reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Witajcie Dziewczyny :-)
widzę, że nam się forum rozchmurzyło i nawet dobre nowiny przyniosło - Poziomki - gratuluję! Kurcze, też bym chciała.... Mam nadzieję, że niedługo będę również mogła wstawić sobie kolejny suwaczek.. ;-)
U mnie humor i tym samym nastrój też uległ poprawie, choć nic specjalnego się nie wydarzyło, myślę, że to pogoda nas jakoś dobijała w zeszłym tygodniu.. :)
Zaraz zmykam z Krzysiem do psychologa, później w odwiedziny do babci, a później jak już to wszystko ogarnę postaram sie tu do Was jeszcze zajrzeć,
pozdrawiam

poziomki serdeczne gratulacje, zdrowego i bezproblemowego ciazowania zycze :-)
lenka no co za ludzie, nie rozumiem czegos takiego, czlowiek im placi, a oni czlowieka i jego czasu nie szanuja :wściekła/y:a kury niezle agregatki heh:-)
ania bank zarabia na kredycie krocie, a wam takie problemy robia, w glowie sie nie miesci trzymam kciuki by wrescie wam sie udalo :tak:
dorota ja nie pomoge, ja pamietam z wlasnego doswiadczenia, ze jak sie dlugo placze, to potem ciezko sie oddycha, zle sie czlowiek czuje i w ogole, nie jestem zwolennikiem metody niech placze, az zasnie, probowalam raz przy nadii i nigdy wiecej, nie wiem jak przy starszych dzieciach, ale przy nadii dalam rade z ksiazka "Zasypianie bez placzu".
basiu owocnej wizyty u psychologa

hmm co ja jeszcze mialam napisac yyy no nic nie pamietam, wiec zycze milego wieczoru

Poziomki- wow! ale się cieszę! bezproblemowej ciąży...
my będziemy jeszcze pracować nad piatym ale to dopiero za rok :tak::-D

Ania sami załatwiacie kredyt czy korzystacie z doradcy finansowego? bo z tego co wiem z doradcą duzo łatwiej załatwić kredyt niż na własną rękę.

u mnie czasu jak na lekarstwo, Fabian od miesiąca raczkuje, jest wszędzie! wszystko zjada co napotka na drodze, psotnik mały. :-)

pozdrawiam dziewczyny was wszystkie!!!

Happy dzięki:*.

Widzę poziomką wróciła zrobił sie ruch haha

Wpadam i cos naskrobie póki mam jeszcze chwile bo potem znowu dni mi sie nazbiera...

U nas pogoda taka sobie na szczęście nie pada i w miarę ciepło. Ja chce lato !!!
M w Pl wiec sama muszę zasuwac do szkoły i przedszkola. Na szczęście przedszkole mam pod nosem.

wpadłam i tu:-)
jak tu miło, gwarnie i jest co nadrabiać:-)
Marta Igor ma angielski i niemiecki. Mało, że nie przepadam za niemieckim, słabo go znam, to jeszcze książkę mają całą po niemiecku:baffled: Chciałam, żeby się dziecko języków uczyło, to muszę teraz z nim:baffled:
Dorota a czy na spanie mogą mieć wpływ hormony, która Oliwia przyjmuje? Może jeszcze raz sie do psychiatry wybierz,
bo przetrzymywanie już jakis czas trwa i nie przynosi efektów:confused:
Lenka jakieś nieporozumienie z tymi treningami.
"szkoda ale tak to już jest, że wszystko ma swoje plusy i minusy..... no chyba, że cukierek, on ma same plusy" :-D:-D:-D
ale się uśmiałam
hahaha

