reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej
wstałam o 10:30 a mój dzidziuch jeszcze śpi :sorry: były pobudki o 5 i 8 i trzeba było odespać ;-)

dzisiaj u mnie bez słońca póki co i jakoś tak chłodek przez okno wlatuje może się uda odsapnąć od upałów

dorota i jak się czujesz?
zastrzyk może i wygodny ale ja tam też wolę łykać tabsy bo w każdej chwili możesz odstawić i po problemie a tak to męczysz się później jeszcze przez parę miesięcy :no: a jak widać żadna metoda nie daje 100% gwarancji ;-)

reklama
Witajcie u mnie tez lekki chłodel , fajnie bo nie ma takiego upału ,ja właśnie na placu zabaw jestem i jest cień bardzo przyjemny .

Aniu dzięki ,czuje sie jak narazie dobrze ,czuje sie normalnie :-), narazie skutków ubocznych brak ,i oby tak zostało :-). Ja kiedyś bralam tabletki i bylo ok , mam nadzieję ze i przy tych zastrzykach będę zadowolona, grunt to dobre nastawienie :-).

Miłego dnia

dorota to oby cie wsio ominelo i nie bylo zadnych skótków ubocznych :tak:
Ania dokladnie ja mimo ze biore tabletki wiem ze jezeli tam na gorze jest dla mnie plan bym miala jeszcze dziecko to nic nie zrobie by temu uniknąc :tak: :-)

U nas dzis tez chlodek, deszczyk popadal :p dzieciaki juz zupe jedza bo zglodnieli :p a ja odpoczywam od upalów.... :-)

ale moja dzidzia dzisiaj czadu daje :eek: no niech jej będzie raz nie zawsze ;-)

liza dokładnie tak samo myślę :tak:
dorota to super i oby tak zostało

zaraz zbieram się do koleżanki na drugi koniec miasta, pogoda sprzyja bo jadę autobusem :)
m na kontroli rozrusznika, trochę się denerwuję żeby wszystko było ok

ania czyli będzie l4 :) będzie dobrze, w piłkę widziałaś jak dawał czadu :)

u mnie pochmurno miało być zimno ale jest ciepło, słyszałyście ile ma być w weekend :szok:ciekawe czy im się sprawdzi ..

a ja nie sprawdza;am pogody, u nas niby pochmurno a i tak ciepło a mogłoby popadać, posprztałam dziś wszytskie 5 pokoi , włącznie z oknami, jeszcze prasowanie zostało ale to na wieczór

ania a niech Marcela trochę pokrzyczy, za dobrze byś miała

hejka
wpadam na chwilkę, pudeł jeszcze kilka zostało, mam już dość. Jeszcze dzisiaj dzieciaki tak dały czadu, że padam.
Dorota jaka z Lili drobinka, ciekawe ile bedzie miała jak osiagnie wagę urodzeniową mojego Ptysia:-)
Ania zazdroszczę odespania, ach liczę, że może na urlopie się uda. Jak tam po kontroli.

uciekam

Liza, Ania dziękuję :-), pod wieczor glowa mnie rozbolala i cmi do teraz ,ale pogoda barowa sie u mnie zrobiła wiec liczę ze to przyczyna.

Aniu i jak z M ?

Moje dziś mega grzeczne :-).

Dobranoc

Annaoj a jaka to waga urodzeniowa Ptysia.

uff mój robokop ;-) działa jak trzeba, bateria wystarczy na jakieś 8-9 lat przy tej pracy :tak: więc git

Marcela obudziła się w połowie drogi na przystanek i wyobraźcie sobie nie spała całą drogę czyli 50 minut w autobusie i jeszcze u koleżanki z nami posiedziała po czym zasnęła dwa razy na 30 minut i teraz śpi od 20 minut :no:, a całą drogę patrzyła na wszystko i wszystkich wielkimi oczami mniej więcej tak :szok::-D

Stefaa, Kate, Lenka KUPIŁAM GOFROWNICĘ :tak::-D już czuję ten smak mmmmmmmmmmmmmmmm żeby tylko szybko dotarła

ania czyli będzie l4 :) będzie dobrze, w piłkę widziałaś jak dawał czadu :)

u mnie pochmurno miało być zimno ale jest ciepło, słyszałyście ile ma być w weekend :szok:ciekawe czy im się sprawdzi ..
póki nie załatwimy wszystkiego z kredytem to nawet na respiratorze a do pracy by chodził ;-) kondycję to fakt mają nasi chłopcy :tak:
nie widziałam pogody, mój coś mówił że jutro ma być 35 stopni :eek:

a ja nie sprawdza;am pogody, u nas niby pochmurno a i tak ciepło a mogłoby popadać, posprztałam dziś wszytskie 5 pokoi , włącznie z oknami, jeszcze prasowanie zostało ale to na wieczór

ania a niech Marcela trochę pokrzyczy, za dobrze byś miała
oj pokrzyczała dzisiaj bo coś bąki ją męczyły ale już git

reklama
Witajcie

Aniu cieszę sie ze Twój robokop ma baterie doladowane :-).
Marcela jest niezla :-), pamiętaj moze być już tylko gorzej hi zarcik :-).

My teraz właśnie cisniemy baki i to nie tylko hi ,co żeś matka zjadła bo dziecko Sie męczy :-(, pomagam jej cwiczac i naciskając nozkami brzuszek .

U mnie narazie szaro i ponuro ,mam nadzieję ze sie rozjasni . Od niedzieli ma być ponad 30 stopni .

Miłego dnia

Do góry