reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Tak pisze pisze i to od jakiegoś czasu :-), :-).

Ja dziś cały dzień sama ,m po pracy pojechał do siostry po umowę sprzedaży samochodu bo to nasze stare auto to jej było :-), niedawno tam dojechał i pewnie wróci koło 21 , dzieci wykapalam ,przed 20 do łóżka .

Hej laseczki.
Mamartusia CUDOWNE wieści i OGROMNE gratulacje!!!!!! Ciesz sie ile wlezie bo te chwile nigdy nie wrócą a zleca najszybciej:)

Doris sciskam kciuki.

Chorym zdrowka

Ja byłam w nocy w szpitalu bo zaczęłam krwawic... Na szczęście ustalo. Kazali wracać gdyby cos sie zmieniło. Zaaplikowalam sobie duphaston i nospe. Rano emergency scan. Trzymajcie kciuki

Poziomki moje kciuki zaciśnięte , przystopuj trochę z prędkością ,.

Halina to masz szpital w domu :-(, ja tak ostatnio miałam , zdrowka .

Zdrowka dla wszystkich chorych .

Moja mała śpi od godz 17 z przerwami na cyca :-)

reklama
Hej
dzisiaj w planach przygotowanie sypialni do remontu, wynieść wszystko i tapety zerwać itd
zobaczymy na ile Marcelka da mi to zrobić :sorry2:

dokładnie ale ciążowo :rolleyes2: no baby BOOM jak nic ;-) tylko czemu tak tajemniczo?
mamartusia ogromne gratulacje, jaki cudny, sliczny, poród w domu dla mnie i tak niezwykły, jejku jak się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dokładnie :tak: dla mnie też
hej,
Aniu
- Malutki wciąż nie ma imienia. mamy dwa typy : Max i Michael (dopóki będzie mały wołalibyśmy na niego Mike)
i teraz dziewczynki chcą Max - Maja już WSZYSTKIM W SZKOLE powiedziała że baby nazywa się Max :-D:-D:-D:-D
a Mikołaj chce Michael.

a my - mama i tata - sami nie wiemy które nam się bardziej podoba. :sorry::sorry::sorry::sorry:

Doris - słońce, tobie też jednego suwaczka brakuje.....:cool2::ninja2:

powiem że umieram z ciekawości co u Poziomki będzie. :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Aniu - a w jakim stylu macie sypialnie? bo jakoś nie mogę znaleźć żeby doczytać.

wiecie co - jestem taka szczęśliwa że aż mi wstyd.... (strachy i ataki paniki wciaż są, ale pomiędzy... - jest poprostu...tak happy że aż dziwnie jest)

ściskam was wszystkie
mi jakoś Michael się bardziej podoba :tak:
cudownie że jesteś szczęśliwa, masz do tego prawo i w pełni zasłużyłaś, Mati z góry patrzy i też się uśmiecha widząc szczęśliwą mamę :tak:
do sypialni kupiliśmy antyki ale takie moim zdaniem najmniej wymyślne
b0ll.jpg
witam
podczytuję Was od jakiegoś czasu, czy mogę dołączyć do wątku? jestem mamą trójki chłopców i chętnie pogadam z kimś o naszej codzienności :)
witaj

Doris czyli jednak miałam trochę racji ;-):-p myśl pozytywnie i będzie dobrze :tak:
dorota gratuluję samochodu
poziomki śpisz? ;-)

Załączniki

• b9o8.jpg
    b9o8.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 35
  • b0ll.jpg
    b0ll.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 46
Do góry