reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Witajcie Dziewczyny :-)
widzę, że nam się forum rozchmurzyło i nawet dobre nowiny przyniosło - Poziomki - gratuluję! Kurcze, też bym chciała.... Mam nadzieję, że niedługo będę również mogła wstawić sobie kolejny suwaczek.. ;-)
U mnie humor i tym samym nastrój też uległ poprawie, choć nic specjalnego się nie wydarzyło, myślę, że to pogoda nas jakoś dobijała w zeszłym tygodniu.. :)
Zaraz zmykam z Krzysiem do psychologa, później w odwiedziny do babci, a później jak już to wszystko ogarnę postaram sie tu do Was jeszcze zajrzeć,
pozdrawiam

poziomki serdeczne gratulacje, zdrowego i bezproblemowego ciazowania zycze :-)
lenka no co za ludzie, nie rozumiem czegos takiego, czlowiek im placi, a oni czlowieka i jego czasu nie szanuja :wściekła/y:a kury niezle agregatki heh:-)
ania bank zarabia na kredycie krocie, a wam takie problemy robia, w glowie sie nie miesci trzymam kciuki by wrescie wam sie udalo :tak:
dorota ja nie pomoge, ja pamietam z wlasnego doswiadczenia, ze jak sie dlugo placze, to potem ciezko sie oddycha, zle sie czlowiek czuje i w ogole, nie jestem zwolennikiem metody niech placze, az zasnie, probowalam raz przy nadii i nigdy wiecej, nie wiem jak przy starszych dzieciach, ale przy nadii dalam rade z ksiazka "Zasypianie bez placzu".
basiu owocnej wizyty u psychologa

hmm co ja jeszcze mialam napisac yyy no nic nie pamietam, wiec zycze milego wieczoru

Poziomki- wow! ale się cieszę! bezproblemowej ciąży...
my będziemy jeszcze pracować nad piatym ale to dopiero za rok :tak::-D

Ania sami załatwiacie kredyt czy korzystacie z doradcy finansowego? bo z tego co wiem z doradcą duzo łatwiej załatwić kredyt niż na własną rękę.

u mnie czasu jak na lekarstwo, Fabian od miesiąca raczkuje, jest wszędzie! wszystko zjada co napotka na drodze, psotnik mały. :-)

pozdrawiam dziewczyny was wszystkie!!!

Happy dzięki:*.

Widzę poziomką wróciła zrobił sie ruch haha

Wpadam i cos naskrobie póki mam jeszcze chwile bo potem znowu dni mi sie nazbiera...

U nas pogoda taka sobie na szczęście nie pada i w miarę ciepło. Ja chce lato !!!
M w Pl wiec sama muszę zasuwac do szkoły i przedszkola. Na szczęście przedszkole mam pod nosem.

wpadłam i tu:-)
jak tu miło, gwarnie i jest co nadrabiać:-)
Marta Igor ma angielski i niemiecki. Mało, że nie przepadam za niemieckim, słabo go znam, to jeszcze książkę mają całą po niemiecku:baffled: Chciałam, żeby się dziecko języków uczyło, to muszę teraz z nim:baffled:
Dorota a czy na spanie mogą mieć wpływ hormony, która Oliwia przyjmuje? Może jeszcze raz sie do psychiatry wybierz,
bo przetrzymywanie już jakis czas trwa i nie przynosi efektów:confused:
Lenka jakieś nieporozumienie z tymi treningami.
"szkoda ale tak to już jest, że wszystko ma swoje plusy i minusy..... no chyba, że cukierek, on ma same plusy" :-D:-D:-D
ale się uśmiałam
hahaha

