reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej
wstałam o 10:30 a mój dzidziuch jeszcze śpi :sorry: były pobudki o 5 i 8 i trzeba było odespać ;-)

dzisiaj u mnie bez słońca póki co i jakoś tak chłodek przez okno wlatuje może się uda odsapnąć od upałów

dorota i jak się czujesz?
zastrzyk może i wygodny ale ja tam też wolę łykać tabsy bo w każdej chwili możesz odstawić i po problemie a tak to męczysz się później jeszcze przez parę miesięcy :no: a jak widać żadna metoda nie daje 100% gwarancji ;-)

reklama
Witajcie u mnie tez lekki chłodel , fajnie bo nie ma takiego upału ,ja właśnie na placu zabaw jestem i jest cień bardzo przyjemny .

Aniu dzięki ,czuje sie jak narazie dobrze ,czuje sie normalnie :-), narazie skutków ubocznych brak ,i oby tak zostało :-). Ja kiedyś bralam tabletki i bylo ok , mam nadzieję ze i przy tych zastrzykach będę zadowolona, grunt to dobre nastawienie :-).

Miłego dnia

dorota to oby cie wsio ominelo i nie bylo zadnych skótków ubocznych :tak:
Ania dokladnie ja mimo ze biore tabletki wiem ze jezeli tam na gorze jest dla mnie plan bym miala jeszcze dziecko to nic nie zrobie by temu uniknąc :tak: :-)

U nas dzis tez chlodek, deszczyk popadal :p dzieciaki juz zupe jedza bo zglodnieli :p a ja odpoczywam od upalów.... :-)

ale moja dzidzia dzisiaj czadu daje :eek: no niech jej będzie raz nie zawsze ;-)

liza dokładnie tak samo myślę :tak:
dorota to super i oby tak zostało

zaraz zbieram się do koleżanki na drugi koniec miasta, pogoda sprzyja bo jadę autobusem :)
m na kontroli rozrusznika, trochę się denerwuję żeby wszystko było ok

ania czyli będzie l4 :) będzie dobrze, w piłkę widziałaś jak dawał czadu :)

u mnie pochmurno miało być zimno ale jest ciepło, słyszałyście ile ma być w weekend :szok:ciekawe czy im się sprawdzi ..

a ja nie sprawdza;am pogody, u nas niby pochmurno a i tak ciepło a mogłoby popadać, posprztałam dziś wszytskie 5 pokoi , włącznie z oknami, jeszcze prasowanie zostało ale to na wieczór

ania a niech Marcela trochę pokrzyczy, za dobrze byś miała

hejka
wpadam na chwilkę, pudeł jeszcze kilka zostało, mam już dość. Jeszcze dzisiaj dzieciaki tak dały czadu, że padam.
Dorota jaka z Lili drobinka, ciekawe ile bedzie miała jak osiagnie wagę urodzeniową mojego Ptysia:-)
Ania zazdroszczę odespania, ach liczę, że może na urlopie się uda. Jak tam po kontroli.

uciekam

Liza, Ania dziękuję :-), pod wieczor glowa mnie rozbolala i cmi do teraz ,ale pogoda barowa sie u mnie zrobiła wiec liczę ze to przyczyna.

Aniu i jak z M ?

Moje dziś mega grzeczne :-).

Dobranoc

Annaoj a jaka to waga urodzeniowa Ptysia.

uff mój robokop ;-) działa jak trzeba, bateria wystarczy na jakieś 8-9 lat przy tej pracy :tak: więc git

Marcela obudziła się w połowie drogi na przystanek i wyobraźcie sobie nie spała całą drogę czyli 50 minut w autobusie i jeszcze u koleżanki z nami posiedziała po czym zasnęła dwa razy na 30 minut i teraz śpi od 20 minut :no:, a całą drogę patrzyła na wszystko i wszystkich wielkimi oczami mniej więcej tak :szok::-D

Stefaa, Kate, Lenka KUPIŁAM GOFROWNICĘ :tak::-D już czuję ten smak mmmmmmmmmmmmmmmm żeby tylko szybko dotarła

ania czyli będzie l4 :) będzie dobrze, w piłkę widziałaś jak dawał czadu :)

u mnie pochmurno miało być zimno ale jest ciepło, słyszałyście ile ma być w weekend :szok:ciekawe czy im się sprawdzi ..
póki nie załatwimy wszystkiego z kredytem to nawet na respiratorze a do pracy by chodził ;-) kondycję to fakt mają nasi chłopcy :tak:
nie widziałam pogody, mój coś mówił że jutro ma być 35 stopni :eek:

a ja nie sprawdza;am pogody, u nas niby pochmurno a i tak ciepło a mogłoby popadać, posprztałam dziś wszytskie 5 pokoi , włącznie z oknami, jeszcze prasowanie zostało ale to na wieczór

ania a niech Marcela trochę pokrzyczy, za dobrze byś miała
oj pokrzyczała dzisiaj bo coś bąki ją męczyły ale już git

reklama
Witajcie

Aniu cieszę sie ze Twój robokop ma baterie doladowane :-).
Marcela jest niezla :-), pamiętaj moze być już tylko gorzej hi zarcik :-).

My teraz właśnie cisniemy baki i to nie tylko hi ,co żeś matka zjadła bo dziecko Sie męczy :-(, pomagam jej cwiczac i naciskając nozkami brzuszek .

U mnie narazie szaro i ponuro ,mam nadzieję ze sie rozjasni . Od niedzieli ma być ponad 30 stopni .

Miłego dnia

Do góry