reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej
ja tu gwarno :tak::-D
sprawa wygląda tak, że osobiści pan dyr zadzwonił do kadr firmy M i rozmawiał z panią, że taki tam pracuje i że firma nie jest w likwidacji itp po czym jak poprosił o zaświadczenia na piśmie to pani odmówiła :sorry2: bo nie musi wystawiać takich zaświadczeń, no i jakiś tam sobie analityk dalej że bez tego nie i ch........
więc w środę zbiera się komisja bankowa i na 99,9% dostaniemy ten kredyt bo oni podpiszą zgodę bez zgody analityków, niesamowita jest tak kobieta co się nami zajmuje :-) a w między czasie moja mama pożyczyła brakujące 5 tyś ale jeszcze wtedy nie wiedziała, że dooopa z tymi naszymi :-(i po jakimś czasie zadzwoniła, że ona już się dowiadywała i weźmie kredyt dla nas:szok:, ja dobiorę to co mogę w santander i będzie akurat :tak: tylko żebym już nie płakała i nie denerwowała się bo znowu dostanę migreny i na trzy dni się położę do wyra :eek: ona jutro przygotuje już sobie wszystkie papiery i albo jutro albo w pon idzie więc jak będzie ta kasa to już bez stresu będziemy czekać na środę nie spodziewałam się że moi rodzice nam pomogą bo cały czas mówili że oni już ani grosza nie mogą itd a tu taka niespodzianka :-)no chyba że analityk odmówi, bo kurna teraz po tym wszystkim to już się wszystkiego najgorszego spodziewam :sorry2::dry: tfu tfu

kate
nie mamy ani złotówki zaległości, jak M dostał spłatę to wszystko spłaciliśmy i nie wiem czy pamiętasz pisałam że dwa banki wciągnęły go do bik`u przez co pko na hipotecznego odmówił, i on pisał pisma że mają go usunąć bo tak naprawdę trafił tam bezpodstawnie, bo nigdy nie mieliśmy 60`cio dniowego opóźnienia w spłatach, no ale mniejsza z tym, dostał już odpowiedzi że go usunęli i sprawdzała babka w jednym banku i już nie widnieje, więc to nie dlatego
ja nie widzę zdjęć:-(
dorota idź do lekarza, po co się męczysz bidoku
lenka nie czytaj za dużo bo sobie wmówisz że coś nie tak, na siłę będziesz się doszukiwać i będziesz się denerwować niepotrzebnie
poziomki już nie mogę sie doczekać na wieści
a Twój małż to naprawdę wyjątkowy egzemplarz ;-)
happymama tam zaczynaliśmy

reklama
Poziomki na która dziś wizyta ?

Aniu no no to mama super sie pokazała ,bardzo sie cieszę ze mama wam pomoze ,moje kciuki cały czas zacisniete .

Kate a zawsze ubierasz ich tak samo ? Przeciesz to nie bliźniaki :-), super wyglądają :-), alan to młodszy ? Są bardzo podobni do siebie :-).

Moja przyjaciółka po 2 poronieniach w 3 ciazy doczekała sie syna ktory ma teraz 3,5 roku a ona teraz jest w 10 tyg ciazy bo chciali mieć drugie a tu ciaza blizniacza :-), jejku strasznie ta ciążę jej przeżywam :-).

Ja czuje sie kiepsko :-(, dziś po godz 19 jedziemy do dziadków :-).

Miłego dnia

hej
Ania to ja już nie wiem o co tym bankom chodzi,
fajnie ze mama pomoże, wszystko na dobrej drodze,
żeby kupić Wasz dom
Dorota nie zawsze ale często ich ubieram tak samo, nie są bliźniacy
ale jest między nimi mała różnica wieku, bardzo chciałam mieć blizniaki,
poziomki czekamy na wieści i trzymam kciuki

miłego dnia zyczę

Ania super że rodzice pomogą, trzymam kciuki za pozytywne zakończenie!

Poziomki kciuki mocno zaciśnięte &&&& i czekam na wieści!