Marta z 4,5,6 dzieckiem jest jak z 3 wszysscy pytaja jak to robisz a Ty zdziwiona odpowiadasz -normalnie:))
cos w tym jest:-)
gratki egzaminu:-)
Basia oby się szybko suwaczek pojawił.
Kate to kiedy staranka zaczynacie? Czy się nie przyznasz i z zaskoczenia, jak Poziomki nas weżmiesz;-)
Happy u nas szafki i szuflady się Wiktoros nauczył otwierać i kipisz po kilka razy dziennie robi. Jeszcze od 2 dni na kanapę włazi i tylko biegam. A mój biedny kregosłup się odzywa.
Widzę poziomką wróciła zrobił sie ruch haha

.
bo Ty dobry duch forum jesteś. Masz zakaz znikania;-)

uciekam, miłego dnia

hej
wczoraj musieliśmy znieść biurko z góry i dzisiaj ręką nie mogę ruszać :dry: tak mnie boli :-(
tak mnie zdenerwowała mama tej dziewczyny od której chcieliśmy kupić górę że szok, przyjechała wczoraj posprzątać i zeszła do mnie z pytanie czy zabrałam talerze, kapę z łóżka, wąż od prysznica i półeczki z łazienki :confused::sorry2: pytam a po co mi to jak mam swoje, ona że były, mówię jej że jeśli ma na myśli taki duży biały koc z frędzlami to ja go dostałam od Karoliny jak się wyprowadzała, to jak wychodziła to kazała mi zabrać wszystkie graty z klatki bo jej odstraszą klientów :confused: (dwa kwiaty, manekin na rurce i dywanik zwinięty), zabrałam, tylko takiej jednoosobowej kanapy nie zabraliśmy ale to już ich problem bo my jej nie chcemy
czekamy na wieści z pocztowego a jak nie to popołudniu jedziemy do tych dwóch co pisałam wcześniej :tak:

ania bank zarabia na kredycie krocie, a wam takie problemy robia, w glowie sie nie miesci trzymam kciuki by wrescie wam sie udalo :tak:
no ja właśnie tego też nie mogę pojąć :sorry2: widocznie źle nam z oczu patrzy :cool2:;-)
Poziomki- wow! ale się cieszę! bezproblemowej ciąży...
my będziemy jeszcze pracować nad piatym ale to dopiero za rok :tak::-D

Ania sami załatwiacie kredyt czy korzystacie z doradcy finansowego? bo z tego co wiem z doradcą duzo łatwiej załatwić kredyt niż na własną rękę.

u mnie czasu jak na lekarstwo, Fabian od miesiąca raczkuje, jest wszędzie! wszystko zjada co napotka na drodze, psotnik mały. :-)

pozdrawiam dziewczyny was wszystkie!!!
super wieści, my też za około rok :tak:

te teraz z doradcą :tak: najwikszy problem polega na tym że M nie dostał zaświadczenia o dochodach od pracodawcy :dry: i musimy kombinować, zus rca, przelewy, umowę o pracę i dlatego mają ciągle jakieś ale :dry:

super, moja Marcelka póki co kula się w każdą stronę i wokół włąsnej osi :tak:bączek mały i tak przesuwa się fajnie do przodu szorując czołem :-D i już do siadania się szykuje :tak:

Poziomki fajnie ze znów zaczelas pisać ,a jak sie czujesz ? Szacun dla Ciebie ze dajesz radę .

Happymama super ze chcecie 5 :-).

Aniu kciuki zaciśnięte za kredyt .

Annaoj tak od dłuższego czasu wiemy co robić ale dopiero od niedawna przy zasypianiu dajemy na wstrzymanie ,to jeszcze jestem w stanie jakoś wytrzymać choć łatwo nie jest ale najgorzej jak nie śpi w nocy .
Wczoraj weszliśmy jej z m na głowę i pozwoliliśmy nie spac wcale ,efekt taki ze oliwka ładnie usnela i przespala noc :-), także ja dziś wyspana . A psychologa i psychiatre mam w listopadzie .

U mnie lobuzy sie bawią ,lili śpi ,idę coś ogarnąć :-).

Miłego dnia

reklama
Do góry