reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Kate takie przemeblowania dobrze robią bo tak to chata picznieje haha
Nam tez ciasno sie robi ...

Annaoj nalatasz sie ale mam nadzieje ze z pozytywnym tylko skutkiem

Ania coraz bliżej ,ten ostatni moment oczekiwania najgorszy

Liza zbież sie w Czesiu i do przodu

Happy zapraszam do mnie bo jest co robić...,

U nas pogoda ma sie jutro wyklarowac, mam nadzieje ze tego wiatru juz nie bedzie.

reklama
Hej
Aniu kciuki nadal zacisniete ,ale wiem że będzie dobrze :-).

Kate miłego przemeblowywania :-).
Poziomki mało mdłości ,a kiedy do gina teraz ?

Annaoj powodzenia u lekarzy .

My żyjemy ,ja niby lepiej ale zdrowa do końca to nie jestem . Alan strasznie kaszle i bylam z nimi u pediatry i gardła i osluchowo ok ,dostał leki na ten kaszel. Ale do przedszkola może chodzić :-)
Jutro mam pierwsza wizytę u neurologa z Lili .

Dobranoc

co tu tak cicho ??????????gdzie wy jestescie ????/ ANIU i co z kredytem ????????? POZIOMKI i jak sie czujesz ? kiedy nastepna wizyta u gina ?????? U nas ok ,dzieci do szkoly chodza ,ja wczpraj mialam pierwsza wizyte z lili u neurologa ,jutro mamy usg glowki ,kolejna wizyta w styczniu ,dostalam wskazowki do innych cwiczen i zas bedziemy chodzic na rehabilitacje . Pozdrawiam

no właśnie co taka cisza?????
u nas przemeblowanie trwa, jutro meble przyjeżdżają,
pogoda fatalna u nas, tak szaro, że światłą trzeba świecić cały dzień
pozdrawiam Wszystkie

Jestem i ja.
Dziewczyny ja sie nie budze!! P 8 wstaje szykuje Gabi do szkoły i usupiam do 13:00. Potem jeszcze potrafię drzemki łapać. Masakra

Dorota dobrze jak badania dają jakies wyniki i człowiek wie co robić.
W następny piątek mam scan i czekam na list od położnej kiedy mam 1 wizyte bo to ona bedzie prowadziła moja ciaze. Gina zobaczę jak cos bedzie nie tak.

Kate ganiaj tam chłopaków niech ogarniaja ;)

Hej
z pocztowego jeszcze nic nie wiemy ale kasę zbieramy ziarnko do ziarnka i już prawie mamy całość
nie pamietam czy pisałam to napiszę jeszcze raz że w poniedziałek na 11 mamy notariusza
pani klucze do swojego nowego ma od poniedziałku więc działają
a my póki co mamy masę kartonów i worków przygotowanych do pakowania i ludzi chętnych do pomocy w noszeniu i przewożeniu :tak::-) więc myślę że pójdzie sprawnie

dorota a Ty jak się czujesz?
poziomki no to jest właśnie ta ciemna strona ciąży ;-) a wcześniej tak nie miałaś? może tym razem to fasolek :laugh2:
kate ciekawe czy Alan da radę sam w pokoju zasypiać?

dzien doby P
POZIOMKI no poczatki ciazy sa najgorsze ,3 maj sie dzielnie .

ANIU no to widze ze wlasny wasz domek coraz blizej :-), super .

KATE daj znac jak Alan w swoim pokoju .

My mielismy dzis usg glowki lili i wszystko jest ok ,ale cos tam widac ze lili byla niedotleniona i wyniki sa w granicach normy ale 19 grudnia jeszcze jedno usg glowki .
U pediatry dzis z nia bylam bo kataru dostala i kaszle ,na szczescie na oskrzelach i plucach bez zmian ,syropek mamy i duzo z noska sciagac i kropic .
Lili to straszna gadula mi sie zrobila tylko gada i gada buzia sie jej nie zamyka,Starszaki w szkole :-).

Ja czuje sie srednio .

MILEGO DNIA

Dzień Dobry
Nadrobiłam czytanie, POZIOMKI!!!!!!...GRATULACJE!!!!

U mnie nic nowego, praca dom i tak w kółko. Julia ma zapalenie krtani od tygodnia i nie chodzi do przedszkola, mam nadzieję, że do poniedziałku jej przejdzie, bo ona tęskni za przedszkolem i dziećmi

Dorota...najważniejsze, że wszystko w normie. Niech Lili zdrowo rośnie. A jak Oliwka..lepiej ze spaniem?

Ania...a gdzie jest ten dom co chcecie kupić? Masz jakiegoś linka do strony???

Kate...jak Twoje starania?

Buziaki dla całej reszty Mamuś!!!!

doris hej fajnie że się odezwałaś :-) mam nadzieję że u Ciebie już wszystko wróciło do normy :-)
pochwalę się jak już odbiorę klucze :tak: wiesz po takiej wyboistej drodze co my mamy z tym wszystkim to wolę dmuchać na zimne i nie cieszyć się przedwcześnie ;-)
zdrówka dla Julki, u mnie Dawid miał zawsze zapaleni krtani jak tylko dostał kaszel :eek: ale od dwóch lat spokój :tak:
dorota dobrze że wszystko w normie :tak: a coś więcej lekarz mówił odnośnie tych śladów po niedotlenieniu?

reklama
Doris witaj :-), zdrowka dla Julci

Aniu nie nic wiecej nie mówiła ,najpierw jak sie zapytałam to usłyszałam że jest ok i nic wiecej a jak zaczęłam wypytywac po co jeszcze raz w grudniu to usg to wtedy dowiedziałam sie o tym że to niedotlenienie trzeba skontrolować .

Moja li od 3 dni marudna strasznie zwłaszcza wieczorem, jak kiedyś karmilam ja na spokojnie na siedzaco lub lezaco to teraz nie ma mowy ,teraz tylko noszenie na cycu i bujanie ,a wczoraj pierwszy raz usnela dopiero po 23 po długim noszeniu ,nie mam sił :-(

Do góry