reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hejka
u nas wczoraj burza była i dzisiaj w końcu fajne powietrze jest, a od jutra upał nieziemski. Będę miała "rozgrzewkę" przed wczasami;-) Jutro pan od remontu pomaluje nam wiatrołap i remont będzie skończony. Mam nadzieje, że przed wyjazdem będę miała wsio posprzatane. I oby do września, bo po miesiacu wakacji mam dość serdecznie. Stefaa mam pytanie - czyta Adrian przez wakację? Ja staram się zmuszać Igora, co by do września nie pozapominał wszystkiego i jest taki bunt i walka jak nie wiem. Ani bajki w TV ani tablet nie działa jako wabik:wściekła/y: Lenka a jak u Ciebie?

Dorota Ptyś się urodził z wagą 4050 i kawał mężczyzny z niego:-)
Ania cieszę się z dobrych wieści powiztyowych.

spadam Młodemu drugie śniadanie zapodać i na drzemkę go wrzucić.

reklama
hej,

u nas też dziś pochmurnie, trochę wytchnienia przed jutrem, ale, aż się boję. Mam w planach nas spakować zeby potem na wariata tego nie robić, musze jeszcze pare *******ke dokupic.. a jak będzie taki upał to nie wydole !!

annaoj Adi czyta codziennie wieczorem Damianowi bajkę, braciszki dwa kochane przerabiają teraz Króla Lwa :) Skończyli już ciekawostki o gadach i płazach. Chciałam mu dać jakaś taką ksiązkę do poczytania ale niestety w mojej biblioteczce same romanse ;) Mam nadzieje, że moj syn odziedziczył po mnie chęci do czytania, gorzej wygląda sprawa z Nadia, która nadal twierdzi, że do szkoły iśc nie chce :(

ania ciesze się, że z M wszystko wporządku, z respiratorem mówisz nawet będzie ganiał :D ojj TY nie dobra ! haha pozdrów rodzinkę od cioci Stefy :d haha :)

Witam kobitki drogie :-) U mnie życie pędzi. Jesteśmy w Amsterdamie od początku wakacji. Moja córcia wczoraj weszła na "jedyneczkę" do ubikacji i krzyczy "Mamo, mamo, choć tu szybko". Ja biegnę na złamanie karku. Ona do mnie "Mamo, mamo, chyba Filip zgubił kawałek siusiaka". Patrzę, a tam niespuszczone resztki "dwójeczki" mojego syncia. Myślałam, że padnę na miejscu.

Filip przechodzi ostatnio duży bunt. Wszystko jest na nie....

Dziewczynki coraz większe, nadal na piersi. Przewracają się w każdą możliwą stronę....

Stefaa - miłego pakowania się

annaoj - u nas troszkę lepiej, około 25 stopni. Za to w domu mam strasznie duszno....

zakupy zrobione, miałam zabrać się za leczo ale włączyłam kompa i zrobiła się 14 hihi

jeśli chodzi o czytanie to moja Majka jak miała alergię na książki tak teraz co wieczór czyta, nawet na zlot zabrała książkę i czytała :tak: bardzo się cieszę bo miała problemy z czytaniem i martwiłam się co to będzie od września

dorota rozrusznika się nie ładuje jak się w nim bateria wyczerpie to trzeba go niestety wymienić na nowy :-(
stefaa dzięki pozdrowię na pewno się ucieszą :tak: powodzenia w pakowaniu
misiarka witaj gratuluję osiągnięć dzieci :tak:

która przyjedzie mnie spakować ?

mam przogromną manie pakowanie wszystkiego co jest niepotrzebne, nigdy nie wiem jakie ubrania zabrać, najchętniej zabrałabym całą szafę, tak żebym miała z czego przebierać. A w praktyce wychodzi to potem tak, że chodzę w kilku bluzkach ! Ogólnie jestem troszkę zaniepokojona doniesieniami pogodowymi z Chorwacji, ponoć ciągle pada !! Dziewczyny 3majcie kciuki, bo mnie się marzy słońce!!!!!!!!!! :rofl2:

ania widziałam jak Majeczka czyta, moja Nadia za nią cały czas chodziła, żeby jej poczytała ;)

misiarska nooo nareszcie !

Melduje sie i ja:)
U nas mała przeprowadzka trojaczkow na dół bo sa nie do opanowania na górze. Poza tym Gabi śpi u bliźniaków wiec postanowiłam je zamknąć razem w większym pokoju dopóki nie zmienia zdania.

Corka mojego M pokochała tatusia na nowo.. Myśli ze go urobi jak babcie.

Stefa wszystko co chcesz spakować podziel przez pół:D

Misiarska przybijam piątkę, moje trzylatki to tez ciężki temat. Gratuluje wytrwałości z cycem:)

Ania fajnie by było wkoncu usłyszeć ze sie wprowadzacie &&&&&&&&

Kate podziel sie tym cudownym przepisem na gofry:D

Buziaki dla wszystkich :*

Aniu wiem wiem ,to był żart do Twoich słów ze bateria starczy na kilka lat ,stąd te moje słowa ze baterie doladowane :-). Poprostu wyrazilam swoje zadowolenie ze jest ok :-).

U nas ok .

reklama
Melduje sie i ja:)
U nas mała przeprowadzka trojaczkow na dół bo sa nie do opanowania na górze. Poza tym Gabi śpi u bliźniaków wiec postanowiłam je zamknąć razem w większym pokoju dopóki nie zmienia zdania.

Corka mojego M pokochała tatusia na nowo.. Myśli ze go urobi jak babcie.

Stefa wszystko co chcesz spakować podziel przez pół:D

Misiarska przybijam piątkę, moje trzylatki to tez ciężki temat. Gratuluje wytrwałości z cycem:)

Ania fajnie by było wkoncu usłyszeć ze sie wprowadzacie &&&&&&&&

Kate podziel sie tym cudownym przepisem na gofry:D

Buziaki dla wszystkich :*
Kate rozdaje przepisy tylko na zlocie więc jak chcesz przepis Kochana to na kolejny zlot musisz przybyć :tak::-)
oj też bym już chciała :tak:

to Twój M ma jeszcze więcej córek niż 5 z Tobą? ło matko ;-)

Aniu wiem wiem ,to był żart do Twoich słów ze bateria starczy na kilka lat ,stąd te moje słowa ze baterie doladowane :-). Poprostu wyrazilam swoje zadowolenie ze jest ok :-).

U nas ok .
ach, spoko, nie każdy musi wiedzieć co to jest rozrusznik :-)
jak się czujesz? jak autko?

stefaa stół, obrus, wszystko na środek i zawijasz :-D

Ostatnia edycja:
Do góry