reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Aniu masakra z tym szefem :-(, Martika ma rację ,Polak to zawsze podłoży klode drugiemu :-(, serio juz po kredycie ? Ja sie nie znam ,ale nic sie nie da wykombinowac ? Ech ciezka sytuacja :-(, współczuję i jestem z Wami .

Martika a jakie Twoje Lilkowe slucznosci jest :-), śliczne ma włoski .
No rehabilitacja narazie wstrzymana , 22 października mam neurologa i po nim do lekarza od rehabilitacji i moze później bedzie seria rehabilitacji wznowiona a tak to cwicze z nią w domu . Ze stopami jest ciut lepiej ,napięcie ma słabe ale wierzę ze moje ćwiczenia pomogą .

No rady psychiatry cenne i ćwicze bo dużo ja mam pracy ze sobą .

reklama
martika ale mała ma super włoski, tego strajku agd nie zazdroszcze, kilka lat temu przed swetami BN nie miałam pralki przez 2 tyg, masakra

dorosta Lili też cudna, a Ty idż to lekarza, nie powinnas bagatelizowac tych objawów, jakies morfo, udg czy gastroskopie niech Ci zrobią, będzie odbrze

kate i jak badania, ?idziesz?

ani co za fiut z niego, no po prostu brak słow, chyba powinien gdzies dostac w ciemnym zaułku, my jestesmy po szczepieniu, po mmrce, szaleje z nerwów, nonm stop sprawdzam OLka, coraz bardziej mysle że że szczepic powinnam naprawdę wybiórczo i z duzym opóźnieniem

pozdrawiam

Lenka dzięki :-), no muszę sie skupić i iść na dniach do lekarza ,wezmę sie za siebie wezmę , dzięki :-).

No ja lili miałam zaczepić 2 raz pod koniec września ale po ostatnim szczepieniu powiedziałam ze nie zaczepie do wizyty u neurologa która mamy 22 października . Ali tez był długo ,długo opóźniony w szczepieniach ,oli konczy 6 lat a nie miala tych szczepień co sie robi na 5 lat ,

Aniu daj znać jak mała po szczepieniu i ja proszę o fotke Marceli .

Witajcie kobitki dawno mnie nie bylo ale dowiedzielismy sie 3 tygodnie temu ze siostrzeniec mojego A ma białaczkę i nie mogę się pozbierać po tej informacji, mały ma dopiero 9 miesięcy..., nie dociera to cały czas do mnie :no: a jeszcze mój Igor dziś został w domu bo ma gorączkę i boli go brzuch a mi się ryczeć chce mam juz czarne wizje ze to coś poważnego.

Martika Dorota tak to jest jak się wali to wszystko po całości:-(ale śliczne dziewczynki Wasze Lilusie do schrupania normalnie :-)

Ania ale skur.... z niego:shocked2: mam nadzieje ze wkońcu odpuści i wypisze Wam to zaswiadczenie ,trzymam kciuki!!!!

Lenka jak MMR długo opozniłam Igor miał 4 lata jak dostał a Ala 3,5 wogóle nie nawidze szczepień zawsze mam stresa jak idę z dzieciakami:-(

A moja malutka kopie jak szalona, normalnie małe ADHD mam w brzuchu i narazie cały czas bezimienna, dzieciaki się spieraja non stop o imiona :-)

witam
trochę lepiej mi dzisiaj i pogoda jakos optymistyczniej nastraja:-)
Ania niech Twój mąż na pismie wystąpi o zaświadczenie. Może wtedy pracodawca się wystraszy i wystawi.
Lenka tez się boję mmr. Chce ją opóźnić aż Wiktorek będzie miał z 1,5 roku.
Martika u mnie też jak cos się psuje to idzie lawinowo. Współczuję.

