reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Uuu to już wyższa szkoła jazdy ,to się troszkę rozczaruje jak książki będą miały się nijak do życia prawdziwego

Teraz mam takie ;)
ImageUploadedByForum BabyBoom1453141059.582681.jpg

Jak potrzeba to i sie umaluje i ładnie ubiorę ale idąc po mleko zakładam dresy bo mi wygodnie.

Wkurza mnie to ze to znowu ja musze " cos" zrobic. Ja naprawde nie mam jyz siły :(
Nue jestem szczęśliwa

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1453141059.582681.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1453141059.582681.jpg
    153,5 KB · Wyświetleń: 375
Wiesz my sie kłócimy ale nakrzyczymi i nam mija. Jak chce cos w nim zmienic to mu wiercę dziurę aż dopnie swego. Nie robię popisowych awantur bo to nic nie da bo M uparty jest jak ja a poza tym to nasza sprawa co miedzy nami. Doszło do tego ze "publicznie" nie okazujemy sobie czułości

Wiesz ja też chodzę w dresach i jeszcze w kaloszach , smierdze krowami no i co mam zrobić , no trudno , a na szpilkach nie umiem chodzić

Matka podsyła mi telefony do jakiś specjalistów zeby poradzili mi jak rozstać sie z mezem i wszystko pozałatwiać. Ona uważa ze krzywdzę siebie i dzieci

reklama
Do góry