reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Poziomki ja też czasami zapominam w ogóle że w ciąży jestem, czasami na chwile usiąde, położe nręke na brzuchu i mówie " no tak ty też przecież jeszcze jesteś " :p ale ogólnie to nie mogę się doczekać tej małej istotki ale nie spieszy mi się do porodu,połogu i poporodowej hustawki nastrojów, niech sobie pomalutku rośnie w brzuchu póki co ;) Nie mam parcia żeby czas leciał szybciej.

a właśnie Poziomki ty rodzilaś ambulantnie? czyli że po porodzie do domu? ja teraz tak planuje, tzn, rozmyslam nad tym bo bardzo nie chce leżeć w szpitalu .

reklama
Happy chciałam ale kazali zostać do rana bo po tylu porodach duże ryzyko krwotoku ponoć. Żałuje bo cała noc nie spałam bo babsko obok strasznie głośno gadało. Byłam potwornie głodna a miałam tylko jakies zbożowe batoniki. Teraz nie dam sie zostawic

Slodka owsianka tylko moje corki, syna nie ciagnie do sportow ekstremalnych ani troche ;)

Poziomki no wlasnie mnie dobijaly tabuny odwiedzajacych. Tutaj u Nas moga dzieci tez odwiedzac , ze mna lezala hiszpanka i odwiedzala ja cala Familia ciotki wujki szwagrowie co cale grupy non stop. Do tego maz przychodzil z malymi dziecmi ktore skakaly ganialy no jak to male dzieci ale nie bylo minuty odpoczynku. Juz wole w domu w swoim chaosie dochodzic do siebie.

Ja dziekuje za takie wizyty. Mnie ominely, cale szczescie, takie przyjemnosci. Co prawda w szpitalu w ogole niepotrafie zasnac i caly czas jade na emocjach po porodowych, ale daje rade te 3 dni wytrzymac. Tylko tesknie za dzieciakami, choc z drugiej strony to jedyny czas sam na sam z maluszkiem.

Happymama, myslalam ze bardziej syn niz mlodsza corka ;). Fajnie :)

Happy tu sa bardzo krotkie odwiedziny a ja juz rano wyszłam do domu wiec tylko noc zabawiłem na sali. Nawet pielęgniarki ktore rano przyszły badać mała dziwiły sie co ta baba tak sie drze :: No masakra

Teraz po 6h powiem papa bo tez wole w swoim hałasie siedzieć

Ja po cc wyszłam na drugi dzień gdzieś około 15 a cc miałam rano leżałam z babkami po cc to był ruch bo nie każda mobilna była tez wole dochodzić do siebie we własnym domu

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ejjjj Tak sie obrzarlyscie w tłusty czwartek ze pisać nie macie siły?

U nas jakiś wirus, Ida z Jagoda infekcja oczu Nela stan podgorączkowy heh

Dotarłam do Gp wkoncu wczoraj i skierowała mnie na usg zeby potwierdzić tc. Czekam na tel.

A ja w szpitalu leżę od wczoraj, bo mam jakiś stan zapalny tam, prawdopodobnie to uczulenie na luteine i wczoraj jak zobaczyłam różowa plamke to pojechałam na IP. Myślałam że mnie dziś wypuszcza ale może jutro jak będzie wynik z posiewu z szyjki i wyniki krwi. Z Maluchem wszystko ok,szyjka zamknięta i ma prawie 4 cm
Poza tym trochę napina mi się brzuch ale to może być pierwsza reakcja na ruchy które zaczęłam czuć

reklama
Do góry