reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ania - to ci niespodzianka :-) Miłego wypoczynku ;-) Fletów współczuję... No i nie przejmuj się gadaniem. Niestety tak to z niektórymi jest.

poziomki - ty to dzielna kobieta jesteś... Sama remont robisz... :-) U mnie teraz sezon smarkaty. Wszyscy zakatarzeni są... Łącznie z dziewczynkami - ich pierwszy katarek. A paznokcie też zaczęłaś sama robić żelem?

annaoj - dziękuję:-) Ja jeszcze nic dzieciakom do przedszkola nie kupiłam.... Chyba czas zacząć...

lenka - ja z pomidorów i papryki robię sos ljutenice. Jest rewelacyjny, gdy nie masz pomysłu na obiad, a np z niedzieli zostaną ci kotlety schabowe. Powodzenia w robieniu przetworów :-)

kate - ty masz szczęście z tym spaniem Alana.... Cały czas Ci to powtarzam :-)

dorota - super dziewczyny. Dla moich wiercipiętek taka mata byłaby za mała...

U nas dziś kiepsko zdrowotnie. Od 3 dni Filip ma katar. 2 dni temu dołączyła Nadia. Wczoraj dziewczyny i mój mąż a na końcu dzisiaj ja. Dziś miałam napęd: posprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam pranie i poprasowałam. No i w międzyczasie zajmowałam się całą czwórką, bo mój m wrócił z pracy około 18.
Czekamy dziś na przyjazd teściów. Postanowili nas odwiedzić na długi weekend. Także miłego długiego weekendu dziewczynki :-)

reklama
Poziomki szacun dla Ciebie :-), właśnie co z waszymi staraniami ?

Doris no to jak urodzisz dzidzie a mata nie będzie zniszczona to ja Ci ja sprezentuje :-), 3 mam kciuki za wasze staranka :-).

Misiarska zdrowia dla was wszystkich i takie pytanie ,na codzień jesteś sama z dziecmi ? M pewnie cala dnie nie ma ? I jak sobie radzisz ? Bo ja jestem przekonana ze wyśmienicie :-).

Dziadki pojechali do domu :-(, jakoś przykro :-(.

My z m dziś w mysłowicach zaszaleli i korzystajac ze jest z nami tylko spiaca luska to poszliśmy na mieście coś zjeść ,fajnie tak raz na ruski rok wyjść gdzieś samemu :-), nie licząc Luski. Ale naprawdę niby nic takiego ale super sprawa tak czasem samemu do restauracji iść :-).

Misiarska zdrowka, jagoda mi pierwszy raz sie rozchorowała jak miała niecałe 2 miesiące.
Robię zelowe i akrylowe, dzięki paru klientkom wszystko mam dla siebie za free:D

Doris teraz plany zawodowe wzięły gore, a po implancie zaczęłam sie bardzo złe czuć i miałam @ co 2-3 tyg

Dorota lubię zabawki fishera bo sa mie do zdarcia:)

Doris ja ogólnie po zastrzyku ok ,nic mi po nim tak to nie dolega ,ale miala mi @ po nim zanikać a ja od tygodnia po zastrzyku non stop mam @ i to obfita . Ogólnie jestem zła bo najpierw 6 tygodni pologu czyscilam sie ,tydzień przerwy i teraz non stop @ ,no i trochę sie martwię bo ja mam anemie a @ obfita . Gdyby nie ta @ to byloby wszystko super :-)

Hej. Wpadam tak na szybko się zameldować :) jechaliśmy w ciemno bez noclegu do Krynicy morskiej a na miejscu się okazało ze jest koncert mroza i jakiś jeszcze w sobotę wiec nic wolnego nie ma w obrębie ho ho i jeszcze dalej do Gdańska ale o 21:30 znaleźliśmy Orzechowy Dworek w Nowym Dworze Gdańskim :) i tak nam się spodobał ze zostaniemy w nim do niedzieli. Marcelka jak zawsze i wszystko dzielnie znosiła niewygodny choć przekichala się dwa razy na wylot ale spoko ubranek mam tyle ze wystarczy :)

Dorota mata bardzo fajna

poziomki ja też lubię fisher prisa ze względu na jakość choć cena odstrasza :/ eh gdybym miała bluzek to bym na pazurki pojechała ;) dobrze że już zdrowo u Ciebie

Resztę gorąco pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witam

Aniu cieszę sie ze u was wypad weekendowy dobrze sie rozpoczął :-), oby tak dalej :-).

U nas wczoraj dzień wolny od pracy M i dzień bardzo fajnie w plenerze spędziliśmy :-).

Dziś M w pracy a ja sama z dziecmi, Dziadki w czwartek pojechali .
Jutro m ma wolne ale idzie na urodziny do swojej Oliwi ,dziś pojedziemy po jakiś prezent dla 8 latki .

Pozdrawiam

Hej.
Weekend pełen wrażeni zakończony ale baterie naładowane choć słońca nie było za wiele i przelotnie padało :dry:
Marcelka to złote dziecko, była tak grzeczna i kochana że naprawdę takich bobasków mogę mieć całą gromadkę :tak:

Orzechowy Dworek super nadaje się na zlot :tak: 2 hektary ogrodzonego pola, plac zabaw, stołówka, bilard i piłkarzyki itp
Orzechowy Dworek Noclegi Agroturystyka Na
U straszaków też ok, Majak uknuła niezły plan :dry: psociła się Dawidowi a ten broił i płakał że chce do domu, a jak usłyszała że wtedy wrócą oboje: on za brojenie a ona za psocenie to ją zatkało, powiedziała: "a to ja nie wiedziałam że to tak" i od tego dnia jest spokój :tak: mała cwaniara :sorry2:

reszta później bo mała domaga się mamusi :-)

witam
czas wrócić do rzeczwistości po długim weekendzie,
co prawda nigdzie nie wyjeżdzaliśmy,
ale czas szybko i fajnie zleciał, wczoraj byliśmy u mojej babci i cioci popłudniu

Ania super, ze zadowolona jesteś z wyjazdu,
a co do zlotu miej litość od mnie to 700 km

Stefa czy Ty już w pacy jesteś??

pozdrawiam wszystkich !!

reklama
Jestem i ja:)
Ania cieszę sie ze z wyjazdu jesteście zadowoleni:)

Kate najważniejsze ze miło spędzony, nieważne gdzie:)

Ja muszę szukać promu do Pl na 2 polowe września bo musimy pojechać... A chce mi sie...

Do góry