reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki nadrabiałam cztery strony z zamiarem, że odpisze jak wszystko przeczytam. Od drugiej strony w głowie mam tylko jedno. Matce trzeba znaleźć faceta ! I to na już !! Faktycznie masz gorzej, nie mam co się użalać:)
Wiesz najgorsze jest w tym wszystkim to, że oni między sobą awantura, a na Tobie się to wszystko odbija. Ja wiem z autopsji jak matka może popsuć relacje małżeńskie, najważniejsze jest nie ulegać presji. Pamiętaj to Twoje życie i tylko od Ciebie zależy jak je przeżyjesz, powtarzam sobie ostatnio to do znudzenia! Powiedz matce, że jest u Ciebie, wiec niech się dostosuje, że Ty mieszkając u niej żyłaś na jej warunkach, teraz jesteś na swoim wiec ty masz swoje warunki. M powiedz, że ma Ci pomóc, chyba, że chce żyć w patologi. Wiesz wspierajcie się na wzajem. Siostra też niech nie podskakuje bo pieniądze od mamusi dostaje, żyje sobie sama w swoim bezproblemowym świecie, swoją drogą takim osobom, najlepiej udziela się rad- wrrrr. Poziomki ja nie wiem co ludzie mają do dresów ! Sama odkąd nie wychodzę do biura w końcu mogę ubierać się wygodnie, czuć się komfortowo w swoich ciuchach, a najlepiej czuje się leginsach i bluzie :) Będzie dobrze zobaczysz!

Lenka a jak z Twoim teściem ? spoko?

Stefa mam nadzieje bo jak juz tu przyjechaliśmy i naprawde mogłam odpocząć od stresów i myslalam ze teraz bedzie juz tylko dobrze to sie zaczęło to:(
Zeby było zabawniej to M namawiał ja na przyjazd

reklama
Poziomki musicie z m. Trzymac wspolny front a i tak jak napisala Stefaa to twoj dom ty rzadzisz i ona sie musi dostosowac.
Nie podoba mi sie ze buntuje Gosie bo wiadomo jakie nastolatki sa jeszcze wplywowe i latwo w glowie namieszac.

Do góry