Hej
zacznę od:
POZIOMKI GRATULACJE ale fantastyczna wiadomość
to już wiemy co robiłaś jak Cię nie było ;-)
;-) a jak samopoczucie? jakieś objawy niepożądane? czy git?
a teraz odcinek 5987 telenoweli pt"Kredyt"
Alior odmówił
może nie tyle odmówili co zażyczyli sobie jednak zaświadczenie od pracodawcy i co zrobić jak ten &^&%#$#^%*(&() że tak powiem
nie da
dacie wiarę, kur....... my chcemy tylko 50 tyś a banki robią problem jak by to było co najmniej 500 tyś ale fakt faktem alior ma taką wygórowaną biurokrację że szok, koleżanka przekazała teraz nasze wnioski do Pocztowego ale jak dziś nie będzie pozytywnej decyzji tylko jakiś może lub zobaczymy albo że trzeba coś donieść to rezygnujemy, bo nie mamy już czasu na takie coś i idziemy, bo już wczoraj sprawdziliśmy sobie: ja w santander dostanę w 5 minut 15 tyś a M chyba w Getin dostanie prawie 31 tyś i trochę nam zabraknie ale teściowa nam pomoże
coś za coś bo zamiast raty 650 zł na 10 lat będzie razem 1200 zł ale na 4 i 5 lat, ach tam damy radę byle by już było po sprawie
ja już chcę mój domek z ogródkiem i kury ;-)
hej
Ania oby wreszcie poszło z tym kredytem, bo ile można,
zakwalifikowałaś sie do półfinału z przepisem??
kasia ja już tym cały kredytem rzygam, sorki za wyrażenie ale ineczej tego się nie da określić, na długie długie lata mam nadzieję że nie będziemy musieli mieć nic do czynienia z bankami
jeszczez nie mam żadnej informacji na mailu ale jak tak sobie sama liczyłam to wyszło że nie :-( jeszcze poczekam
Hej Dziewczęta
Ania oby nareszcie Wam sie poukładały te sprawy mieszkaniowe bo to sie ciagnie jak krew z nosa
kochana ja bym określiła to jak flaki z olejem
Lenka a co Twoje kury robią?
M już pytał swojej babci co im się jeść daje itp ale Ty koniecznie musisz mi opowiedzieć o ich zachowaniu
;-)
dorota ło matko ale masz epidemię
zdrówka