reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej witam się,

jesu - ja miałam tylko ostatnie przeterminowane. i to tylko jeden dzień!!! a i tak myślałam że nie wyrobię! :no:

Poziomki, marta ma rację, my się teraz zdziwimy jak w końcu napiszesz że rodzisz.;-)

misiarska gratulacje!

Marta - czekamy na dobre wieści!

annaoj - ja też się dziwię że go samego wypuszczam. :dry::-p ale co zrobić....

reklama
Annaoj to o czym piszesz to testy oksytocynowe,one polegaja na podaniu małej dawki oxy zeby sprawdzić jak dziecko i macica reaguja na skurcze. Jak ktos ma szczescie to go ruszy, ja miałam je robione nie raz i nigdy nie pomogły:eek: Faktyczne podanie oxy na wywołanie polega na podawanie dużych dawek do skutku.

Dziewczyny krzyż mnie tak napier..a że jezeli to nie zaczyna się poród to ja wysiadam z tego pociagu:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
dziewczyny dziekuje, kciuki pomogły szyjka cała i zdrowa dzięki Bogu długa. dzidzia tez wygląda,że zdrowiutka, bardzooooo dlugo usg mi robił ale......gnojstwo jedne tak zacisnęło nogi,że nie dało sie z żadnej strony zobaczyć co tam siedzi, uparte od maleńkości:no: troche mi tego szkoda ale zaproponował,żebym na oddział przyszła to mi sprawdzi za da tyg....dominisia rozczarowana a z mężem nie rozmawiam dalej:cool:

pozniej wpadne teraz lece z dziecmi na dwór

Marta też od razu jak Poziomki pomyślałam, że pewnie dziewczynka, faceci to tacy ekshibicjoniści;-)

Poziomki, ja miałam mieć całą kroplówkę, ale po 5 minutach zaczęły się skurczę. Gdyby nie to, że KTG miałam podpięte to położna by mi nie uwierzyła. Młodej tętno spadało po każdym skurczu, więc odpięli kroplówkę.
Przyjaciółka moja dostała 2 kroplówki oxy i ją ruszyło.

Jezusie was na chwilkę z oczu stracić to nie można was nadgonić!!!!!:szok:;-) Przywitam się tylko i wpadnę wieczorkiem was poczytać, bo teraz nie jestem w stanie. My dziś spędziliśmy przyjemny dzień na RODOS ;-) a teraz muszę tą bandę nakarmić, wykąpać i modlić się o spokój ;-)
Do później

poziomki no szczerze ci współczuję kochana, oby się ruszyło samo bez wywoływania.
Moi to wszyscy przed terminem 17, 13 i 18 dni więc ja nie wiem jak to jest przenosić ale wyobrażam sobie...za to niecierpliwi są do dzisiaj całą trójką i na nic spokojnie nie poczekają;-)

marta- dobrze że wszystko ok.
a co chłopców i ekshibicjonizmu to się nie zgodzę;-):tak: mój raczył pokazać klejnoty dopiero w 35 tc:szok: i aż tyle czekałam w niepewności. Ale przeczucia miałam dobre to i ciuchy bardziej na chłopca kupowałam i na szczęscie się sprawdziło;-)

misiarska gratulacje

marta no widzisz po co było się stresowac

poziomki oby to było juz, ja juz bym chyba wscieklizny dostałam , podziwiam cie kobieto

upały, zaprawy, drace się dzieciaki, bajkowe lato

pozdrawiam

reklama
hej

wlasnie wyczytałam,że idą upały....znowu będę zdychać:no:
misiarska wielkie gratulacje:)
mamartusia podziwiam,że puszczasz mężą samego, ja bym nie potrafiła. a ostatnio ma ze mna w ogole przesrane bo mam takie poczucie,że on jako facet może wiecej, to ja jestem w ciąży, generalnie zle sie czuje, calymi dniami siedze z dziecmi, nawet jakbym chciala gdzieś wyjść to albo mi zle albo spac mi sie chce prawie codziennie musze spac w dzien bo nie daje rady bleee....czuje sie jak w klatce bez wyjscia. wczoraj sie tak pokłociismy,że naszło mnie na powazne przemyslenia

Do góry