reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Aniu czyzbys sie czepiala ? :-).
Czuje sie dobrze , skutków ubocznych uciążliwych brak ,choć zauważylam u siebie po zastrzyku zgage i zwiększony apetyt.
O aucie nawet nie mów ,wycenaa całej naprawy to 1000 zł :-( .

reklama
Ania- zatem ja też się piszę na zjazd skoro rozdajecie przepisy :-) kate-będę musiała się uśmiechnąć do ciebie o przepis na gofry. Lenka-słyszałam o twoich ciastach, piszę się na przepisy ;-) stefaa - ja jestem niezła w pakowaniu, w końcu przez 12 lat nieustannego pakowania opracowalam metodę ;-) U nas dziś 28 stopni, wiec wybieramy się na piknik do parku. Spakujemy koce, jedzonko :-) zatem miłego dnia kochane

hej
głowa mnie boli :eek:
M cały dzień w pracy a ja nie wiem co ze sobą począć ech szkoda że jak zwykle oznajmił mi to w piątek wieczorem :dry:

byłam wczoraj z reklamacją sukienki z H&M bo po praniu się wstąpiła o jakieś 40 cm :sorry: i oddali mi kasę na karcie podarunkowej, szkoda bo fajna była, no cóż chyba muszę tam kupować m i po praniu będą na mnie dobre ;-) kurcze mam jeszcze dwie, jeszcze nie prane :dry:

misiarka lenki ciasta to poprostu mistrzostwo, zresztą jak sama lenka, wyobraźcie sobie, że przyjechała z jednym a drugie na miejscu zrobiła plus szyszki :tak: perfekcyjna pani zlotu ;-):tak:
uchyl rąbka tajników pakowania :-)
Aniu czyzbys sie czepiala ? :-).
Czuje sie dobrze , skutków ubocznych uciążliwych brak ,choć zauważylam u siebie po zastrzyku zgage i zwiększony apetyt.
O aucie nawet nie mów ,wycenaa całej naprawy to 1000 zł :-( .
Dorotka kochanie nie zaczynaj ;-) ja się nikogo nie czepiam ja tylko mówię :tak:
o Fu.......... !!!!! będziecie naprawiać?

hej
przepis na gorfy dla każdego w Zakopcu na następnym zlocie
a to ciasta Lenki i inne pysznosci, tylko niektóre bo było duzo więcej

Ale bym wszamala to jeszcze raz: ) dzieciaki ciągle domagaja się szyszek!! Więc będę musiała przysiąść: )

Lenka nas jeszcze uraczyla bita smietana i pyszna polewa czekoladowa: )

aż mi ślinka leci na wspomnienie smaków :-p

polewa oł yeah

a ja już mam gofrownicę do odbioru :-D:tak::-D jupi jupi tylko dzieci jeszcze do jutra u teściowej ale to nic zrobię i dziś i jutro..... takich gofrów nigdy za dużo ;-)

Aniu czyli sie czepiasz hi hi :-), ( chyba wiesz ze żartuje ) . Dobrze ze kasę oddali . Hmmm gofry dziś robisz powiadasz ? To zrób więcej wpadam do Ciebie dziś na gofry :-) ( to już nie żart hi )
Jeśli chodzi o auto to chyba będziemy robić ,ja dam 600 zł a resztę M od szefa będzie kombinowal , obsadamy
Aniu i jak glowa ? Mnie na szczęście glowa po tym zastrzyku nie boli ,a tego bałam sie najbardziej . Tylko bym jadła i jadła i wczoraj smialam sie do M czy będzie mnie kochał jak będę grubą he he ,to swietdzil ze bedzie więcej wtedy mnie do kochania hi . Aniu mój codziennie 6 dni w tygodniu wychodzi po 7 i wraca kolo 19 .

Misiarska to super dzień wam sie szykuje :-).

Ale smakołyków mialyscie na zjeździe :-).

Ja z dziecmi już po 1 placu ,już po obiedzie ,kolo 16 idę zaś na plac ,wcześniej siedzialysmy na kodu na trawce z koleżanka a dzieci sie bawiły :-).

ja też bym zjadła, pyszności
my właśnie pojedliśmy gofrów z dżemem i śmietaną
Ania taką samą masz gofrownicę?
Lenka napisz dokładnie jak ta polewe zrobić

Właśnie skonczylam sprzątać: ) uff jak gorąco!!

Pędzimy na urodzinowego grilla szwagra: )

Właśnie lenka daj przepis na polewę i szyszki

reklama
Do góry