poziomki
mama 00 08 11 13 15
Kate dzięki, nie masz wyjścia rób bliźniaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha"szkoda ale tak to już jest, że wszystko ma swoje plusy i minusy..... no chyba, że cukierek, on ma same plusy"
ale się uśmiałam
cos w tym jest:-)Marta z 4,5,6 dzieckiem jest jak z 3 wszysscy pytaja jak to robisz a Ty zdziwiona odpowiadasz -normalnie)
bo Ty dobry duch forum jesteś. Masz zakaz znikania;-)Widzę poziomką wróciła zrobił sie ruch haha
.
no ja właśnie tego też nie mogę pojąć widocznie źle nam z oczu patrzy ;-)ania bank zarabia na kredycie krocie, a wam takie problemy robia, w glowie sie nie miesci trzymam kciuki by wrescie wam sie udalo
super wieści, my też za około rokPoziomki- wow! ale się cieszę! bezproblemowej ciąży...
my będziemy jeszcze pracować nad piatym ale to dopiero za rok
Ania sami załatwiacie kredyt czy korzystacie z doradcy finansowego? bo z tego co wiem z doradcą duzo łatwiej załatwić kredyt niż na własną rękę.
u mnie czasu jak na lekarstwo, Fabian od miesiąca raczkuje, jest wszędzie! wszystko zjada co napotka na drodze, psotnik mały. :-)
pozdrawiam dziewczyny was wszystkie!!!