hej dziewczyny, witam wieczorową porą i pytam co tu taka cisza
Poziomki ja nie wiem czy CI kiedykolwiek wybaczę ten brak aktywności o
misiarskiej która nas czyta to już nawet nie wspominam, oj dziewczyny zachowujecie się jakbyście wielodzietne były
a tak na serio, Pati wracaj szybko do sił, bo bardzo mi Cie tu brakuje, na zlocie wpominałyśmy Ciebie ciągle, mam ogromną nadzieje ze na przyszły zlot będziesz ze swoją gormadką
musisz wpaść z dziewczynami, żeby skład wymieszać, bo tym razem płeć męska dominowała, dwie mówiące i chodzące dziewczyny tylko były reszta to płeć brzydka
Doris fajnie, że wypoczełaś.. ja ruszam na wakacje 6.08 i już się nie mogę doczekać, chociaż teraz ten tydzień szybko minie, weekend i srruuu w drogę
Liza fotorelacja będzie tam
jak uda się nam fotki wgrać
Powiem wam, że jestem mega pozytywnie zaskoczona, myślałam, że będzie gorzej, że dzieciaki się nie dogadają, że jednak między nami pojawią się jakieś zgrzyty, tyle dzieci to będzie jeden wielki ryk.. a tu niespodzianka dzieci dosłownie w minucie zaczęły się bawić, nasi panowie integracja pełną parą, każdy mógł wykazać się umiejętnościami harcerskimi przy rozpaleniu grilla i ogniska
Działo się wiele, była wycieczka do zoo, kąpiel w jeziorze, grill, ognisko, gofry od Kate z bitą śmietaną od Lenki ! przez co teraz mam +1 kg
rodzinne śniadanie, wspólne picie kawki , jak jedna wspólna rodzina
Zaskoczyło mnie bardzo to, że każda z nas ma takie samo podejście do wychowania dzieci, każda z nas boryka się podobnymi problemami! Dopiero teraz wiem, że jestem normalna haha
Ania zdradziła nam swoje największe marzenie ! ale do dnia dzisiejszego nie wiem czy się spełniło
czekam na info !
aa mogłabym tak pisać i pisać ale co tam będę Was zanudzać, musicie się z nami spotkać to same się przekonacie jak jest
p.s to jest taka oficjalna wersja, pikantniejsza pojawi się jak dziewczynki będą niegrzeczne haha " opiszę to "