reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hello
wpadam na chwileczkę, bo troszkę zwariwany weekend mam, ale pozytywnie, więc i ja w dobrym nastroju.

Poziomki oby pierwszy trymestr przeszedł potem będziesz wulkan energii;-)
Ania juz się doczekać tego Waszego domku nie mogę. Fajnie, że dużo chetnych do pomocy.
Dorota dobrze, że badanie ok i że kontrolują wsio. Uważam, że lepiej tak niż jak czasem lekarze odpuszczają (w zasadzie nie czasem, a często).
Kate jak tam przemeblowanie? Już po? Chłopaki zadowolone?
Doris fajnie, że wpadłaś. Częsciej zapraszamy. Zdrówka dla Julki.

HOPHOP!!! Gdzie pozostałe Wielodzietne;-)? Proszę się chociaż odmeldować!!!

reklama
hej
dwa moje dzieci u teściowej, jedno wariuje na kanapie :tak::-D M wpadł tylko na obiad i będzie wieczorem mmmmmm sielanka ;-) lubię czasem taki spokój
coś tam trochę do kartonów pakuję bo pogadamy w poniedziałek z babką żeby trochę kartonów na strych zwieźć, tym bardziej że chcę nasze mieszkanko wystawić już na sprzedaż a wygląda w nim jak w magazynie :eek:

a muszę Wam się pochwalić że tak uczyłam Majkę do pracy klasowej z matematyki że 5- dostała :-D:tak::-D jestem z nas dumna tym bardziej że matma to moja zmora :dry: ale może na poziomie czwartej klasy jeszcze nie ;-)

teściowa coś zaczyna marudzić że daleko się wyprowadzamy :sorry2: jak by tu przyjeżdżała :eek: dzieciaki wczoraj przy M na spytki wzięła a one zachwycone i wszystko na tak i ach i och :-D...... i się lekko zdziwiła a znowu moi rodzice coraz bardziej się cieszą i pozytywnie mówię o tym jak to na dzień dobry mama stwierdziła "zadupiu", już coś o tujach mówię że kupią, że zamiast na działkę to do nas sobie przyjadą :shocked2: itd zobaczymy zobaczymy ale to miło

Aniu daj znać po notariuszu :-). I zdrowka dla całej 3 .

U mnie jakoś minęło ,sobota leniwie w domu . Niedziela też ok ,leniwie w domu i tez na cmentarzu byliśmy i dzień zlecial .

Dziś nie wiem co sie alankowi stało ale rano byl płacz przed wyjściem do przedszkola, tam też płakał :-(.

W czwartek mała imprezka urodzinowa oliwki ,w czwartek u nas w domu a w niedzielę u dziadków :-).

Miłego dnia

HEJ

Melduje sie ;-)
Zdrowka dla chorowitkow zycze! U mnie chlopaki cos pokaslywac zaczynaja :sorry:
Weekend szybko zlecial mimo ze w domku siedzielismy, w sobote urodzinki Hani wyprawilismy dla rodzinki, a dzis ma w akuku z kolezankami :tak:.
Ogolnie to bylam w zeslzym tyg u lekarza bo nogi mi dretwieja i bylam na rtg kregoslupa, w srode wynik trzymajcie kciuki by bylo ok, bo troszke mnie to martwi :-(
No i w sumie to tyle, nic wiecej sie nie dzieje, dni uciekaja miedzy palcami i kurde zaraz koniec pazdziernika :eek::happy::szok:
Dzis tez mam duzo do zalatwiania wiec....
Milego dnia :*

Ania powodzenia u notariusza!

zdrówka dla wszystkich chorujących!

Doris fajnie że się odezwałaś, będziecie się jeszcze starać?

u nas weekend zleciał przyjemnie, trochę się Fabiankowi poprzestawiały drzemki przez zmianę czasu i ledwo wczoraj dociągnął do 19.00 zobaczymy jak będzie dzisiaj .

miłego dnia!

dorota i jak alan? płakał jeszcze?
ile Wy się najeździcie a samochód już ok?

liza trzymam. tomograf było by dobrze zrobić a jeszcze lepiej rezonans tylko pewnie jak wszędzie terminy na przyszły rok :eek: sto lat w uśmiechu dla Hani :-)

happymama nam też się poprzestawiało wszystko w niedzielę ale już lepiej :-)

pojechaliśmy do tej pani, tam już czekały jej dzieci dwie córki i syn, daliśmy kasę a oni nie chcieli przeliczyć, prosiliśmy kilka razy to pani zaczęła i podzieliła odrazu na dzieci i pojechaliśmy do notariusza, tam już poszło sprawnie, notariuszka odczytała kilka stron, podpisaliśmy, 15 minut i akt notarialny dostaliśmy :-):tak::-D klucze w piątek i ............... przeprowadzka :-D:tak::-D:tak::-D jeny nie mogę uwierzyć że daliśmy radę
jupi jupi

Marcela chyba ząbkuje :eek: bo to co dzisiaj się działo to uffff już historia, dobrze że u notariusza dała radę :tak:

nie wiem czy zasnę :-) ale dobranoc

reklama
Do góry