nie dotarłam jeszcze do Gp :p
Nie mam jakiegoś parcia.

Suwaczki wykorzystałam i napisałam do admina zeby cos pomogl

hej

udało mi się przeczytać,
Poziomki jeszcze raz gratuluję !!!
witam nowa mamę
ciężarówką życze aby mdłości Wam odpuściły
ja jak sobie przypomnę moja ostatnią ciąże to mnie dreszcze przechodzą,
dobrze ze 4 taką miałam a nie 1 bo bym jedynaka miała

u nas nic nowego, tempo szybkie, dzieci, dom , praca, z O jeżdzimy po lekarzach
i robimy badania, czekamy na wyniki, po raz kolejny się utwierdzam, ze mieszkamy
w chorym kraju, kazda wizyta i badania wszystko robimy prywatnie ,ceny straszne juz zaczynamy w tysiącach liczyć, na NFZ terminy kilkumiesięczne albo roczne, to nie jest normalne

Ostatnia edycja:
ja jestem, pogoda okropna, mdłości dalej nie przechodzą...
byłam dzisiaj u ginka, widziałam maluszka jak skacze w brzuchu, wszystko ok.

reklama
Do góry