reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dzięki dziewczyny :* Cieżko sie jeszcze przyzwyczaić hehe Jakoś do mnie to nie dociera!! Zaskoczenie nie małe :))

Lenka normę mamy wielodzietnej wyrobilas:))

Co tu taki mały ruch???

reklama
Poziomki strasznie sie cieszę ( zwłaszcza z tego lizaka hi ) moje kciuki zaciśnięte, wcale sie nie dziwię ze zaskoczenie wielkie ,strasznie Wam kibicuje :-).

Ja już spalam ,ali mnie obudził ,teraz śpi z tata ,lecę spac bo o 5 trza wstać ,o 6 w drogę do katowic .

Hej
zacznę od:
POZIOMKI GRATULACJE :-D:-D ale fantastyczna wiadomość :-D to już wiemy co robiłaś jak Cię nie było ;-):-D;-) a jak samopoczucie? jakieś objawy niepożądane? czy git?

a teraz odcinek 5987 telenoweli pt"Kredyt" :baffled:
Alior odmówił :wściekła/y: może nie tyle odmówili co zażyczyli sobie jednak zaświadczenie od pracodawcy i co zrobić jak ten &^&%#$#^%*(&() że tak powiem
wink2.gif
nie da :wściekła/y: dacie wiarę, kur....... my chcemy tylko 50 tyś a banki robią problem jak by to było co najmniej 500 tyś ale fakt faktem alior ma taką wygórowaną biurokrację że szok, koleżanka przekazała teraz nasze wnioski do Pocztowego ale jak dziś nie będzie pozytywnej decyzji tylko jakiś może lub zobaczymy albo że trzeba coś donieść to rezygnujemy, bo nie mamy już czasu na takie coś i idziemy, bo już wczoraj sprawdziliśmy sobie: ja w santander dostanę w 5 minut 15 tyś a M chyba w Getin dostanie prawie 31 tyś i trochę nam zabraknie ale teściowa nam pomoże :tak:
coś za coś bo zamiast raty 650 zł na 10 lat będzie razem 1200 zł ale na 4 i 5 lat, ach tam damy radę byle by już było po sprawie :tak: ja już chcę mój domek z ogródkiem i kury ;-):-D

hej
Ania oby wreszcie poszło z tym kredytem, bo ile można,
zakwalifikowałaś sie do półfinału z przepisem??
kasia ja już tym cały kredytem rzygam, sorki za wyrażenie ale ineczej tego się nie da określić, na długie długie lata mam nadzieję że nie będziemy musieli mieć nic do czynienia z bankami :baffled:
jeszczez nie mam żadnej informacji na mailu ale jak tak sobie sama liczyłam to wyszło że nie :-( jeszcze poczekam
Hej Dziewczęta :)
Ania oby nareszcie Wam sie poukładały te sprawy mieszkaniowe bo to sie ciagnie jak krew z nosa
kochana ja bym określiła to jak flaki z olejem :baffled:

Lenka a co Twoje kury robią?:confused: M już pytał swojej babci co im się jeść daje itp ale Ty koniecznie musisz mi opowiedzieć o ich zachowaniu :tak:;-)
dorota ło matko ale masz epidemię :no: zdrówka

Ostatnia edycja:
HEJ

Poziomki :szok: GRATULACJE!!!!! :-):happy::happy::happy:
Ania kurde ale sie macie z tym kredytem :/ obyscie gdzies wreszcie dostali !kciuki trzymam
dorota zdrowka dla was! u nas narazie cisza... oby tak dalej.... :sorry2:
Marta co do starszych to u mnie bylo ok, pomagali zawsze , zero zazdrosci :-) teraz tak samo ino bija sie o rozne zabawki itd :confused::nerd:

U nas nic nowego , leci czas szybko, teraz tez wpadlam na chwilke tutaj bo na 10:40 Daniel ma zbiorke i dzis pasowanie.... -_-
a ja w czarnej dooopie :angry::-D spac mi sie chce.... ooo... i pada u nas :baffled::sorry2:

liza mój też na 10:40 idzie i mają jakiś apel i pasowanie i tak samo w czarnej dooopie jestem :baffled: ale Ciebie nie widzę :no: bo za ciemno ;-):-D
też pogoda się trochę zrypała ale co zrobić w końcu jesień już jest :-)

POZIOMKI GRATULUJĘ!!!!

Dorota pierwsza zauważyła wygrała lizaka haha.
Byłam ciekawa czy dojrzycie:p

Ty chyba żartujesz:-)

Lenka mnie czasem przechodzi przez myśl, że mogłabym mieć jeszcze jedno, szczególnie jak widzę dziewczyny w ciąży i takie malusieńkie dzidziusie. Nie mówię "nigdy", bo może jeszcze B namówię;-)
Marta to mam nadzieje, że chemioterapia wystarczy. Rodzicą sił dużo życzę.

Ja mam dzisiaj Igora w domu, jak pójdzie Wiktor spać to muszę z nim do niemieckiego siąść:baffled::sorry2::baffled::crazy:, bo ma test.

zdrówka dla chorowitków.

reklama
Aniu moje kciuki zaciśnięte ,oby sie tylko udało ,nieważne jaka droga ale aby sie udalo .

No u mnie tez czasem jest mowa o 4 hi i nazabawniejsze ze wcale nie musiałabym mojego m namawiać hi .

My w katowicach jesteśmy w klinice .

Miłego dnia

Do góry