reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
jednak nie będziemy jechać do Zakopca, mamy wstępną zgodę na kredyt więc chcemy być na miejscu żeby wszystko szybko pozałatwiać :tak:

torby spakowane, rano M dopakuje swoje rzeczy i możemy ruszać :-) no jeszcze wszystko trzeba zapakować do samochodu :sorry2:

reklama
Witajcie
Ja już w domu, powczasowałam, całe 14 dni pogoda była cudowna. Jestem wypoczęta i pełna nowych sił do walki.
Choć szczerze powiem nie wiem jak ta walka będzie dalej wyglądała bo dziś 11dc, 11 dzień brania tabletek Vibin i oczywiście jedenasty dzień mam @ o mniejszym lub większym natężeniu. Masakra po prostu, ale wyczytałam na necie, że dużo Kobiet ma tak po tym Vibinie. Całe szczęście, że ja go mam brać jeszcze tylko do końca opakowania czyli jeszcze 10 tabletek. Potem za kilka dni wizyta i mam nadzieję, że torbiel zniknęła i i wszystko wreszcie będzie przygotowane do dalszej walki :-)
Mam spore zaległości w czytaniu, będę nadrabiać wieczorkiem, bo przez ostatnie 5 dni nie miałam neta, z trudem odbierałam maile więc mniej więcej czytałam ale maile też nie wszystkie docierały.
Poza tym przeczytałam REWELACYJNĄ książkę pt. Uprowadzona. Polecam na letnie dni!!!! Ja nie mogłam się oderwać od niej :-)

Dziewczyny ze zlotu BB, dajcie znać jak było i oczywiście czekam na fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buziaki dla Wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej dziewczyny :)

wpadam tylko na chwilę z prośbą o wejście tam :ninja2:, a dlaczemu to się dowiecie jak wejdziecie !

do potem teraz muszę pedzic pracować ;)

Ja tez sie witam po urlopie :)
Ale to zlecialo.... :p yhhhh..... a do tgo dzis migrena mnie chyba bierze.... :sorry2::baffled::angry::nerd::-(
Duzo nadrabiania nie bylo :-p
Buziaki w ten kolejny goracy dzien....

Hej
Jestem i ja, jest taki upał u nas że nie ma czym oddychać!!!! Ja chcę z powrotem nad morze!!!!! tam chociaż wiatr był lekki :-)
Jutro jeszcze mam wolne a pojutrze do pracy.
Buziaki dla Wszystkich!!!!

Hej Laseczki, po raz kolejny przepraszam za nieobecność ale czasem poprostu juz nie mam sił ...
Nasze tegoroczne wakacje obfitującej w pogrzeby.. Niecały miesiąc po śmierci teścia umarła Tesciowa.. M jest właśnie w Pl. Bilety teraz drogie jak sukinsyn do pogrzebu trzeba doacic ech.. M na co dzien jest ciężki do zniesienia ale teraz przechodzi sam siebie:/

Strasznie żałuje ze nie udało mi sie do Was polecieć:/ mam nadzieje ze za rok bedzie juz to możliwe:)

Nie nadrobie wszystkiego bo fizycznie nie jest to możliwe niestety.

Generalnie jestem psychicznie strasznie zmęczona ..

hej dziewczyny, witam wieczorową porą i pytam co tu taka cisza ;)

Poziomki ja nie wiem czy CI kiedykolwiek wybaczę ten brak aktywności o misiarskiej która nas czyta to już nawet nie wspominam, oj dziewczyny zachowujecie się jakbyście wielodzietne były :p

a tak na serio, Pati wracaj szybko do sił, bo bardzo mi Cie tu brakuje, na zlocie wpominałyśmy Ciebie ciągle, mam ogromną nadzieje ze na przyszły zlot będziesz ze swoją gormadką :) musisz wpaść z dziewczynami, żeby skład wymieszać, bo tym razem płeć męska dominowała, dwie mówiące i chodzące dziewczyny tylko były reszta to płeć brzydka ;)

Doris fajnie, że wypoczełaś.. ja ruszam na wakacje 6.08 i już się nie mogę doczekać, chociaż teraz ten tydzień szybko minie, weekend i srruuu w drogę ;)

Liza fotorelacja będzie tam :D jak uda się nam fotki wgrać ;)

Powiem wam, że jestem mega pozytywnie zaskoczona, myślałam, że będzie gorzej, że dzieciaki się nie dogadają, że jednak między nami pojawią się jakieś zgrzyty, tyle dzieci to będzie jeden wielki ryk.. a tu niespodzianka dzieci dosłownie w minucie zaczęły się bawić, nasi panowie integracja pełną parą, każdy mógł wykazać się umiejętnościami harcerskimi przy rozpaleniu grilla i ogniska :) Działo się wiele, była wycieczka do zoo, kąpiel w jeziorze, grill, ognisko, gofry od Kate z bitą śmietaną od Lenki ! przez co teraz mam +1 kg :wściekła/y: rodzinne śniadanie, wspólne picie kawki , jak jedna wspólna rodzina:)

Zaskoczyło mnie bardzo to, że każda z nas ma takie samo podejście do wychowania dzieci, każda z nas boryka się podobnymi problemami! Dopiero teraz wiem, że jestem normalna haha :)

Ania zdradziła nam swoje największe marzenie ! ale do dnia dzisiejszego nie wiem czy się spełniło :D czekam na info !

aa mogłabym tak pisać i pisać ale co tam będę Was zanudzać, musicie się z nami spotkać to same się przekonacie jak jest ;)

p.s to jest taka oficjalna wersja, pikantniejsza pojawi się jak dziewczynki będą niegrzeczne haha " opiszę to " :-D

reklama
HEJ
myślę,że lato nie sprzyja siedzeniu na kompie, ja tylko wpadam i wypadam no ale postanowiłam coś tam napisać

Steffa ja byłam pewna,że bedzie Super, nie wiem czemu, może po moich doświadczeniach na ostatnim zlocie....w ogóle sobie nie wyobrażam,żeby było inaczej:) a
tak ogólnie u mnie w miare dobrze, kacper zaczyna chodzić, dominika na koloniach a norberto szaleje w domu

tylko ze mną coś nie tak, tak mnie bola nog,że chodzić nie mogę, nie wiem co się dzieje

lece coś sprzątac

Do góry