reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hej,
ja żyję jakby co ;-) cierpię na chroniczny brak czasu i siły czasami. Mały wszedł w fazę wymagającą, leżeć nie chce nigdzie, chciałby już siadać ale jeszcze nie potrafi, jest ciekawski,po wszystko wyciąga rączki i piszczy jak mu się nie chce dać czego pragnie...

dzieci mają wakacje, byliśmy w Hiszpanii, było super. Teraz wybieramy się do Polski a potem może jeszcze gdzieś pojedziemy, zobaczymy...staram się dzieciom organizować jakoś czas co by z nudów nie rozniosły mieszkania;-)

pozdrawiam was wszystkie!

witam Was wszystkie !

jak sampoczucie, u nas piekna pogoda i czasu brak na wszystko, bylam teraz sama przez weekend z czworka dzieci ! makabra ;)

hapymama widzialam piekne foteczki ! jaka TY jesteś chuda !!

lenka, ania. kate jeszcze 4 dni i sruu !!!

Hej. Upał daje ze przed 16 z domu nie wychodzę ble ale jutro musze bo na 13 jadę z dziećmi do okulisty.

Stefaa Ach niech już jest piątek :)

Happymama ja też widziałam fotki i figurka super :)

Martika ja zamierzam jutro: ) narazie obmyślam plan działania, strasznie nie lubię tego robić: )

a ty dziś swietujesz? Jak lili?

A co reszta porabia?

reklama
hej
ja dziś listę zaczęłam robić ale kot stwierdził że.....
20140723_180320.jpg
się położy :-) i za to właśnie kocham koty :tak:
a pakowanie jutro :blink: brrrrr a że mamy zamiar w niedzielę obrać kierunek Zakopane :tak: tak do środy to muszę zapakować więcej

Załączniki

• 20140723_180320.jpg
    20140723_180320.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 75
Do góry