reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ciężka sprawa jak się mieszka z rodzicami, choć na pewno gorzej z teściami. Duże macie mieszkanie, tak żeby każdy mógł się od siebie odseparować?

reklama
poziomki jest na tylko jeden sposob poprosic mame zeby wyjechala albo sie wyprowadzila, wiem ze to twoja mama ale ta relacja niszczy wasza rodzine a najbardziej popsuje twoja relacje do m. Ja bym tak nie potrafila mieszkac.

Ogólnie ciężko, przede wszystkim są na uczeni ze Ty wszystko robisz i to juz jest duży błąd, no i najlepiej jakby mama się wyprowadziła tylko właśnie to w końcu matka .

Ona ma do mnie jakiś żal ze mie widzę problemu w chodzeniu w dresach i nie mam potrzeby bywania na jakiś imprezach. Powinnam prowadzić jakies "światowe" życie a ja lubie siedzieć w domu.
Kiedyś mówiła mi ze mnie M zostawi jak nie bede o siebie dbać czyt. Chodzic wyszukiwania wyrzucić śmieci ...

Wiem ze to moja wina ze ich nauczyłam.
Matka finansowo moze sobie nie poradzić jak cos wynajmie:/ trochę liczyłam ze sama bedzie chciała sie wynieść ale nic z tego.
Jestem trochę w dupie:(

reklama
Ale jeśli Ty się spełniasz to o co kaman , ja mieszkam z teściem ale lepsze to niż mieszkać z moimi rodzicami .a Twoja mama takie życie prowadziła / prowadzi ze tak Cię ocenia, a druga sprawa skoro tak twierdzi to niech cię troszkę odciąży żebyś ty mogła zająć się sobą a nie jeszcze dokłada btw paznokcie to ty masz śliczne

Do góry