reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Lenka cwaniak słodki matkę przerabia jak chce ;)

Tu sie chwale
ImageUploadedByForum BabyBoom1452606680.150359.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452606680.150359.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452606680.150359.jpg
    80,3 KB · Wyświetleń: 222
reklama
6,5 miesiąca i takie rzeczy , a obok to Jagoda ? czy ty korzystasz z wykrojow gotowych , masz może jakieś fajne stronyno szyciu. Szkoda ze tutaj fajne materiały takie drogie

Tak to Jagoda :)
Moje "maleństwo" :D

Nela siostry chce ganiać ;)

Wykroje robię głownie na podstawie ich ubrań, bardzo rzadko ściągam cos z neta. Jeżeli juz czegoś szukasz to wpisuj po angielsku bo po polsku nie ma nic ciekawego.
Materiały ściągam z Pl ;)

Doris zdrowia

A auto to pewnie wam się nie będzie podobać bo to auta żaba fiat multipla 6 osobowe, kiedyś mieliśmy już to auto ale za dużo paliło benzyny a mój m ma 30 km do pracy, zmieniliśmy na mniejsze i na gaz, ale teraz po wypadku tamtym kupiliśmy wczoraj moja kochana mucke na gaz ;-)

Ja się dziś Napracowalam u dzieci przemeblowanie sama, wczoraj m wkopal sie w błoto pod domem w błoto, wyjechał z bloga ale pochlapal błotem pół domu i okna i do tego takie rowy narobić że masakra i ja mylam okna z błota i te dziury latalam ;-)

Miłego wieczoru dla wszystkich

reklama
Poziomki szok jak Twoja Nela stoi? Moje młodsze bliźniaki tez w tym wieku i ledwo tyłki zadzierają do góry. Na ząbki tez czekam bomarudzenie osiągnęło jakieś apogeum. A tak ogólnie to wróciłam do pracy na razie na pół eteru, starsze bliźniaki poszły do żłobka a najstarszy Leon siedzi w domu bo chory. A ja juz ledwo żyje ale mam nadzieje ze z czasem bedzie lepiej.
A tak przy okazji to dzisiaj zbilam sobie kolano jak dzieciak. wyciągałam Anie z samochodu przed żłobkiem i poslizgnelam sie na sniegu. Leżałam i nie mogłam sie pozbierać.
Pozdrawiam wszystkie Mamy

Do góry