reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

A ja Wam dzisiaj życzę Wesołych, Rodzinnych i Pogodnych Świąt :-D

U mnie Wigilia udana, moje dzieci dały popis, że można było się posikać ze śmiechu, jako Mikołaj i Elf rozdawali prezenty :-D:tak:
zaraz jemy i spadamy do teściów

do wieczorka

ps. czy któraś ma śnieg???? :eek:

reklama
moje kochane dla was też wszystkiego dobrego :) nie tylko na swieta ale na zawsze :)

my właśnie znikamy odwiedzić żywa szopkę jak co roku :)

Ania śnieg ? no coś ty to chyba na Wielkanoc

buziaki

Kochane zdrowia, miłości i grzecznych dzieciaków ;), wiecznej wspaniałości w nadchodzącym roku od naszej małej rodzinki.
ImageUploadedByForum BabyBoom1419517877.429946.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1419517877.429946.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1419517877.429946.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 47
Czy ja Was pytałam o śnieg???

Wyjechaliśmy "wiosną" a wracaliśmy....... w śnieżycy :szok: dzieciaki właśnie lepią bałwana :szok: :szok:
DSC_0718.jpgDSC_0719.jpgDSC_0720.jpgDSC_0723.jpg

Załączniki

• DSC_0718.jpg
    DSC_0718.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_0719.jpg
    DSC_0719.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0720.jpg
    DSC_0720.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_0723.jpg
    DSC_0723.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 54
Aniu u mnie na slasku w rybniku od rana trochę śniegu napadalo :-).

Jak u was świętowanie ,u nas dzieci chore i ja od wczoraj zdycham :-(, rok temu też chora byłam , dzis też zdycham strasznie:-(.

MIlego świętowania

Kochane moje muszę Wam się pożalić :-( chyba bo tak naprawdę nie wiem jak to nazwać
jak już wiecie moja mama ma różne zagrywki ale to co odwaliła jak się okazało to już przeszła samą siebie :no:

jak wracaliśmy dzisiaj do domu to Majka opowiedziała nam że słyszała rozmowę buni z wujkiem..... (wujek to brat mojego dziadka, którym opiekuje się moja mama po śmierci cioci, nie za darmo, nie, nie, wujek przepisał na nią lokatę, swoją część mieszkania no i za wszystko co moja mama zrobi, oczywiście sapiąc i dysząc jak to jej się nie chce i że ma dosyć i że ma nadzieję że za długo nie będzie musiała :eek:, ścieli jej po 50 zł albo 100zł a żeby Wam zobrazować to sprząta u niego raz w tygodniu, wożą go na cmentarz do cioci czy do lekarza i co roku spędzają z nim święta, więc my też, i tym sposobem był u nas na Wigilii, akurat wujka lubię bo to bardzo miły i poczciwy człowiek i nawet był zaproszony na Mai przyjęcie, co się nie spodobało mojej mamie :sorry2:) no ale do sedna
Majka mówi: a ja słyszałam jak wujek pytał bunię czy 200 zł wystarczy jak da Ani w prezencie, na co bunia zabrała 100zł schowała mu do kieszeni i powiedziała, że tyle wystarczy bo im się dobrze powodzi i że jak będzie chciał dać to ona chce przy tym być :szok::szok::szok::szok::no::no::no:
i faktycznie była i mało tego poleciała za mną i pytała ile dostałam, ja mówię że 100zł a ona powiedziała, "dobre i to"

dziewczyny jestem taka poirytowana i zdegustowana że aż mi łzy popłynęły, jak własna matka może tak postąpić a trzy tygodnie temu pożyczyłam od nich 100 zł bo mi się mleko dla małej skończyło a na koncie został mi 2 zł i jeszcze nie oddałam bo nie mam z czego, Majka nie ma jeszcze kilku książek bo też nie mamy za co kupić a ta z takim tekstem wyskakuje........ wiem, bo się bała że jak wujek do mi 200 zł to ona albo nie dostanie nic albo np 50 zł za to że go do nas przywieźli :sorry2:
muszę ochłonąć ale już wymyśliłam jak ją załatwię kilkoma zdaniami i niech sobie wtedy to przetrawi

a poza tym to całe święta były udana, no i en śnieg mmmmmmmm

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki Aniu ,no już faszeruje się cały czas rutinoscorbinem i miodem nawet jak zdrowa jestem ,dzieciom też podaje wszystko co mogę a jednak wszystko lapiemy :-(, daj znać jak już powiesz mamie tych kilka zdań .

Do góry