reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hejka
u nas wczoraj burza była i dzisiaj w końcu fajne powietrze jest, a od jutra upał nieziemski. Będę miała "rozgrzewkę" przed wczasami;-) Jutro pan od remontu pomaluje nam wiatrołap i remont będzie skończony. Mam nadzieje, że przed wyjazdem będę miała wsio posprzatane. I oby do września, bo po miesiacu wakacji mam dość serdecznie. Stefaa mam pytanie - czyta Adrian przez wakację? Ja staram się zmuszać Igora, co by do września nie pozapominał wszystkiego i jest taki bunt i walka jak nie wiem. Ani bajki w TV ani tablet nie działa jako wabik:wściekła/y: Lenka a jak u Ciebie?

Dorota Ptyś się urodził z wagą 4050 i kawał mężczyzny z niego:-)
Ania cieszę się z dobrych wieści powiztyowych.

spadam Młodemu drugie śniadanie zapodać i na drzemkę go wrzucić.

reklama
hej,

u nas też dziś pochmurnie, trochę wytchnienia przed jutrem, ale, aż się boję. Mam w planach nas spakować zeby potem na wariata tego nie robić, musze jeszcze pare *******ke dokupic.. a jak będzie taki upał to nie wydole !!

annaoj Adi czyta codziennie wieczorem Damianowi bajkę, braciszki dwa kochane przerabiają teraz Króla Lwa :) Skończyli już ciekawostki o gadach i płazach. Chciałam mu dać jakaś taką ksiązkę do poczytania ale niestety w mojej biblioteczce same romanse ;) Mam nadzieje, że moj syn odziedziczył po mnie chęci do czytania, gorzej wygląda sprawa z Nadia, która nadal twierdzi, że do szkoły iśc nie chce :(

ania ciesze się, że z M wszystko wporządku, z respiratorem mówisz nawet będzie ganiał :D ojj TY nie dobra ! haha pozdrów rodzinkę od cioci Stefy :d haha :)

Witam kobitki drogie :-) U mnie życie pędzi. Jesteśmy w Amsterdamie od początku wakacji. Moja córcia wczoraj weszła na "jedyneczkę" do ubikacji i krzyczy "Mamo, mamo, choć tu szybko". Ja biegnę na złamanie karku. Ona do mnie "Mamo, mamo, chyba Filip zgubił kawałek siusiaka". Patrzę, a tam niespuszczone resztki "dwójeczki" mojego syncia. Myślałam, że padnę na miejscu.

Filip przechodzi ostatnio duży bunt. Wszystko jest na nie....

Dziewczynki coraz większe, nadal na piersi. Przewracają się w każdą możliwą stronę....

Stefaa - miłego pakowania się

annaoj - u nas troszkę lepiej, około 25 stopni. Za to w domu mam strasznie duszno....

zakupy zrobione, miałam zabrać się za leczo ale włączyłam kompa i zrobiła się 14 hihi

jeśli chodzi o czytanie to moja Majka jak miała alergię na książki tak teraz co wieczór czyta, nawet na zlot zabrała książkę i czytała :tak: bardzo się cieszę bo miała problemy z czytaniem i martwiłam się co to będzie od września

dorota rozrusznika się nie ładuje jak się w nim bateria wyczerpie to trzeba go niestety wymienić na nowy :-(
stefaa dzięki pozdrowię na pewno się ucieszą :tak: powodzenia w pakowaniu
misiarka witaj gratuluję osiągnięć dzieci :tak:

która przyjedzie mnie spakować ?

mam przogromną manie pakowanie wszystkiego co jest niepotrzebne, nigdy nie wiem jakie ubrania zabrać, najchętniej zabrałabym całą szafę, tak żebym miała z czego przebierać. A w praktyce wychodzi to potem tak, że chodzę w kilku bluzkach ! Ogólnie jestem troszkę zaniepokojona doniesieniami pogodowymi z Chorwacji, ponoć ciągle pada !! Dziewczyny 3majcie kciuki, bo mnie się marzy słońce!!!!!!!!!! :rofl2:

ania widziałam jak Majeczka czyta, moja Nadia za nią cały czas chodziła, żeby jej poczytała ;)

misiarska nooo nareszcie !

Melduje sie i ja:)
U nas mała przeprowadzka trojaczkow na dół bo sa nie do opanowania na górze. Poza tym Gabi śpi u bliźniaków wiec postanowiłam je zamknąć razem w większym pokoju dopóki nie zmienia zdania.

Corka mojego M pokochała tatusia na nowo.. Myśli ze go urobi jak babcie.

Stefa wszystko co chcesz spakować podziel przez pół:D

Misiarska przybijam piątkę, moje trzylatki to tez ciężki temat. Gratuluje wytrwałości z cycem:)

Ania fajnie by było wkoncu usłyszeć ze sie wprowadzacie &&&&&&&&

Kate podziel sie tym cudownym przepisem na gofry:D

Buziaki dla wszystkich :*

Aniu wiem wiem ,to był żart do Twoich słów ze bateria starczy na kilka lat ,stąd te moje słowa ze baterie doladowane :-). Poprostu wyrazilam swoje zadowolenie ze jest ok :-).

U nas ok .

reklama
Melduje sie i ja:)
U nas mała przeprowadzka trojaczkow na dół bo sa nie do opanowania na górze. Poza tym Gabi śpi u bliźniaków wiec postanowiłam je zamknąć razem w większym pokoju dopóki nie zmienia zdania.

Corka mojego M pokochała tatusia na nowo.. Myśli ze go urobi jak babcie.

Stefa wszystko co chcesz spakować podziel przez pół:D

Misiarska przybijam piątkę, moje trzylatki to tez ciężki temat. Gratuluje wytrwałości z cycem:)

Ania fajnie by było wkoncu usłyszeć ze sie wprowadzacie &&&&&&&&

Kate podziel sie tym cudownym przepisem na gofry:D

Buziaki dla wszystkich :*
Kate rozdaje przepisy tylko na zlocie więc jak chcesz przepis Kochana to na kolejny zlot musisz przybyć :tak::-)
oj też bym już chciała :tak:

to Twój M ma jeszcze więcej córek niż 5 z Tobą? ło matko ;-)

Aniu wiem wiem ,to był żart do Twoich słów ze bateria starczy na kilka lat ,stąd te moje słowa ze baterie doladowane :-). Poprostu wyrazilam swoje zadowolenie ze jest ok :-).

U nas ok .
ach, spoko, nie każdy musi wiedzieć co to jest rozrusznik :-)
jak się czujesz? jak autko?

stefaa stół, obrus, wszystko na środek i zawijasz :-D

Ostatnia edycja:
Do góry