reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Lenka zdrowka .
Aniu alanek juz w przedszkolu wczoraj super :-), dziś poszedł ładnie z uśmiechem :-).
Mojej malej Li trzeba przekluc kanalik w oczku :-(
Aniu alanek juz w przedszkolu wczoraj super :-), dziś poszedł ładnie z uśmiechem :-).
Mojej malej Li trzeba przekluc kanalik w oczku :-(
ania138
miłość w trzech wymiarach
Hej
ale zimnooooooo nie lubię zdecydowanie:
Marcela dzisiaj lepiej spała ale zatkana na maxa oby calcium, juvit c i woda morska do nosa dały radę
Majka chyba gorzej, przynajmniej z rana zobaczymy jak będzie po szkole
a Dawid ok :-) chociaż on
dorota czyli taki sobie jedno etapowy kryzys ;-) ufff, jak Oliwka z zasypianiem? Uuuu, moja siostrzenica miała. Buziam
lenka no to będziemy miały już rzut beretem do siebie ;-) jak suszarka? bo do mojej dzisiaj przyjedzie jakiś magik pewnie żeby zobaczyć tylko i powiedzieć że musi coś tam zamówić ja tam i tak suszę, w połowie zatrzymuję wybieram wodę i jadę dalej, trudno jak się spali to się spali, dadzą nową ;-)
wrrrr no niestety to jest to że wszystkie dzieci na raz chorują
puk puk co u reszty?
kate jak przemeblowanie? meble dojechały?
stefaa jak remont? widać koniec?
ale zimnooooooo nie lubię zdecydowanie:
Marcela dzisiaj lepiej spała ale zatkana na maxa oby calcium, juvit c i woda morska do nosa dały radę
Majka chyba gorzej, przynajmniej z rana zobaczymy jak będzie po szkole
a Dawid ok :-) chociaż on
dorota czyli taki sobie jedno etapowy kryzys ;-) ufff, jak Oliwka z zasypianiem? Uuuu, moja siostrzenica miała. Buziam
lenka no to będziemy miały już rzut beretem do siebie ;-) jak suszarka? bo do mojej dzisiaj przyjedzie jakiś magik pewnie żeby zobaczyć tylko i powiedzieć że musi coś tam zamówić ja tam i tak suszę, w połowie zatrzymuję wybieram wodę i jadę dalej, trudno jak się spali to się spali, dadzą nową ;-)
wrrrr no niestety to jest to że wszystkie dzieci na raz chorują
puk puk co u reszty?
kate jak przemeblowanie? meble dojechały?
stefaa jak remont? widać koniec?
Załączniki
Ostatnia edycja:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Aniu no najwidoczniej miał taki kaprys , dziś mu powiedziałam ze jak będzie płakał to wiecej nie będzie rano bajek ,bo wlanczamy im z rana wtedy szybciej ubieranie idzie i ze nawet jak będzie płakał to i tak pójdzie do przedszkola .
Oliwka powiem ci ze nie ma najgorzej z zasypianiem ,ale czasem przychodza jeszcze dni ze daje czadu :-(.
Oliwka powiem ci ze nie ma najgorzej z zasypianiem ,ale czasem przychodza jeszcze dni ze daje czadu :-(.
so_happy
Fanka BB :)
hej
Ania super, fajnie, ze wszystko załatwione, że wreszcie koniec tego załatwiania,
czekam na fotki z niecierpliwością, meble są ale jeszcze nie złożone bo jeszcze małe zmiany będą,
kolory inne nie takie jak miały być, u nas też takie zimno ale moje dzieci się cieszą bo snieg wg nich już niedługo będzie,
naprawiłaś suszarkę?
Lenka zdrówka, jak Olek? lepiej już po szczepiniu?
Doris fajnie, ze zaglądasz do nas
poziomki a Ty dalej śpisz????
Dorota mój brat jak miał kilka miesięcy miał miec kanalik przekuwany, ale moja mama
znalazła jak masować i rozmasowała mu, obyło się bez zabiegu
pozdrawiam wszystkie i idę pracować bo jak zwykle strasznie dużo mam do zrobienia
Ania super, fajnie, ze wszystko załatwione, że wreszcie koniec tego załatwiania,
czekam na fotki z niecierpliwością, meble są ale jeszcze nie złożone bo jeszcze małe zmiany będą,
kolory inne nie takie jak miały być, u nas też takie zimno ale moje dzieci się cieszą bo snieg wg nich już niedługo będzie,
naprawiłaś suszarkę?
Lenka zdrówka, jak Olek? lepiej już po szczepiniu?
Doris fajnie, ze zaglądasz do nas
poziomki a Ty dalej śpisz????
Dorota mój brat jak miał kilka miesięcy miał miec kanalik przekuwany, ale moja mama
pozdrawiam wszystkie i idę pracować bo jak zwykle strasznie dużo mam do zrobienia
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Ania super że w końcu się udało!!!:-)
Dorota- Dawid miał przekłuwany kanalik jak miał 5 miesięcy.
no zimno się zrobilo ale przynajmniej jest ładnie i słonecznie.
miłego dnia!!!
Dorota- Dawid miał przekłuwany kanalik jak miał 5 miesięcy.
no zimno się zrobilo ale przynajmniej jest ładnie i słonecznie.
miłego dnia!!!
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hejka
Faktycznie rano już bardzo zimno jest ale w ciągu dnia na szczęście słoneczko wychodzi i jest przyjemnie.
