reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dziękuję za kciuki!!!
Jestem po wizycie, TORBIELI NIE MA!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
W lewym jajniku pęcherzyk dominujący wielkości 12mm, śluzówka macicy 12mm.
Kolejna kontrola za miesiąc, bo miałam przyjść w 5dc ale gina nie było a dziś 10dc, więc gin nie wie czy ta śluzówka to odpowiednia do dnia cyklu czy też dalej coś tam jeszcze zalega (bo ostatnio coś tam jeszcze zalegało.

Na razie tyle, bo muszę ogarnąć mieszkanie.
Buziaki dla Wszystkich!!!

reklama
Witajcie

Aniu super ze weekend udany :-), a Majka widać nieźle kombinuje hi .

Kate dokładnie najważniejsze ze weekend udany :-).

Poziomki a dlaczego musisz jechać do Pl ?

Doris super wieści od gina :-), kciuki mocno zaciskam.

Moja luska waży 4,5 kg i miala dziś pierwsze po szpitalu szczepienie, po nim jest strasznie ona płacze mi strasznie już od 3 godz :-(

dorota a to jest taki normalny płacz, czy krzyk, pisk nieustający, bo jest coś takieho jak nie utulony płacz po sczepioeniu, poobserwuj ja troszke

Ostatnia edycja:
dorota i jak Luśka? lepiej? Ja jutro idę z moją na kolejne szczepienie znowu obie będziemy cierpieć :-(

doris super, cieszę się bardzo :-)

poziomki
a co się stało?

Doris dzieki za telefon :-)
LENKA I ANIU dziekuje za troske .

LENKA obserwowalam ja i jest ok ,te 3 godziny to byl koszmar,nie pomagalo nic a przedewszystkim cycek nawet nie pomagal,pierwszy raz nie wiedzialam co z wlasnym dzieckiem zrobic .Pozniej jak sie przespala to juz bylo lepiej ,ten straszny placz juz nie przyszedl .

Nocka prawie cala na cycu bo i gazy jej szly i widac bylo ze nozka ja boli po szczepieniu :-(

Nie umiem sobie tez poradzic z jej gazami,ona typowych kolek nie ma ale przez caly dzien puszcza bolace baki ,jak idzie jej baczek to poplakuje delikatnie ,kreci sie ,wierci ,wierzga i ulga jest jak juz pierdek pojdzie ,espumisan nie pomaga a wrecz mysle ze szkodzi bo dzieki niemu gazow jest wiecej a to one ja mecza najbardziej.,czytalam teraz troche i znalazlam nazwe lekow ktore zmniejszaja gazy i mysle aby cos dzis kupic i stosowac np tydzien czy dwa i mam nadzieje ze bedzie lepiej a jak nie to probowac cos innego ,wczoraj zapomnialam o tym pediatrze powiedziec , chce jej jakos pomoc bo biedna meczy sie strasznie :-(.

ANIU ja pod koniec wrzesnia mam kolejne szczepienie :-(,wspolczuje dzisiejszego waszego szczepienia i 3 mam kciuki abyscie jakos to przezyly ,zwlaszcza Marcelka .Ja wczoraj na ostatnim ukluciu tez sie prawie rozplakalam widzac jak moja kruszynka tak strasznie plakala,ona az sie zanosila i az bordowa na twarzy byla :-(.

Dzis wiekszych plnow brak ,do kolezanki sie wybieram i kilka godzinny wypad na dwor planuje :-)

milego dnia

Aha z oliwka zas noce zaczynaja sie koszmarne ,tzn jej zasypianie ,juz nie mam sil :-(,naprawde nie dosc ze w dzien jest ona strasznie absorbujaca to zasypianie doprowadza mnie do nerwizy i moich lez .No to sie pozalilam ,hihihiihiihih.

hej
Dorota zgłoś to do lekarza, niech wpiszą w kartę objawy jakie mała miał po szczepieniu,
to jest ważne,niech wpiszą jako odczyn poszczepienny
na kolki pomaga sab simplex jak chesz to mam ten oryginalny niemiecki do sprzedania

reszę napiszę później , dzieci mnie wołają

hej

powoli wracam do rzeczywistosci jutro do pracy, jak mi sie nie chce.
Kate a my dzis w Twoich okolicach :) no prawie kolo Rabki, Adik na wakacje do mojej babci jeszcze przyjechał

ogolenie to jestem jakas zakrecona po wakacjach hehe chyba mam depresje dlaczego my musimy zyc w takim kraju bez slonca ? ehh

poziomki to moze wtedy zlot zrobimy ! i bedziesz na ile wpadasz?

misiarska jak zdrowko?

ania popatrz jak sie malz stara taki spontan najlepszy hehe

doris ja 3mam kciuki za fasolke :)

do potem moje kochane !

Hej, musimy do Pl pojechac bo mamy papierologie do załatwienia.

Dostałem dzis list ze chca mi wymówic ubezpieczenie od samochodu bo jest zaległosć 3 miesiezna:wściekła/y: okzauje sie ze pieniazde wychodziły z banku i wróciy:wściekła/y:

Dorota Kate ma racje,zgłoś to lekarzowi.

Stefa wypoczęta? Zdjęcia na fb PIEKNE!!

Cześć
ale się moje maleństwo na krzyczało, na płakało i na piszczało w gabinecie :-:)-:)-( fajnie że pogoda u mnie się poprawiła to spacerowałam i myszka spała ponad 2 godziny, obudziła się, zjadła i znowu zasnęła :-(
mało przybrała na wadze i mam podejść do przychodni na kontrolę za około 2 tygodnie i jak będzie mniej niż 200g na tydzień to albo dostanie dodatkowo jedną butlę albo jakiś "obiadek" co by ominęła jedno karmienie cyckowe żeby się mleko nazbierało,a jeszcze mówiła wczoraj M że czuję jak bym miała mniej pokarmu :-( eh

stefaa zawsze taki powrót do codzienności jest trudny a co dopiero powrót z raju ;-)

dorota moja Majka miała straszne kolki i espumisan też nie działał :no: i teraz na wszelki wypadek kupiłam te krople, o których kate napisała "sab simplex", całe szczęście jeszcze nie musiała i użyć ale czytałam opinie mam i podobno są rewelacyjne :tak:

reklama
stefa no czas wracac do codziennosci, opowiadaj jak było

poziomki lecicie cała rodzina?

ania ucaluj Marcelkę, jak się czuje teraz, a tego wypadu nad morze to zazdroszczę

jaką mam ciszę w domu, chłopcy pojechali na noc do dziadków
spokojnej nocy

Do góry