reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

My tez musimy zmienic samochód bo mamy za mały:-D:szok:

Usg dobre,wiek ciazy zgadza sie z OM i za 2 tyg kolejne zeby serduszko zobaczyc:-) Robiła mi przez brzuch nie dowciapnie co mnie troche zdziwiło.
Jestem nieprzytomna i spiaca jak nigdy w zyciu..

Dziewczyny które maja synów i córki-z którymi było wiecej mdłości???

My tez sie staramy ograniczac słodycze ale oczywiscie bez przesady bo wszystko jest dla ludzi. U nas M najbardzieł łasy:-D
W szkołach n aszczescie nie maja ani ałtomatów ani sklepików.

reklama
hej
przejechaliśmy się dzisiaj do "naszego domu" jeny tak tam się fajnie siedzi :-) a jakie tam fajne jeziora są porobione kawałek od, bo żwirownia tam jest, ach byle do poniedziałku, bo w pon rodzice idą po kredyt a potem byle do środy :tak:
Marcelka dała popis uśmiechów, minek i gadania :-D Pani i jej wnuczka były wniebowzięte :tak:

A daleko od miasta się wyprowadzacie ?
jakieś 37 km od mojego obecnego miasta a 15 km od najbliższego, tam gdzie rodzę dzieci :tak::-D tylko że jest dość spory skrót około 7km tylko na mapie google mi nie chce wyznaczyć :eek:
hej
Ania to ja już nie wiem o co tym bankom chodzi,
fajnie ze mama pomoże, wszystko na dobrej drodze,
żeby kupić Wasz dom
Kochana my tymbardziej :dry:
zwerzoluby ktora ma psa i kota pod jednym dachem? bo mam pytanie jak wprowadzic do domu nowe zwierze, maz chcialby kota, ale jak widze jak naszego psa nosi jak widzi kota, to sie obawiam, ze nic z tego :crazy:
ja od zawsze mam psa, a swego czasu nawet dwa, i kota i kiedyś też dwa :tak:, prócz tego świnki morskie i szczur i wszytsko żyje w zgodzie i harmoni :tak: taki zwierzęcy scenariusz przerabiam już któryś raz i nigdy nie miałam problemu a nic specjalnego nie robiliśmy żeby zwierzęta się zaakceptowały, poprostu nie miały wyboru :sorry2:;-)
więc dla mnie powiedzenie "żyją jak pies z kotem" ma zupełnie inne znaczenie :tak::-D

happymama u moich w szkole jest automat z piciem ale w szatni sprzedają wodę niegazowaną po 1zł i dzieci same doszły do wnoisku że bardziej się to płaca jak zabraknie :tak: a z telefonami jest podobnie, można po lekcjach koło szatni do rodziców zadzwonić i tyle i to jest bardzo dobre :tak:
lenka współczuję buntu :eek: nie daj się :tak:;-) a jeśli chodzi o "porządek" mam podobnie tyle że teraz przymykam oko bo przez te zamieszania co mamy to karton w każdym rogu itp :baffled:
poziomki ja w trzeciej ciąży czyli z dziewczynką miałąm mega mdłości a z pierwszą żadnych, z Dawidem też tyle co nic

poziomki- super że usg udane:-) zdecydowanie lepiej się czułam w ciązy z chłopcami, mdłości miałam w każdej ciąży. Z Martynką największe, wszędzie chodziłam z miską i bałam się dosłownie wychodzić domu bo wymiotowałam nawet na ulicy :tak::sorry2:
kurcze jak piszesz o tej senności...no tak zaczyna się ;-)

Poziomki super ze na usg ok :-), ja przy obu corkach gorzej ,oliwka tak mi dała popalic ze przy lili wiedziałam ze będzie dziewczyna :-).

Aniu czuje już ze ten dom jest już wasz :-).

Ja kiepsko sie czuje :-(, my w drodze do rybnika jesteśmy :-)

czesc dziewczyny

wieki mnie nie było, ale wpadłam w wir pracy, na początku mailam pół tetau, od pażdziernika doszło mi przedszkole i wczoraj jeszcze dostalam dodatkowe 2h wieć mam co robić, ale jestem szczęśliwa bo kocham moja prace:)

poziomki ty to jesteś gigant jednak, wielkie gratulacje:)

dorota czy ty byla w koncu u jakiego s lekarza???? jak ty sie czujesz????

ania trzymam mocno kciuk za was,żeby wam sie wszytsko udało:)

zmykam sprzątać, bo mały mi usnął

ja z Fabianem też wiedziałam że to chłopak, z córkami w ciąży wyglądałam jak Quasimodo i psychicznie ciężko a z chłopcami rozkwitam pod każdym kątem ;-)

hej
jaka szarówka u nas, masakra

Happymama u nas w szkole też nie ma automatów ani sklepiku, to taka mała szkoła z przedszkolem
ale strasznie fajna, i jak tylko nie pada dzieci cały czas wychodzą na dwór,
poziomki u mnie 1 ciąza bezobjawowa, 2 mdłosci i nudności od 6 tygodnia prawie do 7 miesiąca, 3 zmuliło
mnie kilka razy za to apetyt straszny miałam, tak wiec każda ciąża zupełnie inna pod każdym względem a 3 synów mam

reklama
Marta nie ma nic fajniejszego jak satysfakcja z własnej pracy :)

I wlasnie, ja zawsze ladnialam w ciazy i brzuch jak na chłopca wiec cieżko tu gdybać hehe
Jak pryszczy dostanę to bedzie chłopak gahahaha

Do góry