słodka owsianka
Fanka BB :)
Ja tez sie balam czwartego ale los zdecydowal za mnie i jestem za to wdzieczna. Mimo ze czwarte to boje sie porodu, brrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lenka mam tu obok czyli jakieś pół km hihi koleżankę, która ma nowo postawioną oborę, krowy mają warunki de lux a dom czeka i czeka bo krowy muszą mieć a oni się obejdą, podziwiam bo ja bym tak nie potrafiłaMy chociaż w końcu ruszyliśmy z papierami z budową
Ale nie domu
Tylko obory eh
co to ma znaczyć że gruba jestem??!!!, a co to znaczy że nie laska???!!! pamiętaj zależy kto patrzyLenka Zdziwił hehe, teraz sie chwali.
Taaa ja laska! Gruba jestem!!
I na dom przyjdzie kolej
My teraz mamy duży dom, bo kupiliśmy rok temu ale i tak rozbudować trzeba ale nie o tym, bo gdybyśmy kierowali się takimi obawami to nawet pierwszego byśmy nie mieli, znaliśmy się dość krótko, nie mieliśmy ślubu, gdzie mieszkać, tylko ja pracowałam i co? zanim Majka się urodziła, było po ślubie, mieliśmy dach nad głową i M znalazł pracę choć wtedy mieliśmy po koło 20 lat więc inaczej się myślało ale jak byłam w trzeciej ciąży to mieszkaliśmy na 34 m2 i szukaliśmy dopiero czegoś większego i mała urodziła się w kwietniu a kupiliśmy i wyprowadziliśmy się dopiero w listopadzieU mnie jedyne co mnie powstrzymuje to małe mieszkanie i obawa co by było gdybym straciła pracę bo z jednej wypłaty nie jesteśmy w stanie się utrzymać