Dzięwczyny prosze wracać i nasze forum ożywić

hej
u mnie dzisiaj zawrót głowy od rana, miałam mieć luźniejszy dzień a jest odwrotnie

Lenka chyba pójdę na następny temin, strasznie się boje
Martika śliczną mała ma czuprynę, jaka czarnulka
Marta straszna wiadomość, jak to u małego wykryli?
annaojkce u nas też ciepło i ładnie,
Ania no jasna choinka a myślałam, ze teraz to już tylko formalność

Ja dzieci szczepie wybiórczo, MMR wogóle, najmłodszy jest praktycznie bez szczepień

Idę sobie wieczór osłodzić, w planie gofry z dużą iloscią dzemu, bitej śmietany i czekolady

martika, lenka,marta, dorota no niestety macie rację, ach szkoda gadać, nie rozumiem i nie ogarniam takiego postępowania, dlatego trzymam się tej moje budżetówki jak diabeł piekła, mimo głodowych zarobków ale nigdy mi jeszcze z niczym nie zrobili problemu: zaświadczenia w 5 minut, urlop macierzyński, wychowawczy czy wypoczynkowy, ile chcesz tyle masz, opieka nad dzieckiem itp a prywaciarz ważniejszy niż sam Bóg :baffled:
śliczna dzidzia a jakie ma włoski super jak mój Dawid :tak::-D

dorota Lilka słodziak
marta współczuję :-( straszna wiadomość :no: co to jest to szczepienie mmr :zawstydzona/y:
witam
Ania niech Twój mąż na pismie wystąpi o zaświadczenie. Może wtedy pracodawca się wystraszy i wystawi.
myślę że to nic nie da bo był pytać w inspekcji pracy i faktycznie nie ma takiego przepisu że muszą dać :dry: wziął z zus`u jakieś takie wydruki co dają w takich przypadkach, podobno banki to honorują, zobaczymy jutro
hej
Ania no jasna choinka a myślałam, ze teraz to już tylko formalność

Idę sobie wieczór osłodzić, w planie gofry z dużą iloscią dzemu, bitej śmietany i czekolady
też tak myśleliśmy i cóż, życie ale my to mamy takiego pecha z tym kredytem że szok :-(

za mną już chodzą od dłuższego czasu i coś czuję że jutro dojdą :-p:tak:

A Marcelka po szczepieniu ok, znowu się napłakałyśmy :-( waży 5970g i jest git :tak: wreszcie wróciła moja dr z urlopu, jeden rzut oka na prawie wygojoną rączkę i zerknięcie do buźki i diagnoza natychmiastowa, liszaj i pleśniawki nadal są, więc najprawdopodobniej mała ma gdzieś w przewodzie pokarmowym siedlisko grzybicy i mam jej dawać nystatynę do picia a jak po 5`ciu dniach nie zejdzie to mam przyjść po coś silniejszego na f chyba, a rączkę dobrze że smarowałam clotrimasolum a nie jak mi kazali hydrocortisonem
Dawid dostał zwolnienie z w-f`u do 20 października bo nie może tej nogi po zapaleniu stawu tak obciążać bo może się odnowić, szkoda że tamte mi nie powiedziały tego, fakt że mówiłam mu żeby się oszczędzał ale to tylko dzieciak i nie sądzę że posłuchał a tak to wie że nie może biegać i skakać :-)

to chyba tyle

ach jeszcze Wam powiem, że załamana jestem bo Majka coraz gorzej ma z ortografią i czytaniem a parę dni temu dostała jedynkę z matematyki, bo nic nie zrozumiała z tłumaczenia pierwszeństwa działań ale tu chyba coś nie tak z panem od matematyki bo połowa dzieci dostała lacze :sorry2: no nic muszę się zabrać za nią tylko nie wiem kiedy i jak, ech

na ostatnim widać do świństwo na jej rączce, na trzecim ja z małą z imprezy urodzinowej babci M :tak: a na pierwszym konomaniacy ;-) nie wiem czemu tak od tyłu poleciałam hihi no i czemu fotki są takie wykręcone na różne strony :sorry2: ale chyba widać ok
DSC_1170.jpgDSC_1175.jpgDSC_0978.jpgDSC_1109.jpg

Załączniki

• DSC02133.jpg
    DSC02133.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_1170.jpg
    DSC_1170.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_1175.jpg
    DSC_1175.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0978.jpg
    DSC_0978.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_1109.jpg
    DSC_1109.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Aniu ech szkoda słów :-(, już nie wiem co powiedzieć :-(, moje wszystkie kciuki zacisniete za to aby udało sie w banku z tym zaświadczeniem co m dostał ,daj znać .

Zdjęcia super ,dobrze ze jest już wasza lekarka ,oby szybko doprowadziła Marcelke do zdrowia ,a Marcelka to kruszynka ,moja lili jest młodsza a jakiś czas temu ważyła prawie 5500 ,pediatra nic ci nie mówiła ? Marcelka i dawid podobni do siebie i do Ciebie :-)

Do góry