reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki nadrabiałam cztery strony z zamiarem, że odpisze jak wszystko przeczytam. Od drugiej strony w głowie mam tylko jedno. Matce trzeba znaleźć faceta ! I to na już !! Faktycznie masz gorzej, nie mam co się użalać:)
Wiesz najgorsze jest w tym wszystkim to, że oni między sobą awantura, a na Tobie się to wszystko odbija. Ja wiem z autopsji jak matka może popsuć relacje małżeńskie, najważniejsze jest nie ulegać presji. Pamiętaj to Twoje życie i tylko od Ciebie zależy jak je przeżyjesz, powtarzam sobie ostatnio to do znudzenia! Powiedz matce, że jest u Ciebie, wiec niech się dostosuje, że Ty mieszkając u niej żyłaś na jej warunkach, teraz jesteś na swoim wiec ty masz swoje warunki. M powiedz, że ma Ci pomóc, chyba, że chce żyć w patologi. Wiesz wspierajcie się na wzajem. Siostra też niech nie podskakuje bo pieniądze od mamusi dostaje, żyje sobie sama w swoim bezproblemowym świecie, swoją drogą takim osobom, najlepiej udziela się rad- wrrrr. Poziomki ja nie wiem co ludzie mają do dresów ! Sama odkąd nie wychodzę do biura w końcu mogę ubierać się wygodnie, czuć się komfortowo w swoich ciuchach, a najlepiej czuje się leginsach i bluzie :) Będzie dobrze zobaczysz!

Lenka a jak z Twoim teściem ? spoko?

Stefa mam nadzieje bo jak juz tu przyjechaliśmy i naprawde mogłam odpocząć od stresów i myslalam ze teraz bedzie juz tylko dobrze to sie zaczęło to:(
Zeby było zabawniej to M namawiał ja na przyjazd

reklama
Poziomki musicie z m. Trzymac wspolny front a i tak jak napisala Stefaa to twoj dom ty rzadzisz i ona sie musi dostosowac.
Nie podoba mi sie ze buntuje Gosie bo wiadomo jakie nastolatki sa jeszcze wplywowe i latwo w glowie namieszac.

Do góry