reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hello
jakiś spadek formy mam dzisiaj, pewnie przez tą pogodę.
Sprzedaliśmy w sobotę samochód, odbiór naszego się opóźnia i przez najbliższe dni będziemy musieli kombinować na jednym, więc będę trochę uziemiona:sorry2:

Dorota zdrówka Wam życzę.
Stefaa może na obóz Adriana puścisz. Igor sie już doczekać nie może.
Martika jak Lilka? Już 7 miesięcy ma, ale ten czas zasuwa.
Kate ja bym chętnie na jakąś zabawę karnawałową wyskoczyła.

uciekam obiad szykować, a na 16 śmigam do kosmetyczki:-)
miłego dzionka

oooo jacie jakaaaa CISZA:szok:
annaoj leci ten czas leci, juz Lilka jest takim rozumnym malcem, zaczyna sie powoli przemieszczac i wszystko ja interesuje
jak po wizycie u kosmetyczki?
dorota zdrowia dla was

hej
uff jaki szał, nawet nadrobiłam

u nas ostanio szybkie tempo, wczoraj byłam ze starszakiem u lekarki,
zachrypniety był, nhalację tylko mamy robic, do przedszkola moze chodzić,
w poniedziałek byłam w Krakowie, spotkałam sie z dziewczynami z innego wątku, jak zwykle nagadać się nie mogłyśmy,
od razu umówiłyśmy sie za kilka miesiecy na następne spotkanie

Dorota przeszłą Wam jelitówka??

annaojkce odebraliście już samochód?? na zabawę karnawałową też bym się przeszła, może
uda nam się zwołać towarzystwo , po sylwestrze wszyscy zadowoleni i mają ochotę na kolejne balety
martika Lili ma dalej takie długie włoski, czy się jej wytrały?

pozdrawiam i zabieram się do pracy

Ostatnia edycja:
witam
nadal cisza:baffled: wakacji nie ma, po świętach dawno, a tutaj nadal pustawo:confused:
U nas leci powolutku, ja nadal uziemiona, a raczej uzalezniona od B. Kate samochód ma byc do odbioruy w przyszłym tygodniu, mam nadzieje, że poniedziałek/wtorek. Zobacczymy.
Martika po kosmetyczce zawsze super, na koniec mi robi masaż, na który gdybym miała kasę i czas mogłabym chodzić co tydzień:-)
Kate zdrówka dla Olafa.

uciekam obiad szykować póki Młody śpi

POZIOMKI jak po badaniu, bo to chyba dzisiaj, o ile dobrze kojarzę????

hej dziewczyny u
nas nuudy
tak jak zawsze dom, szkola, itd, ij przydałby sie taki bal jak u kate
kate super wygladałas

annaoj bez auta to ciezko, czekam kiedy nasz wysiadzie, normalnie masakra wtedy

Annaoj super ze wizyta u kosmetyczki udana .

Martika właśnie jak tam włoski Lilianki ?

A dzięki dziewczyny u nas lepiej ,dzieci zaczęły chodzić do szkoły ,pomału wychodzimy na prosta ,u nas nic sie nie dzieje i chyba wolę aby tak zostalo :-).

Idę budzić wszystkich do szkoły i m do pracy ,miłego dnia dla wszystkich .

reklama
Kate Dorota no wytarly sie po bokach ale juz odrastaja, jako dowod zdjecie z wczoraj ;-)
annaoj nie watpie, taki relaks ahhh pozazdroscic ;-)i kciuki by auto bylo jak najszybciej do odbioru :tak:

milego dnia dziewczyny

Załączniki

• DSC01770.jpg
    DSC01770.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Do góry