reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Doris moje kciuki zacisniete :-).
Kate tak nasze odrazu sprzedaliśmy :-).
Halina witaj a my sie znamy z czerwcowek :-).
Łeb mi pęka :-(
Kate tak nasze odrazu sprzedaliśmy :-).
Halina witaj a my sie znamy z czerwcowek :-).
Łeb mi pęka :-(
halina1982
Fanka BB :)
Hej Dorota widziałam ze tu też pisujesz
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Tak pisze pisze i to od jakiegoś czasu :-), :-).
Ja dziś cały dzień sama ,m po pracy pojechał do siostry po umowę sprzedaży samochodu bo to nasze stare auto to jej było :-), niedawno tam dojechał i pewnie wróci koło 21 , dzieci wykapalam ,przed 20 do łóżka .
Ja dziś cały dzień sama ,m po pracy pojechał do siostry po umowę sprzedaży samochodu bo to nasze stare auto to jej było :-), niedawno tam dojechał i pewnie wróci koło 21 , dzieci wykapalam ,przed 20 do łóżka .
halina1982
Fanka BB :)
U mnie Maks i Tymek padli bo chorzy a Samuel kombinuje jak zwykle
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hej laseczki.
Mamartusia CUDOWNE wieści i OGROMNE gratulacje!!!!!! Ciesz sie ile wlezie bo te chwile nigdy nie wrócą a zleca najszybciej
Doris sciskam kciuki.
Chorym zdrowka
Ja byłam w nocy w szpitalu bo zaczęłam krwawic... Na szczęście ustalo. Kazali wracać gdyby cos sie zmieniło. Zaaplikowalam sobie duphaston i nospe. Rano emergency scan. Trzymajcie kciuki
Mamartusia CUDOWNE wieści i OGROMNE gratulacje!!!!!! Ciesz sie ile wlezie bo te chwile nigdy nie wrócą a zleca najszybciej
Doris sciskam kciuki.
Chorym zdrowka
Ja byłam w nocy w szpitalu bo zaczęłam krwawic... Na szczęście ustalo. Kazali wracać gdyby cos sie zmieniło. Zaaplikowalam sobie duphaston i nospe. Rano emergency scan. Trzymajcie kciuki
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
o kurcze Poziomki ! trzymam mocne kciuki za jutro i koniecznie daj znać czy wszystko ok.!
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Poziomki moje kciuki zaciśnięte , przystopuj trochę z prędkością ,.
Halina to masz szpital w domu :-(, ja tak ostatnio miałam , zdrowka .
Zdrowka dla wszystkich chorych .
Moja mała śpi od godz 17 z przerwami na cyca :-)
Halina to masz szpital w domu :-(, ja tak ostatnio miałam , zdrowka .
Zdrowka dla wszystkich chorych .
Moja mała śpi od godz 17 z przerwami na cyca :-)
reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
Hej
dzisiaj w planach przygotowanie sypialni do remontu, wynieść wszystko i tapety zerwać itd
zobaczymy na ile Marcelka da mi to zrobić
dokładnie ale ciążowo no baby BOOM jak nic ;-) tylko czemu tak tajemniczo?
cudownie że jesteś szczęśliwa, masz do tego prawo i w pełni zasłużyłaś, Mati z góry patrzy i też się uśmiecha widząc szczęśliwą mamę
do sypialni kupiliśmy antyki ale takie moim zdaniem najmniej wymyślne
Doris czyli jednak miałam trochę racji ;-) myśl pozytywnie i będzie dobrze
dorota gratuluję samochodu
poziomki śpisz? ;-)
dzisiaj w planach przygotowanie sypialni do remontu, wynieść wszystko i tapety zerwać itd
zobaczymy na ile Marcelka da mi to zrobić
dokładnie ale ciążowo no baby BOOM jak nic ;-) tylko czemu tak tajemniczo?
dokładnie dla mnie teżmamartusia ogromne gratulacje, jaki cudny, sliczny, poród w domu dla mnie i tak niezwykły, jejku jak się cieszę
mi jakoś Michael się bardziej podobahej,
Aniu - Malutki wciąż nie ma imienia. mamy dwa typy : Max i Michael (dopóki będzie mały wołalibyśmy na niego Mike)
i teraz dziewczynki chcą Max - Maja już WSZYSTKIM W SZKOLE powiedziała że baby nazywa się Max
a Mikołaj chce Michael.
a my - mama i tata - sami nie wiemy które nam się bardziej podoba.
Doris - słońce, tobie też jednego suwaczka brakuje.....
powiem że umieram z ciekawości co u Poziomki będzie.
Aniu - a w jakim stylu macie sypialnie? bo jakoś nie mogę znaleźć żeby doczytać.
wiecie co - jestem taka szczęśliwa że aż mi wstyd.... (strachy i ataki paniki wciaż są, ale pomiędzy... - jest poprostu...tak happy że aż dziwnie jest)
ściskam was wszystkie
cudownie że jesteś szczęśliwa, masz do tego prawo i w pełni zasłużyłaś, Mati z góry patrzy i też się uśmiecha widząc szczęśliwą mamę
do sypialni kupiliśmy antyki ale takie moim zdaniem najmniej wymyślne
witajwitam
podczytuję Was od jakiegoś czasu, czy mogę dołączyć do wątku? jestem mamą trójki chłopców i chętnie pogadam z kimś o naszej codzienności
Doris czyli jednak miałam trochę racji ;-) myśl pozytywnie i będzie dobrze
dorota gratuluję samochodu
poziomki śpisz? ;-)
Załączniki
Podziel się: