reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Tak to Jagoda
Moje "maleństwo"
Nela siostry chce ganiać
Wykroje robię głownie na podstawie ich ubrań, bardzo rzadko ściągam cos z neta. Jeżeli juz czegoś szukasz to wpisuj po angielsku bo po polsku nie ma nic ciekawego.
Materiały ściągam z Pl
Moje "maleństwo"
Nela siostry chce ganiać
Wykroje robię głownie na podstawie ich ubrań, bardzo rzadko ściągam cos z neta. Jeżeli juz czegoś szukasz to wpisuj po angielsku bo po polsku nie ma nic ciekawego.
Materiały ściągam z Pl
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Poziomki śliczne one są ;-)
My wczoraj kupiliśmy auto ;-), takie jak ja chciałam ;-), oby dobrze jeździło ;-)
Miłego dnia
My wczoraj kupiliśmy auto ;-), takie jak ja chciałam ;-), oby dobrze jeździło ;-)
Miłego dnia
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dorota123. to pochwal się jakie :-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Czuję się dobrze tylko kaszel mnie męczzy po przeziębieniu i niczym nie mogę go wyleczyć :-(
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Lenka z Fb, prześle Ci
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Doris zdrowia
A auto to pewnie wam się nie będzie podobać bo to auta żaba fiat multipla 6 osobowe, kiedyś mieliśmy już to auto ale za dużo paliło benzyny a mój m ma 30 km do pracy, zmieniliśmy na mniejsze i na gaz, ale teraz po wypadku tamtym kupiliśmy wczoraj moja kochana mucke na gaz ;-)
Ja się dziś Napracowalam u dzieci przemeblowanie sama, wczoraj m wkopal sie w błoto pod domem w błoto, wyjechał z bloga ale pochlapal błotem pół domu i okna i do tego takie rowy narobić że masakra i ja mylam okna z błota i te dziury latalam ;-)
Miłego wieczoru dla wszystkich
A auto to pewnie wam się nie będzie podobać bo to auta żaba fiat multipla 6 osobowe, kiedyś mieliśmy już to auto ale za dużo paliło benzyny a mój m ma 30 km do pracy, zmieniliśmy na mniejsze i na gaz, ale teraz po wypadku tamtym kupiliśmy wczoraj moja kochana mucke na gaz ;-)
Ja się dziś Napracowalam u dzieci przemeblowanie sama, wczoraj m wkopal sie w błoto pod domem w błoto, wyjechał z bloga ale pochlapal błotem pół domu i okna i do tego takie rowy narobić że masakra i ja mylam okna z błota i te dziury latalam ;-)
Miłego wieczoru dla wszystkich
reklama
Poziomki szok jak Twoja Nela stoi? Moje młodsze bliźniaki tez w tym wieku i ledwo tyłki zadzierają do góry. Na ząbki tez czekam bomarudzenie osiągnęło jakieś apogeum. A tak ogólnie to wróciłam do pracy na razie na pół eteru, starsze bliźniaki poszły do żłobka a najstarszy Leon siedzi w domu bo chory. A ja juz ledwo żyje ale mam nadzieje ze z czasem bedzie lepiej.
A tak przy okazji to dzisiaj zbilam sobie kolano jak dzieciak. wyciągałam Anie z samochodu przed żłobkiem i poslizgnelam sie na sniegu. Leżałam i nie mogłam sie pozbierać.
Pozdrawiam wszystkie Mamy
A tak przy okazji to dzisiaj zbilam sobie kolano jak dzieciak. wyciągałam Anie z samochodu przed żłobkiem i poslizgnelam sie na sniegu. Leżałam i nie mogłam sie pozbierać.
Pozdrawiam wszystkie Mamy
Podziel się: