reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ania no juz teraz musi byc dobrze

poziomki ja z początków ciąży pamietam najbardziej tą okropna sennośc.dopoero potem mdłosci, jakos poziomek sie dobrze lokuje w nowym mieszkanku

Olek a odre poronną, za kilka dni powinno zejsc, tylko na dwor nie mozemy isc, gdybym miala te wiedze co mam teraz o szczepieniach to na pewno bym nie zaszczepila,

reklama
Aniu teraz musi sie udać ,ale rozumiem że uwierzysz jak zgoda lub kasa będzie . A dziękuję czuje sie lepiej choć też tak dziwnie , nadal chora jestem ,ale już lepiej, do domu wróciliśmy i zaś zaczęła sie codzienność . Właśnie HAPYYMAMA miłego powrotu do rzeczywistości :-).

Poziomki no mdłości i wymioty to serio najgorszy okres w ciąży . Moja przyjaciółka teraz ma super mdłości w ciazy przy blisniakach i też jej bardzo współczuję .

U nas po staremu ,wrócilismy do domu wczoraj wieczorem, dzieci poszły do szkoły :-)

Hej Laseczki:)
U nas huragan i leje!! Ani jednego samolotu nie widziałam dzisiaj, pewnie wstrzymali loty...

Lenka senność to koszmar, w żadnej ciazy nie byłam aż tak śpiąca !!
Szczepionki to temat rzeka... My unikamy

Ania juz bliżej niż dalej :)

Dorota zdrowa??

Kate żyjesz?

Gdzie cała reszta?? Wracać tu!!

hej
poziomki żyje ale co to za zycie, haha
lenka właśnie dlatego nie szczepie
Ania jak sprawy z kredytem?? udało sie załatić?
Dorota zdrówka dla Was

wymysliłam w wekend , ze Alana przenosimy do osobnego pokoju, bo spi w swoim łóżeczku u nas w sypialni,
a bawią sie u Olafa, i żeby nie było tak prosto w pokoju gdzie jest garderoba będzie najstarszy, bo tam jest mało światła
a on generalnie swiatła nie potrzebuje tylko zasięg do telefonu i neta , Alan idzie do jego pokoju, Olaf zostaje u siebie, ale
nie wiem czy coś M nie będzie kuł ściany bo coś mu tam nie pasuje, juz mi słabo jak pomysle o kuciu scian
wczoraj szukaliśmy jakiś mebelków do nich do pokoju bo Olaf tez nie ma, udało sie fajne wyszukać i cena nawet fajna
jeszcze komode zamówilismy ale juz u naszego stolarza,
komoda musi byc , bedzie na andresoli bo nie ma co z ciuchami z garderoby zrobić,
w piątek mają być meble, mam nadzieje ze szybko się uwiniemy z tym

Hej hej :p

Nie mam weny jakos, kurde ta jesien mnie przytlacza, dni leca szybko, wciaz cos do roboty, do zalatwiania.... :confused2:
Ale z drugiej strony to wlasnie to ze tak ten czas pedzi jest dobre;-)
Doby mi brakuje, w weekend urodziny Hani w domu robimy dla dziadkow, a w pn ma dla kolezanek... o i komunia w maju i przygotowania, zebranie, spotkania.... -_- wszystko na mojej glowie :no::baffled:

poziomki u nas tez szaroburo, i deszczowo

kate no po prostu w szoku jestem, taki duzy dom a syn w garderobie bedzie mieszkal haha, fajny taki remont ciekawe jak chłopaki zareaguja

liza tak to juz jest, i na tym zycie polega wiec zepnij poslady i do dziela, od razy energia sie pojawi

witam wieczorowo

jurto rodzice jadą podpisać umowę i część kasy jest :tak::-D
zobaczymy co jeszcze przyniesie jutrzejszy dzień :tak:

kate no właśnie, jak to możliwe, że w takim wielkim domu ciasno Wam się robi ;-):-p
poziomki ja w tej ostatniej ciąży to spałam na stojąco, ba na chodząco nawet :sorry:

jeny musiałam dzisiaj pranie powiesić wrrrrrr suszarka coś mi się rypie :wściekła/y: jutro mam dzwonić do serwisu bo będzie pan, który się zna na takich wynalazkach :sorry: a ja już bez suszarki nie umiem żyć :no::no:

Kate powodzenia w przeprowadzkach pokojowych ,
Ostatnio wpadłam na pomysł i przemalowałam nasz duży pokój na taki szary niebieski ( frozen) zmieniłam dywan i lampę stojącą i zasłony i zupełnie inny pokój. Styrałam się cały weekend bo przy okazji porządki, sprzątanie generalnie itd. ale efekt mi się bardzo podobał :tak: ja bardzo lubię przemalowywać ściany albo robić przemeblowania.

u nas jesień na całego dzisiaj, wiatr hula a deszcz leje, nie wiem czemu ale lubię czasami takie klimaty.

reklama
wpadłam się odmeldować tylko, bo mam maraton po lekarzach
Alergolog z Młodym, logopeda z Alicją i jeszcze ja u neurologa. Dalej dostałam zwolnienie, na kolejną wizytę już chyba nie pójdę, bo potem tydzień później znowu bym musiała iść po TK, ble już mam dość.
Ania zaciskam kciuki.
Poziomki oby szybko przeszły mdłości.
Liza uszy do góry, na razie jesień i tak jest dość łaskawa, ale oby do wiosny;-)
Lenka coś chorobowo u Ciebie ostatnio, zdrówka życzę.
Kate nosi Cię;-)

uciekam

Do góry