reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej witam się,

jesu - ja miałam tylko ostatnie przeterminowane. i to tylko jeden dzień!!! a i tak myślałam że nie wyrobię! :no:

Poziomki, marta ma rację, my się teraz zdziwimy jak w końcu napiszesz że rodzisz.;-)

misiarska gratulacje!

Marta - czekamy na dobre wieści!

annaoj - ja też się dziwię że go samego wypuszczam. :dry::-p ale co zrobić....

reklama
Annaoj to o czym piszesz to testy oksytocynowe,one polegaja na podaniu małej dawki oxy zeby sprawdzić jak dziecko i macica reaguja na skurcze. Jak ktos ma szczescie to go ruszy, ja miałam je robione nie raz i nigdy nie pomogły:eek: Faktyczne podanie oxy na wywołanie polega na podawanie dużych dawek do skutku.

Dziewczyny krzyż mnie tak napier..a że jezeli to nie zaczyna się poród to ja wysiadam z tego pociagu:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
dziewczyny dziekuje, kciuki pomogły szyjka cała i zdrowa dzięki Bogu długa. dzidzia tez wygląda,że zdrowiutka, bardzooooo dlugo usg mi robił ale......gnojstwo jedne tak zacisnęło nogi,że nie dało sie z żadnej strony zobaczyć co tam siedzi, uparte od maleńkości:no: troche mi tego szkoda ale zaproponował,żebym na oddział przyszła to mi sprawdzi za da tyg....dominisia rozczarowana a z mężem nie rozmawiam dalej:cool:

pozniej wpadne teraz lece z dziecmi na dwór

Marta też od razu jak Poziomki pomyślałam, że pewnie dziewczynka, faceci to tacy ekshibicjoniści;-)

Poziomki, ja miałam mieć całą kroplówkę, ale po 5 minutach zaczęły się skurczę. Gdyby nie to, że KTG miałam podpięte to położna by mi nie uwierzyła. Młodej tętno spadało po każdym skurczu, więc odpięli kroplówkę.
Przyjaciółka moja dostała 2 kroplówki oxy i ją ruszyło.

Jezusie was na chwilkę z oczu stracić to nie można was nadgonić!!!!!:szok:;-) Przywitam się tylko i wpadnę wieczorkiem was poczytać, bo teraz nie jestem w stanie. My dziś spędziliśmy przyjemny dzień na RODOS ;-) a teraz muszę tą bandę nakarmić, wykąpać i modlić się o spokój ;-)
Do później

poziomki no szczerze ci współczuję kochana, oby się ruszyło samo bez wywoływania.
Moi to wszyscy przed terminem 17, 13 i 18 dni więc ja nie wiem jak to jest przenosić ale wyobrażam sobie...za to niecierpliwi są do dzisiaj całą trójką i na nic spokojnie nie poczekają;-)

marta- dobrze że wszystko ok.
a co chłopców i ekshibicjonizmu to się nie zgodzę;-):tak: mój raczył pokazać klejnoty dopiero w 35 tc:szok: i aż tyle czekałam w niepewności. Ale przeczucia miałam dobre to i ciuchy bardziej na chłopca kupowałam i na szczęscie się sprawdziło;-)

misiarska gratulacje

marta no widzisz po co było się stresowac

poziomki oby to było juz, ja juz bym chyba wscieklizny dostałam , podziwiam cie kobieto

upały, zaprawy, drace się dzieciaki, bajkowe lato

pozdrawiam

reklama
hej

wlasnie wyczytałam,że idą upały....znowu będę zdychać:no:
misiarska wielkie gratulacje:)
mamartusia podziwiam,że puszczasz mężą samego, ja bym nie potrafiła. a ostatnio ma ze mna w ogole przesrane bo mam takie poczucie,że on jako facet może wiecej, to ja jestem w ciąży, generalnie zle sie czuje, calymi dniami siedze z dziecmi, nawet jakbym chciala gdzieś wyjść to albo mi zle albo spac mi sie chce prawie codziennie musze spac w dzien bo nie daje rady bleee....czuje sie jak w klatce bez wyjscia. wczoraj sie tak pokłociismy,że naszło mnie na powazne przemyslenia

Do góry