reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Wiem ze ogarnę, wyjścia nie mam!

U mnie mdlosci sie pojawiły i co jest niesamowite śpię po 4h a śmigam jak po 6 kawach.

Owsianka witaj :)

M chyba znalazł fajna prace :)

reklama
Owsianka witaj
Kiedy rodzisz ?
Poziomki ja tak w
pierwszym momencie sobie myślę czyżbyś chciała nam coś powiedzieć, ale później eeee niee, a tu taka niespodzianka, gratuluję, jak nic synusia ustrzeliliscie :) ja bym mogła i w ciąży być i rodzic i maluszka karmić gdybym miala inna pracę , i czasami nawet mi smutno ze to juz wszystko za mną. M jest absolutnie na nie a ja niczego nie zakładam bo życie bywa różne , na te chwile jest mi dobrze tak jak jest

Poziomki wyczułam pismo obrazkowe :tak: GRATULUJĘ to dopiero prawdziwe baby boom :rofl2: tylko mamę do tego czasu za drzwi wystaw bo bez niej lepiej sobie poradzisz ;-) ;) 1 a 3 to różnica a 7, 8 czy 9 to już żadna :laugh2:;-) ;):-p
Happymama czekajcie a będzie Wam dane :wink::rofl2:
Poziomki gratuluję ;-), a co m na to?

Aniu skleroza mogłaby zabolec czasem to byś nie musiała tak długo czekać ;-)
wiem, wiem mam to samo ;-) ;) fajnie że wróciłaś :tak: i uff że Lilianka zdrowa, mega uff

a u mnie zaczął się mega remont :tak: jedne ściany stawiamy inne burzymy, dzieciom pokoje trzeba dobudować, za mały dom hihi, M już zaczął fundamenty ale mróz przyszedł i dlatego za łazienkę się zabrał :tak:oj dzieje się dzieje i lubię tak tylko tego kurzu nie lubię :oo2:

w następnym wejściu opowiem Wam jakie mój M miał spotkanie z jeleniami :szok::tak:

M miał urodziny i mu powiedziałam ze mam prezent dla niego ale dam mu w październiku. Myślał ze jaja sobie robię!

Ania opowiadaj!
To jak juz rozbudowujące to 2 piętra w gore i 3 w dol ;)

Lenka robię co moge ;))

W niedziele jadę z Goska do agencji modelek :)

To się chyba z deczka zdziwił ha ha

Mama laska to i córka laska

My chociaż w końcu ruszyliśmy z papierami z budową
Ale nie domu
Tylko obory eh

Termin mam na ostatniego sierpnia.

Dziewczyny, mamy teraz problem z autem. Czym wy jezdzicie?
My mieszkamy w 65m2. Dwa lata temu przeprowadzilismy sie z 40m2 bo trzecie dziecie sie rodzilo i myslelismy ze nam wystarczy. Teraz znow zaczyna robic sie ciasno, ale damy rade ;)

reklama
Lenka Zdziwił hehe, teraz sie chwali.
Taaa ja laska! Gruba jestem!!
I na dom przyjdzie kolej ;)

Owsianka my mam volkswagena caravelle (t4)
9 osobowy, wcześniej Zafirę 7 osobowa

Do góry