reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
hej,
ja żyję jakby co ;-) cierpię na chroniczny brak czasu i siły czasami. Mały wszedł w fazę wymagającą, leżeć nie chce nigdzie, chciałby już siadać ale jeszcze nie potrafi, jest ciekawski,po wszystko wyciąga rączki i piszczy jak mu się nie chce dać czego pragnie...
dzieci mają wakacje, byliśmy w Hiszpanii, było super. Teraz wybieramy się do Polski a potem może jeszcze gdzieś pojedziemy, zobaczymy...staram się dzieciom organizować jakoś czas co by z nudów nie rozniosły mieszkania;-)
pozdrawiam was wszystkie!
ja żyję jakby co ;-) cierpię na chroniczny brak czasu i siły czasami. Mały wszedł w fazę wymagającą, leżeć nie chce nigdzie, chciałby już siadać ale jeszcze nie potrafi, jest ciekawski,po wszystko wyciąga rączki i piszczy jak mu się nie chce dać czego pragnie...
dzieci mają wakacje, byliśmy w Hiszpanii, było super. Teraz wybieramy się do Polski a potem może jeszcze gdzieś pojedziemy, zobaczymy...staram się dzieciom organizować jakoś czas co by z nudów nie rozniosły mieszkania;-)
pozdrawiam was wszystkie!
witam Was wszystkie !
jak sampoczucie, u nas piekna pogoda i czasu brak na wszystko, bylam teraz sama przez weekend z czworka dzieci ! makabra
hapymama widzialam piekne foteczki ! jaka TY jesteś chuda !!
lenka, ania. kate jeszcze 4 dni i sruu !!!
jak sampoczucie, u nas piekna pogoda i czasu brak na wszystko, bylam teraz sama przez weekend z czworka dzieci ! makabra
hapymama widzialam piekne foteczki ! jaka TY jesteś chuda !!
lenka, ania. kate jeszcze 4 dni i sruu !!!
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
oj tam oj tam;-)hapymama ! jaka TY jesteś chuda !!
ania138
miłość w trzech wymiarach
Hej. Upał daje ze przed 16 z domu nie wychodzę ble ale jutro musze bo na 13 jadę z dziećmi do okulisty.
Stefaa Ach niech już jest piątek
Happymama ja też widziałam fotki i figurka super
Stefaa Ach niech już jest piątek
Happymama ja też widziałam fotki i figurka super
reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
Podziel się: