reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Goska w nią wpatrzona bo babcia ja ugłaskają a ja zła bo wymagam. Jak powiedziałam ze nie dam kasy dopóki ocen nie poprawi to babcia dała

reklama
Ale to ewidentnie musisz mamę ustawić , jej czas na wychowywanie minął , mieszka z wami i w ogóle ale jest gościem a nie ze podważa twoje decyzje

Poziomki dziewczyny dobrze radzą zrób z mamą porządek. Ja mam wrażenie że boisz się postawić mamie,? Że Masz opory aby powiedzieć jej że ma się wyprowadzić albo właśnie mieszkać na Twoich zasadach.
Dokładnie wygarnij mamie tak jak nam, a z m trzymaj się razem

Dorota nie tyle ze sie boje ale jak juz zacznę to skończy sie mega awantura bo u mnie dużo nie trzeba. Jak moge tak zwlekam ale kiedyś wkoncu nie wytrzymam

hej

ile nadrabiania,

poziomki ja widze tylko jedno wyjście, mama musi zamieszkac osobno, tym bardziej, że mówisz,
wojna pomiędzy M a nia trwa od zawsze, i ja bym nie dała rady tolerować , ze buntuje Wam dziecko

Doris o prosze jaka niepsodzianka, najwazniejsze ze dzidziuś zdrowy

ja ostatnio miałam kilka spraw w Warszawie do załatwienia, pojechałam z Alexem
pociagiem ( 350 km w 1 stronę) bez problemu zniósł trasę, wszystko udało sie pozałatwiać,
teraz jeżdżę z O od lekarza do lekarza ma silne bóle brzucha , nie możemy znaleśc przyczyny,
mam nadzieję, ze uda się wreszcie odnaleść

Poziomki silna kobieta jesteś, no niech się mama w garść weźmie bo jak sama piszesz na dłuższą metę to się tak nie da, wybuchniesz i bedzie jeszcze wieksza awantura !

so happy zdrówka dla małego, może to jakies stresy ?

Stefa to też bralismy pod uwage, ale ten czynnik jest wykluczony, mam nadzieje ze znajda przyczynę bo wysiadam nerwowo

Dziewczyny gdzie jesteście :)

co taki spadem aktywności ??

Kupiłam suszarkę na pranie juhuu, w końcu ją mamy, teraz czas na uporządkowanie komórki bo gdzieś ją trzeba wstawić !

reklama
Do góry