reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Aniu, zagłosowałam na Twój gulasz:-)
wygląda smakowicie..

Dziewczyny jakaś tu jesienna deprecha nas chyba ogarnia..
Staram się nie dołować, ale tak szaro za oknem.. i ciągle spać sie chce...
Mam nadzieję, że już wkrótce to minie..
pozdrawiam Was Dziewczyny;-)

Basiu masz rację jakas deprecha ,u mnie na szczęście pogoda fajna ,ale ze zdrowiem wiecznie coś nie tak i tak jak w życiu wiecznie jakieś kłopoty ,głównie finansowe :-(.

Byłam u psychiatry ,dostałam kilka wskazówek ,więc działamy .

Kate kciuki za Twoje badanie i wyniki...
Dorota przykro mi z powodu awarii auta, dobrze, ze hormony masz,
ania zaglosowane, pozniej zrobie to z reszty urzadzen ;-)

a ja zla jestem pralka mi padla, zmywarka cos ostatnio strajkuje, w aucie cos piszczy, a tu chrzciny za pasem i masa innych wydatkow :wściekła/y:
pozdrawiam was serdecznie

hej

DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNKI KOCHANE JESTEŚCIE :-)
jak będziecie chciały robić ten gulasz to oryginalny przepis jest bez suszonych pomidorków, musiałam je dodać na potrzeby konkursu :-p:cool2:

wyobraźcie sobie że cała akcja kredyt stoi w miejscu bo szef M złośliwie nie chce mu dać zaświadczenia o dochodach za to że jest na chorobowym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: skur.......... jeden, tak to jest jak się ma za szefa rozpieszczonego jedynaka nadzianych rodziców :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dorota ale pech z tym Waszym samochodem :no:

jutro idę z Marcelką na szczepienie :-( bidulka znowu się nacierpi :-(

martika co to u Ciebie strajk AGD???!!
basiaw a u mnie pogoda całkiem, całkiem, jutro podobno też ma być ładnie :-)

1412836975200.jpg

Załączniki

• 1412836975200.jpg
    1412836975200.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 42
hej
u mnie czarna seria zdarzeń ciąg dalszy :wściekła/y::-( M nie dostanie zaświadczenia :szok: bo.......... nie, bo nie musi mu wystawiać i koniec.
Dorota jak on wróci do pracy to ma albo aneks do umowy na pół etatu albo wypowiedzenie! tak czy tak po kredycie, musi ciągnąć zwolnienie żeby wpływy na konto ewentualnie były bo może jeszcze z tego pociągniemy ale kiedy dadzą mu wypłatę to też nie wiadomo bo to ich widzi mi się bo raz jest pierwszego, raz trzynastego i tak te prywaciarze robią sobie co chcą!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja już nie wiem co robić, załamałam się :-:)-:)-:)-:)-(

dziękuję z głosy

reklama
aniu wspolczuje, zlosliwy ten pracodawca, masakra, wiesz co zauwazylam, ze kurcze czesto tak jest, ze Polak, polakowi wilkiem :wściekła/y: byle na zlosc, byle utrudnic, dokopac :wściekła/y:co mu zalezy? nie on bedzie splacal ten kredyt. Dziwnie a w umowie nie ma daty do kiedy wyplata ma zostac zrobiona?
kciuki by Marcelka dobrze zniosla szczepienie.jak tam plama na raczce? zniknela?
basia nie dajemy sie jesieni, u mnie jeszcze 25 stopni po poludniu i slonko :tak:ale mozna czasem zwariowac, ja wczoraj to pol dnia z bankiem walczylam heh bo przelew online musialam zrobic a mi karte z tanami zablokowalo, mtany na komorke przyjsc nie mogly bo zmienilam numer i problem bo bez itanow z karty, nowej kom. nie moge aktywowac i ciagle problemy masakra w koncu jakos po paru godzinach walki udalo im sie itany odblokowac chyba mieli mnie dosc :-D
no tak u mnie strajk agd, dzis jade po pralke, bo jeszcze chwila i ja zostane bez ubran ;-) bo dziewczyny maja pelne szafy :zawstydzona/y: a ja tu mnie mala opluje, tu uleje na mnie itp wiecie jak to jest ;-)
dorota no niestety, zwykle tak bywa jak sie sypie to po calosci i zawsze wtedy kiedy nie powinno :wściekła/y:slicznosci Lilkowe a jak tam rehabilitacja ? pewnie sa duze postepy :tak:jak starszaki daly cos te rady psychologa?

a to moja lala

Ostatnia edycja:
Do góry