Kate ja swoje dziewczyny też czasami ubierałam identycznie, czasami nadal bo np. chcą mieć te same buty czy takie same sweterki, nie widzę problemu.;-) fajnych masz chłopaków :tak::-)

u nas ostatni weekend ferii jesiennych, strasznie szybko zleciało! lubię mieć dzieci w domu mimo zamieszania :tak:

Witam
Ania teraz to juz napewno się uda z kredytem no i super ze mama zadeklarowała pomoc:-) A daleko od miasta się wyprowadzacie ?

Dorota zdrówka dla Ciebie, dobrze ze jedziecie do dziadków zajmą się dziećmi a Ty sie wykurujesz:-)
Kate super chłopaki!!! Ty marzyłaś o blizniakach a ja zawsze panicznie się bałam zeby nie była ciąża bliźniacza :-)

Poziomki czekamy na same dobre wieści po usg:-) rozumiem że ciąża jest wynikiem tej rewelacyjnej antykoncepcji ?:-D

Happymama lubiłam czytać Twojego bloga a teraz nie ma dostępu do niego:no: zlikwidowałaś go czy tylko zablokowałaś?

Basia życzę żebyś jak najszybciej mogła suwaczek wstawić:-)

U nas dziś wreszcie pogoda znośna ,nie pada i nawet troszkę słoneczko się przebija ,może troszkę mi się nastrój poprawi bo ostatnio jakaś jesienna depresja mnie dopadła.
milego dnia

Happymama dziękuje, moi lubią jak ich tak samo ubieram,
starszy mówi ubierz nas tak samo, to co Alan to ja chcę mieć ubrane
mnie sie bardzo dzieci podobają jak są identycznie lub podobnie ubrane,
mieliście teraz wolne w szkole? jakąś dłuższą przerwę?

Marta często ludzie mi się dziwią jak można chciec bliżniaki,
u nas dla odmiany szara jesień dotarła, ale ciepło jest

Dzisiaj Pani w przedszkolu powiedziała ze powinnam być dumna bo moje dzieci
pięknie całą godzinę siedziały na akademii wczoraj, mimi ze raczej ich to nudziło bo
to akademia szkolna była, zerówka nie wytrzymała nawet 15 minut a przedszkolaki grzeczne
były, nawet mój najmłodszy pięknie godzinę przesiedział, tak więc jestem dumna ;-)

Jak tutaj teraz miło się zagląda:-)
U nas dzisiaj szaro-buro-ponuro i jeszcze deszcz pada. Byłam wczoraj na zebraniu w szkole i kurcze jakaś taka zła wróciłam. Po pierwsze okazało się, że dzieciaki cały dzień siedzą w klasie, nie wychodzą na przerwy, bo "że szkoła mała, że tak bezspieczniej", już się nie dziwię czemu mi Igor "po ścianach chodzi" jak wraca:baffled: Druga sprawa to wieczne sugestie, że za mało z dziećmi w domu siedzimy, tylko ja się pytam kiedy i nie chodzi mi tu o mój czas, ale o to, że przecież jego mózg też musi odsapnąć, a nie wiecznie być bombardowany. To dopiero 8latki są. Jak sobie pomyślę, że Alicja i Wiktor będą o rok wcześniej szli do szkoły i tak ma być to mi siuę coś robi.

Poziomki trzymam kciuki. Twoja żona by bez Ciebie zginęła;-)
Dorota zdrówka.
Happymama piękna z Was rodzinka, koniecznie piąte róbcie:-)
Kate gdzie te foty, bo ja nie widzę:-( Ty jak mój B, co ciążę miał nadzieje, że to bliźniaki.
Ania super, że mama Wam pomoże. Oby się już udało &&&&&&&&&
Marta na kiedy Ty masz termin?

uciekam żurek robić

Marta zgadlas:)

Kate gratuluje chłopaków :)

Usg mam na 13:50 mojego czasu, czyli u Was godzinke pózniej.

U nas pogoda piękna, robi sie coraz cieplej:)

Nie lubię pisać z aplikacji bo nie widzę co napisaliście i pisze z pamięci

reklama
Do góry