Marta z 4,5,6 dzieckiem jest jak z 3 wszysscy pytaja jak to robisz a Ty zdziwiona odpowiadasz -normalnie:))
cos w tym jest:-)
gratki egzaminu:-)
Basia oby się szybko suwaczek pojawił.
Kate to kiedy staranka zaczynacie? Czy się nie przyznasz i z zaskoczenia, jak Poziomki nas weżmiesz;-)
Happy u nas szafki i szuflady się Wiktoros nauczył otwierać i kipisz po kilka razy dziennie robi. Jeszcze od 2 dni na kanapę włazi i tylko biegam. A mój biedny kregosłup się odzywa.
Widzę poziomką wróciła zrobił sie ruch haha

.
bo Ty dobry duch forum jesteś. Masz zakaz znikania;-)

uciekam, miłego dnia

hej
wczoraj musieliśmy znieść biurko z góry i dzisiaj ręką nie mogę ruszać :dry: tak mnie boli :-(
tak mnie zdenerwowała mama tej dziewczyny od której chcieliśmy kupić górę że szok, przyjechała wczoraj posprzątać i zeszła do mnie z pytanie czy zabrałam talerze, kapę z łóżka, wąż od prysznica i półeczki z łazienki :confused::sorry2: pytam a po co mi to jak mam swoje, ona że były, mówię jej że jeśli ma na myśli taki duży biały koc z frędzlami to ja go dostałam od Karoliny jak się wyprowadzała, to jak wychodziła to kazała mi zabrać wszystkie graty z klatki bo jej odstraszą klientów :confused: (dwa kwiaty, manekin na rurce i dywanik zwinięty), zabrałam, tylko takiej jednoosobowej kanapy nie zabraliśmy ale to już ich problem bo my jej nie chcemy
czekamy na wieści z pocztowego a jak nie to popołudniu jedziemy do tych dwóch co pisałam wcześniej :tak:

ania bank zarabia na kredycie krocie, a wam takie problemy robia, w glowie sie nie miesci trzymam kciuki by wrescie wam sie udalo :tak:
no ja właśnie tego też nie mogę pojąć :sorry2: widocznie źle nam z oczu patrzy :cool2:;-)
Poziomki- wow! ale się cieszę! bezproblemowej ciąży...
my będziemy jeszcze pracować nad piatym ale to dopiero za rok :tak::-D

Ania sami załatwiacie kredyt czy korzystacie z doradcy finansowego? bo z tego co wiem z doradcą duzo łatwiej załatwić kredyt niż na własną rękę.

u mnie czasu jak na lekarstwo, Fabian od miesiąca raczkuje, jest wszędzie! wszystko zjada co napotka na drodze, psotnik mały. :-)

pozdrawiam dziewczyny was wszystkie!!!
super wieści, my też za około rok :tak:

te teraz z doradcą :tak: najwikszy problem polega na tym że M nie dostał zaświadczenia o dochodach od pracodawcy :dry: i musimy kombinować, zus rca, przelewy, umowę o pracę i dlatego mają ciągle jakieś ale :dry:

super, moja Marcelka póki co kula się w każdą stronę i wokół włąsnej osi :tak:bączek mały i tak przesuwa się fajnie do przodu szorując czołem :-D i już do siadania się szykuje :tak:

Poziomki fajnie ze znów zaczelas pisać ,a jak sie czujesz ? Szacun dla Ciebie ze dajesz radę .

Happymama super ze chcecie 5 :-).

Aniu kciuki zaciśnięte za kredyt .

Annaoj tak od dłuższego czasu wiemy co robić ale dopiero od niedawna przy zasypianiu dajemy na wstrzymanie ,to jeszcze jestem w stanie jakoś wytrzymać choć łatwo nie jest ale najgorzej jak nie śpi w nocy .
Wczoraj weszliśmy jej z m na głowę i pozwoliliśmy nie spac wcale ,efekt taki ze oliwka ładnie usnela i przespala noc :-), także ja dziś wyspana . A psychologa i psychiatre mam w listopadzie .

U mnie lobuzy sie bawią ,lili śpi ,idę coś ogarnąć :-).

Miłego dnia

reklama
Do góry