reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
lenka Marcelka dziękuje za buziaczki :-) wygląda na to że dobrze się czuje, więcej śpi ale jak się budzi to nie marudzi bardziej niż normalnie, czyli prawie w ogóle ;-)
poziomki a może Ty masz rację bo często jej nawet z jednej nie wystarcza i z drugiej dojada a teraz jak więcej spała to cycki mam pełne, obyś miała rację bo jakoś mi tak nie dobrze z tą myślą o butelce :-(

Moja lilianna nie ma kolek takich typowych bo kółka to płacz kilka godzin ,zazwyczaj wieczorem i conajmniej 3 razy w tygodniu . Moja dużo pierdzi i przed pierdem kręci sie ,wiezga ,trochę marudzi i zaraz jest baczek i ulga .
W aptece dała mi dicoflor to żywe kultury bakteri ,i licze ze jej to pomoże :-).

Ale mialam dziś dzień towarzyski :-), rano sąsiadka przyszła z dziecmi, później na placu z 2 kolezankami sobie poklachalam ,wracając do domu inna zaprosiła mnie na kawę . A jeszcze później inna dzwonila abym przyszla :-).

Dzień udany :-).

Poziomki to ja życzę abyście wszystko sprawnie w Pl załatwili .

Kate dzięki. Napewno powiem lekarce aby wpisała to do książeczki .

Aniu biedna Marcelka :-(, ale dobrze ze dobrze sie czuje ,kurcze niedobrze ze mało przytyla ,oby bylo tak jak Poziomki mówi i oby bylo ok , powiem ci ze ja tez mam alergie na słowa ze miałabym dokarmic mała butla :-(, obyscie tego nie musiały :-), 3 mam kciuki .

hej
Ania u mnie koło 3 miesiąca zawsze tez był zastój, poźniej pokarm wracał
Stefa kiedy jedziesz do Rabki po Adriana?
Lenka jak mój jeden gdzieś pojedzie to spokój w domu aż dziwnie
Dorota powinnaś iść z małą do lekarki żeby wpisałą odczyn poszczepeinny
w kartę nie książeczke, to jest bardzo ważne,
nie będe Cie straszyć ale moja koleżanka po identycznej sytacji jak z Twoją Lili ma dziecko
opóźnione w rozwoju, efekt poszczepienny,
a Sam Simplex pomga równiez na takie sytuacje jakie ma Twoja Lili
poziomki czyli czekają Cie krótkie przymusowe wakacje

Ja mam dzisiaj dużo pracy, 6 przesyłek wczoraj przyszło,
z najmłodszym musze jechać jeszcze do fryzjera bo już prawie na oczy nie widzi

Kate ok pójdę ,to straszne co spotkało Twoja znajoma ale ja jestem dobrej myśli bo inaczej być nie moze ze z lilia jest i bedzie wszystko dobrze .U mojej jeszcze po tym płaczu i śnie zrobiła wielka kupę i od tamtego momentu już bylo ok ,i luska zachowywała sie tak jak zawsze :-)

Nie dalej jak wczoraj u kolezanki luska śmiała sie i gadala :-), dziś rano tez super sie posmialysmy ,ogólnie ona robi sie już taka fajna ,kumata i wogóle :-).

Dziś w planach zakupy ,plac zabaw ,obiad i spotkanie z koleżanka :-).

Miłego dnia

hej dziewczyny

powiem Wam że już mam zrypany humor na dziś i to zdrowo :dry: rano zadzwoniła matka tej dziewczyny od mieszkania co chcemy kupić z pretensjami że to tak długo trwa, że ją to nie obchodzi, że to okres wakacyjny i że pracownicy banków są na urlopach, one nie będą czekać w nieskończoność itp więc M jej powiedział że za te miesiące co lecą od stycznia czyli 8 zapłacimy jak za wynajem a nie jak miało być że cena się o to pomniejszy, więc trochę spuściła z tonu ale przez to my jesteśmy 8 tyś w plecy i zaraz będzie kolejny :no: mam dość, jak M wróci z pracy to musimy pogadać co i jak

czesc laski
nie ma mnie ale ja prawie wcale nie siędzę na kompie a jak mam chwile to Dominika okupuke laptopa

ja tak króciótko o sobie,że od września ide do pracy na pół etatu, będe uczyć moją dominike, stresa mam jak cholera,bo kupa znajomych dzieci i rodziców, no ale jakos musze dać radę:)Kacperek zostaje z tesciowa- mam nadzieje,że sie dogadamy:)
Odstawiłam Kacperka od piersi juz i przesypia mi w zasadzie nocki:) ogólnie to juz jestem zmęczona siedzeniem z dzieciakami w domu, ale jeszcze tydzień:)

muszę juz zmykać.....pozdrawiam

reklama
Do góry