Ania bardzo się cieszę:-) W końcu :-)
Dorota mam nadzieje że to jednorazowo tak. Czasem dzieciaki tak mają, Alicja też czasem się żegna i żegna przed wejściem na salę.
Liza zdrówka dla chłopaków. U mnie Alicja pociągająca, zostawiłam ja dzisiaj w domu, co by nos regularnie siąkała i lipomal jej dam. Jutro idzie i mają przedstawienie.
uciekam
Faktycznie rano już bardzo zimno jest ale w ciągu dnia na szczęście słoneczko wychodzi i jest przyjemnie.
Ania bardzo się cieszę:-) W końcu :-)
Dorota mam nadzieje że to jednorazowo tak. Czasem dzieciaki tak mają, Alicja też czasem się żegna i żegna przed wejściem na salę.
Liza zdrówka dla chłopaków. U mnie Alicja pociągająca, zostawiłam ja dzisiaj w domu, co by nos regularnie siąkała i lipomal jej dam. Jutro idzie i mają przedstawienie.
uciekam
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ania NARESZCIE!!!!! cudownie ciesze sie razem z Toba:-) Potrzeba matka wynalazku..oby magik coś wskórał
Kate nie budze sie a jesienna pogoda nie sprzyja przemeblowanie skończone?
WSZYSTKIM CHOROWITKOM ZDRÓWKA!!
U nas pogoda znośna nawet ciepło ok 15 stopni,dzieciaki nadal lekko smarkate,mamy teraz tydzien przerwy wiec siedza w domu i mam nadzieje sie kuruja.
Z przedszkolem nie mamy problemu nawet ne zauwazaja ze wychodze.
Kate nie budze sie a jesienna pogoda nie sprzyja przemeblowanie skończone?
WSZYSTKIM CHOROWITKOM ZDRÓWKA!!
U nas pogoda znośna nawet ciepło ok 15 stopni,dzieciaki nadal lekko smarkate,mamy teraz tydzien przerwy wiec siedza w domu i mam nadzieje sie kuruja.
Z przedszkolem nie mamy problemu nawet ne zauwazaja ze wychodze.
Liza
Fanka BB :)
Ania SUPER!!!! ciesze sie razem z wami ze wreszcie sie udalo :-)
Poziomki no tak, jeszcze troszke i 1 trymestr sie skonczy :*
Zdrówka dla chorujacych! ;-)
Ja ide dzis na 12 po wyniki rtg i do lekarza, akurat Mikolaja odbieram przed 14 wiec powinnam sie wyrobic
a tak to po staremu ino mamy nowy telwizor ;-) mniej zajmujacy miejsca:-)
buziaki!
Poziomki no tak, jeszcze troszke i 1 trymestr sie skonczy :*
Zdrówka dla chorujacych! ;-)
Ja ide dzis na 12 po wyniki rtg i do lekarza, akurat Mikolaja odbieram przed 14 wiec powinnam sie wyrobic
a tak to po staremu ino mamy nowy telwizor ;-) mniej zajmujacy miejsca:-)
buziaki!
reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
hej
od rana boli mnie głowa
kolejne kartony zawieźliśmy, Pani mówiła że już jutro wywiozą wszystko i w piątek klucze :-)
kupiliśmy psa :-) chcieliśmy wziąć ze schroniska ale nie chcieli nam dać ze względu na małe dzieci i radzili wziąć szczeniaka, no to mamy owczarka niemieckiego a raczej owczarkę wabi się Masza - akurat na topie u moich dzieci jest bajka Masza i niedźwiedź
jak tylko ogarnę to zrobię fotki, tam przynajmniej będzie jak a jak tu wywiozę i się zrobi luźno to też Wam w końcu pokażę jak mieszkałam
suszarkę naprawiła ale część zamówił bo jak już się zepsuło raz to będzie się psuło i lepiej wymienić :-) a zepsuł się pływak, który załącza pompę
chciałam pospać razem z małą ale najpierw sąsiad szalał krosem a potem wrócił M i zaczął mi opowiadać chu..... wiec co i po co no i psy zaczęły się bawić więc wstałam ale chyba się znowu położę póki mała śpi
od rana boli mnie głowa
kolejne kartony zawieźliśmy, Pani mówiła że już jutro wywiozą wszystko i w piątek klucze :-)
kupiliśmy psa :-) chcieliśmy wziąć ze schroniska ale nie chcieli nam dać ze względu na małe dzieci i radzili wziąć szczeniaka, no to mamy owczarka niemieckiego a raczej owczarkę wabi się Masza - akurat na topie u moich dzieci jest bajka Masza i niedźwiedź
i tak najlepiej bo jak wyczuje sposób to koniecAniu no najwidoczniej miał taki kaprys , dziś mu powiedziałam ze jak będzie płakał to wiecej nie będzie rano bajek ,bo wlanczamy im z rana wtedy szybciej ubieranie idzie i ze nawet jak będzie płakał to i tak pójdzie do przedszkola .
no się zrobił duży remont :-)hej
naprawiłaś suszarkę?
jak tylko ogarnę to zrobię fotki, tam przynajmniej będzie jak a jak tu wywiozę i się zrobi luźno to też Wam w końcu pokażę jak mieszkałam
suszarkę naprawiła ale część zamówił bo jak już się zepsuło raz to będzie się psuło i lepiej wymienić :-) a zepsuł się pływak, który załącza pompę
chciałam pospać razem z małą ale najpierw sąsiad szalał krosem a potem wrócił M i zaczął mi opowiadać chu..... wiec co i po co no i psy zaczęły się bawić więc wstałam ale chyba się znowu położę póki mała śpi
Podziel się: