reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ania - to ci niespodzianka :-) Miłego wypoczynku ;-) Fletów współczuję... No i nie przejmuj się gadaniem. Niestety tak to z niektórymi jest.

poziomki - ty to dzielna kobieta jesteś... Sama remont robisz... :-) U mnie teraz sezon smarkaty. Wszyscy zakatarzeni są... Łącznie z dziewczynkami - ich pierwszy katarek. A paznokcie też zaczęłaś sama robić żelem?

annaoj - dziękuję:-) Ja jeszcze nic dzieciakom do przedszkola nie kupiłam.... Chyba czas zacząć...

lenka - ja z pomidorów i papryki robię sos ljutenice. Jest rewelacyjny, gdy nie masz pomysłu na obiad, a np z niedzieli zostaną ci kotlety schabowe. Powodzenia w robieniu przetworów :-)

kate - ty masz szczęście z tym spaniem Alana.... Cały czas Ci to powtarzam :-)

dorota - super dziewczyny. Dla moich wiercipiętek taka mata byłaby za mała...

U nas dziś kiepsko zdrowotnie. Od 3 dni Filip ma katar. 2 dni temu dołączyła Nadia. Wczoraj dziewczyny i mój mąż a na końcu dzisiaj ja. Dziś miałam napęd: posprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam pranie i poprasowałam. No i w międzyczasie zajmowałam się całą czwórką, bo mój m wrócił z pracy około 18.
Czekamy dziś na przyjazd teściów. Postanowili nas odwiedzić na długi weekend. Także miłego długiego weekendu dziewczynki :-)

reklama
Poziomki szacun dla Ciebie :-), właśnie co z waszymi staraniami ?

Doris no to jak urodzisz dzidzie a mata nie będzie zniszczona to ja Ci ja sprezentuje :-), 3 mam kciuki za wasze staranka :-).

Misiarska zdrowia dla was wszystkich i takie pytanie ,na codzień jesteś sama z dziecmi ? M pewnie cala dnie nie ma ? I jak sobie radzisz ? Bo ja jestem przekonana ze wyśmienicie :-).

Dziadki pojechali do domu :-(, jakoś przykro :-(.

My z m dziś w mysłowicach zaszaleli i korzystajac ze jest z nami tylko spiaca luska to poszliśmy na mieście coś zjeść ,fajnie tak raz na ruski rok wyjść gdzieś samemu :-), nie licząc Luski. Ale naprawdę niby nic takiego ale super sprawa tak czasem samemu do restauracji iść :-).

Misiarska zdrowka, jagoda mi pierwszy raz sie rozchorowała jak miała niecałe 2 miesiące.
Robię zelowe i akrylowe, dzięki paru klientkom wszystko mam dla siebie za free:D

Doris teraz plany zawodowe wzięły gore, a po implancie zaczęłam sie bardzo złe czuć i miałam @ co 2-3 tyg

Dorota lubię zabawki fishera bo sa mie do zdarcia:)

Doris ja ogólnie po zastrzyku ok ,nic mi po nim tak to nie dolega ,ale miala mi @ po nim zanikać a ja od tygodnia po zastrzyku non stop mam @ i to obfita . Ogólnie jestem zła bo najpierw 6 tygodni pologu czyscilam sie ,tydzień przerwy i teraz non stop @ ,no i trochę sie martwię bo ja mam anemie a @ obfita . Gdyby nie ta @ to byloby wszystko super :-)

Hej. Wpadam tak na szybko się zameldować :) jechaliśmy w ciemno bez noclegu do Krynicy morskiej a na miejscu się okazało ze jest koncert mroza i jakiś jeszcze w sobotę wiec nic wolnego nie ma w obrębie ho ho i jeszcze dalej do Gdańska ale o 21:30 znaleźliśmy Orzechowy Dworek w Nowym Dworze Gdańskim :) i tak nam się spodobał ze zostaniemy w nim do niedzieli. Marcelka jak zawsze i wszystko dzielnie znosiła niewygodny choć przekichala się dwa razy na wylot ale spoko ubranek mam tyle ze wystarczy :)

Dorota mata bardzo fajna

poziomki ja też lubię fisher prisa ze względu na jakość choć cena odstrasza :/ eh gdybym miała bluzek to bym na pazurki pojechała ;) dobrze że już zdrowo u Ciebie

Resztę gorąco pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witam

Aniu cieszę sie ze u was wypad weekendowy dobrze sie rozpoczął :-), oby tak dalej :-).

U nas wczoraj dzień wolny od pracy M i dzień bardzo fajnie w plenerze spędziliśmy :-).

Dziś M w pracy a ja sama z dziecmi, Dziadki w czwartek pojechali .
Jutro m ma wolne ale idzie na urodziny do swojej Oliwi ,dziś pojedziemy po jakiś prezent dla 8 latki .

Pozdrawiam

Hej.
Weekend pełen wrażeni zakończony ale baterie naładowane choć słońca nie było za wiele i przelotnie padało :dry:
Marcelka to złote dziecko, była tak grzeczna i kochana że naprawdę takich bobasków mogę mieć całą gromadkę :tak:

Orzechowy Dworek super nadaje się na zlot :tak: 2 hektary ogrodzonego pola, plac zabaw, stołówka, bilard i piłkarzyki itp
Orzechowy Dworek Noclegi Agroturystyka Na
U straszaków też ok, Majak uknuła niezły plan :dry: psociła się Dawidowi a ten broił i płakał że chce do domu, a jak usłyszała że wtedy wrócą oboje: on za brojenie a ona za psocenie to ją zatkało, powiedziała: "a to ja nie wiedziałam że to tak" i od tego dnia jest spokój :tak: mała cwaniara :sorry2:

reszta później bo mała domaga się mamusi :-)

witam
czas wrócić do rzeczwistości po długim weekendzie,
co prawda nigdzie nie wyjeżdzaliśmy,
ale czas szybko i fajnie zleciał, wczoraj byliśmy u mojej babci i cioci popłudniu

Ania super, ze zadowolona jesteś z wyjazdu,
a co do zlotu miej litość od mnie to 700 km

Stefa czy Ty już w pacy jesteś??

pozdrawiam wszystkich !!

reklama
Jestem i ja:)
Ania cieszę sie ze z wyjazdu jesteście zadowoleni:)

Kate najważniejsze ze miło spędzony, nieważne gdzie:)

Ja muszę szukać promu do Pl na 2 polowe września bo musimy pojechać... A chce mi sie...

Do góry