reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Ania trzymam bardzo mocno kciuki zeby sie udało bo teraz czas na telenowele pod tyt "Jak urzadzam swój nowy domek"

Mój maż to prawdziwy jełop....Na lotnisko zawoził go kolega zeby nie płacic bez sensu za parking, miał go z tego lotniska dzisiaj tez odebrac. Wyladował o 12.05 a tak o 12.10 cos mnie tkneło zeby zadzwonic do kolegi czy pojechał po M. Kolega zdziwiony boM nie podał dokładnie dnia i godz przylotu, ja zapomniałam przypomniec i efekt taki ze serczy teraz na lotnisku.. Na szczescie lotnisko 40min drogi od nas dobrze ze nie w Londynie..

Jutro idziemy na scan wiec prosze o zacisniecie kciuków:-)

hej
dawno takiego ruchu nie było,
nie mogę nadrobić

ja dzisiaj byłam w szkole( nasze przedszkole jest połączone ze szkołą)
były uroczystości dla nauczycieli połączone z pasowanie pierwszych klas,
jestem w Radzie Szkoły tak więc musiałyśmy działać, ale wszystko fajnie wyszło

poziomki Ty jak wracasz to os razu ruch na BB wraca :tak:
Dorota zdrówka
Ania a nie macie jakiejś zaległości, jakieś drobnej kwoty np 20 zł lub coś podobnego,
wtedy potrafią wpisać i blokują pozwolenie na kredyt,
ja cały czas trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy
i nie pamiętam co miałam więcej napisać

Ostatnia edycja:
poziomki o zesz brak mi słow na Twoją zone:-D
trzymam kciuki za równo, a jak to się stało ze masz juz scan i to w UK

dorota kuruj się

kate jakie przystojniaki :-)ale muszę Ci powiedzieć że są coraz mniej podobni do siebie, Olaf do tatry podobny a Alan do mamy, kiedy idziesz na badania?

Olek znów miał gorączke i kaszel, niby typowa reakcja po szczepieniu, od tyg jestem na grupie na fb o szczepieniach i to co tam czytam mnie przeraża

stefa jak remont, nie przygniotło Cię tam coś

basiaw nastrój już lepszy

Poziomki, trzymam kciuki za Was, mam nadzieje, że jutro zobaczymy pierwsze zdjęcie bobika lub więcej :-D
Lenka nastrój o niebo lepszy pomimo, że pogoda typowo jesienna. Ale taka też ma swój urok ;-)
Ania - czekamy na wieści od Ciebie. Czuję, że tym razem będzie ok.
Dorota - wracaj nam tu szybko do zdrowia!!
Pozdrawiam

lenka różnie mówią, niektórzy ich nie rozróżniają a inni ze młody troche do mnie podobny,
dobrze bo chociaż jeden do mnie troszkę podobny,
zabieg przekładam, chyba za 6 tygodni, musze zadzwonić do lekarza kiedy ma dyżur,
lenka jak możesz dodaj mnie do grupy na Fb o szczepieniach

Ostatnia edycja:
Jest ruch bo Wy Kochane dbacie zebym miała co czytac:-D

Dorota zdrowiej mi tu szybko!!

Kate chłopaki podobne do Ciebie, taty nie znam to nie mam porównania

Lenka ja tez chce do grupy:) Goske mam nie szczepiona ale to wynikneło ze wzgledów medycznych,Gabi i blizniaki do 2 rz a Jagoda wcale. Nowego tez nie bede szczepic.
Z tym scanem to tak w skrócie..Gp po tej całej "cudownej" antykoncepcji chce wykluczyc ektopowa.

Basiaw JEDNO bedzie!!!:-D

reklama
Do góry